اتفاقا قیمت مودم + مالیات همین قیمت هست در ضمن سایت یلو دات آی آر هم برای خود شرکت ایرانسل هست.نقل قول:
به حرفهای اپراتور هم در موادر جدید زیاد اعتماد نکنید چون اصولا عقب هستند چند هفته ای همیشه.
Printable View
اتفاقا قیمت مودم + مالیات همین قیمت هست در ضمن سایت یلو دات آی آر هم برای خود شرکت ایرانسل هست.نقل قول:
به حرفهای اپراتور هم در موادر جدید زیاد اعتماد نکنید چون اصولا عقب هستند چند هفته ای همیشه.
الان با اون سایتی که مودم TD-LTE رو داشت هم تماس گرفتم . خودشون خبر نداشتن که تو سایت چنین مودمی هست !!! در حال پیگیری هستن :n02: آخه خود ایرانسل هم گفت که لینک بده ببینیم اولین جای دنیا که ما هم خبر نداریم ، مودم پخش شده ؟ :n02:نقل قول:
حتی yello هم نمی دونست؟نقل قول:
خیلی مسخره هست
اپراتور قابل توجیه هست چون شاید هنوز به اپراتورهای رسما اعلام نکردن
ولی Yello خیلی عجیبه
بله ، خود سایت yello هم خبر نداشت چنین مودمی دارن . گفت اشتباه شده و سفارش هم بدید ، تایید نمیشه چون چیزی ما فعلا نداریم :n02: در حال پیگیری هستن . در کل قاطی شده فعلا .نقل قول:
آخه باید صبر کرد و مدل های دیگه مودم رو هم دید مثل جیبی و .... یک مدل که فقط نیست .
احتمالا تا 2-3 روز آینده همه چی مشخه میشهنقل قول:
این حداکــثرسرعت شوخیه دیگه، نـه؟ :n27:نقل قول:
چی بگم والانقل قول:
نقل قول من از سایت رسمی ایرانسل هست.
من فکرمیکردم 100مگ200مگ قراره سرویـس بده با tdd :n27:نقل قول:
احتمالا اوایل سرعت کمی محدود باشهنقل قول:
چون شبکه تو فاز آزمایشی هست
احتمالا بعد ها سرعت بره بالاتر
8 مگ اصلا منطقی نیست
اگر واقعا بخواد اون سرعتها رو بده به نظر من حتی 100گیگ هم با این قیمت یه شوخیه براش. چون برای پهن باند دیگه قیمت مثل پرسرعت حساب نمیشه در عرف جهانی.نقل قول: