ايمان 2مگ گرفته nofree شده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ايمان 2مگ گرفته nofree شده @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو مگ گرفتم 3 روز پیش withfree.نقل قول:
الان داون استریمم 10 مگه اتومات هم نیست همیشه 10 مگ ثابته .منم میدونم سرویسا محدودیت سرعت دارن برای همین میگم 5 مگ چون 2 مگ بگیرم 500 بیشتر نمیده .اما 5 مگ بگیرم بر فرض اینکه تا 10مگ باز باشه من حداقل 900 تا رو دارم همیشه .شبانه هم اصلا استفاده نمیکنم داشته باشه یا نداشته باشه برام مهم نیست .الانم خیلیا هستن 5 مگ دارن خطشون تا 20 مگ هم میکشه ولی پشتیبانی روی 2 مگ گذاشته .چند صفحه قبل بچه ها پست گذاشته بودن .منم میترسم 5 بگیرم بعد یه مدت مخابرات بیاد استریما رو دستکاری کنه بیاره رو 4 مگ یا مثلا 2 مگ اونوقت خر بیار باقلی بار کن.حالا هی زنگ بزن بگو چرا داون استریمم از سرویسم کمتره اونم هی میگه عدد تو مودم اشتباهه از اینجا درسته :n03:نقل قول:
حالا اگه 5 مگ بگیرم تا 10 مگ میده یا روی همون 5 محدودش کردن ؟
10مگ بگیر خیال خودتو راحت کننقل قول:
2 مگهنقل قول:
سرویس قبلی ایمان 5 مگ بود که شبانه نداشت باید بیاد بره ibs ببینه شاید هنوز یک ماه قبلیش تموم نشده , بعدشم اون میگه زده نوع سرویسش استاندارده که برا من عجیبه:n13:
5 مگ بیشتر از 650 تا نمیده 10 مگ هم 1150 تا میدهنقل قول:
بهترین سرویس 2 مگه با سرعت 520 و شبانه
از کجا معلوم 5مگ سرعتش بیشتر نیست؟وقتی همه سرویس ها سرعتشون بالاتر رفته باید 5مگ هم الان سرعتش بالاتر از 650 باشهنقل قول:
والله نمیدونم نکنه بدر رایان باشه؟:n13:نقل قول:
اگر اینجوری باشه باید 10 مگ هم شده باشه 20 مگ ولی نشدهنقل قول:
5 و 10 به احتمال زیاد استاندارد موندن
معلوم نیست 5 مگ چقدر میده. اما مطمین باش دستگاری نمیشه. متلا الان یکی من اگر سیستمم رو 2 مگ باشه خب برم 5 بگیرم سرعتم هنوز رو دو مگه مثل اون viper با هزارتا تماس هم ممکنه افزایش ندن.نقل قول: