متشکرم نمی دونم چرا برای من بین الملل میندازه.نقل قول:
Printable View
متشکرم نمی دونم چرا برای من بین الملل میندازه.نقل قول:
سلام
اقا من چند روز پینگم تو تهران از 4 به 11 شده
کیفیت خطمم خوبه
مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان این دو روز قطعی پی در پی کسی نداره . وصل نمیشه یا اگر هم بشه تا شروع دانلود میزارم 1 مگ دانلود میکنه قطع میشه . همچین مشکل کسی نداره؟
2 مگ نامحدود داشتم تبدیل کردن به 16 مگ حجمی
من هم قطعی دارم. تماس هم میگیرم به صورت ضبط شده میگه مشکل دارید و در حال رفع هستیم و ...نقل قول:
سلام
این قسمت "ریز مصرف اینترنت" در "حساب کاربری" برای من واضح نیست یا برای شما هم همینطوره؟ سیستم و روش محاسبه یا شروع و پایان مصرف رو نمی فهمم چطوری اندازه گیری و طبقه بندی می کنند. در تصویر زیر که می بینید از تاریخ 22 تا 23 خرداد که با علامت قرمز مشخص کردم اون روبرو مصرف رو نوشته 9339 مگابایت؟! در حالیکه طبق همین جدول دریافت من بیشتر از 2500 مگابایت نمیشه. چطوری به عدد 9 گیگ و سیصد و خورده ای رسیده و مصرف رو اینطوری نشون داده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که قرمز کردید حاصل ضرب در 4 شدن ترافیک بین الملل مصرفیه. (در قسمت کم شده بر حسب داخلی محاسبه و کم میکنه)نقل قول:
البته دیروز تا ظهر خودم به اندازه 2 گیگ از سایت ایرانی دنلود فیلم کردم که طبق روزهای گذشته که مصرف رو می دیدم فکر کنم اون داخلی حساب شده ولی بعد از اون خونه نبودم و شاید دیگران مصرف کردند و بین الملل حساب شده که باید بپرسم. راهی هست قبل از دنلود از سایت های ایرانی بشه فهمید دنلود از اون سایت های داخلی محاسبه میشه یا بین الملل؟ روش یا ترفندی وجود داره؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
روش و ترفند نمیخواد شما لینک دانلودت رو اماده کن. مودم رو یه خاموش رو شن کن . یه مقداری مثلا 4-5 مگ دان کن دوباره مودمو خاموش روشن بعد از ریز مصرف در اون تایم اخر ببین داخلی درست کم شده یا نه.
تنها راه اینه که ip اون سروری که میخواید ازش دانلود کنید رو بدست بیارید و اون ip رو تو لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات سرچ کنیدنقل قول:
-میتونید لینک دانلود فایل(و نه آدرس سایت اصلی) رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید و ip رو بدست بیارید(لیست این سایت بروز نیست و بعضی مواقع داخلی و خارجی حساب شدن رو اشتباه میگه.فقط برای بدست آوردن ip خوبه)
-فایل اکسل سایت های داخلی که هرچند وقت یکبار بروز میشه و چنتا سایت کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
یه چیز جالب که دیدم اینه که آدرس یه سایت ایرانی فیلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انداختم و سایت رو آمریکایی (ترافیک بین الملل) نشون داد ولی وقتی لینک یک فیلم از همون سایت رو انداختم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ایرانی و ترافیک داخلی نشون می ده؟ در هر صورت این سایت به نظر خوب و قابل اعتماد باشه ولی علت این تضاد تو تشخیص سایت خارجی و داخلی رو متوجه نشدم. ممنونم.