من خودم غیر فعال کردم ! اینو گفتم دوستانی که فعال هست بدونن اپدیت برنامه ها خیلی ترافیک میخورهنقل قول:
Printable View
من خودم غیر فعال کردم ! اینو گفتم دوستانی که فعال هست بدونن اپدیت برنامه ها خیلی ترافیک میخورهنقل قول:
منم اول همین رو میگفتم ولی بعد از مدتی که دقت کردم دیدم حق با دوستان هستنقل قول:
من رو ویندوزم هم networx نصب هست و هم bwmeter یعنی کاملا ترافیک تحت کنترل هست
اگر اون دو تا پست من رو بخونید متوجه میشید که کاملا مشکل ازآسیاتک هست
این کار هم من انجام دادم ولی باز مشکل حل نشدنقل قول:
تنها راه حلی که نتیجه داده همین خاموش و روشن کردن مودم هست
من فدای این دو تا کاربر بشم که 24 ساعت اینجا وایسادن ثابت کنن آسیاتک حجم دزدی نمیکنه. تابلو تر از این نمیشه ثابت کنید که نماینده آسیاتک هستید
من آسیاتک مال بابام هم بود اینقدر وقت نمیزاشتم که اینو ثابت کنم.
روزی 100 نفر دارن میان همینو میگن شما بگو نه. خلاصه که خیلی کار مسخره و بی ارزشی انجام میدید. برای خودتون ارزش قائل شید
واقعا متاسفم برات ! فقط همین !نقل قول:
حقیقته عزیزنقل قول:
اینجا کسی مشکل داره میاد میگه. کسی که مشکلی نداره نمیاد هر روز حواب بقیه رو بده که آره مشکل از شماست. آدم یه بار میاد نظرشو درباره ISP میده میره
وقتی تو این دوره زمونه که آدم 10 دقیقه هم وقت آزاد نداره یکی 24 ساعت داره از یه شرکت دفاع میکنه آدم میفهمه که کاسه ای زیر نیم کاسه اس
نقل قول:جالبه واسه منم همین مشگل پیش اومد،اونقد پشتیبانی آسیاتک منو بین پشتیبانی بانکو حسابداری آسیاتک پاسکاری کرد بیخیال شدم،هزینه تلفنم از حجم خریداری شده بیشتر شد!!نقل قول:
منم دقیقا همینکاری که دوستمون کرده میکنم،رو گوشیمم نرم افزار دارم ، ساعت دانلودمم 10دقیقه بعد شروع و قبل تایم رایگانه،ولی کم میکنه بازنقل قول:
البته بگم بعضی شبا،نه هر شب
امیدوارم یه روزی تو زندگیت بهت تهمت الکی بزنن !نقل قول:
یه عده .... نشستن اینجا با هم صحبت می کنن به خاطر همین هم مشکل حل نمی شهنقل قول:
آقای کاراگاه اگر چشماتو یکم باز کنی میبینی که نوشتم مشکل هست ولی بعضی ها مشکل ندارن
ولی کو چشم ...
اینجا اگر برخلاف نظرشون حرف بزنی سریع تهمت میزنن. مشکل از فرهنگشونه
من میذارم از 4:15 تا 9:45، حتی از از محل کارم با TeamViewer مطمئن شدم که سیستم خاموش شد، رو مودم هم تنظیم کرده بودم که از 9:45 دسترسی وایرلس رو قطع کنه، باز 1.2 گیگ کم کرد.نقل قول:
اصلا اینا به کنار؛ با یه حساب سر انگشتی ساده، تو پنج ساعت و نیم که میذارم دانلود شه، با سرعت دو مگابیت بر ثانیه، باید حدود 5 گیگ دانلود کنه، که میکنه، و پنل آسیاتک هم نشون میده که 5 گیگ دانلود شده، ولی فقط 1.2ـش رو میزنه حجم مصرفی. اگه اون 1.2 جای دیگهای مصرف شده چطوریه که من 5 گیگ فایل دانلود شده از اون پنج ساعت و نیم دارم؟