Alan Wake فوق العاده هست !!
MS xbox360 = Alan wake + Gears of war
--------------------
سیستم ام قدیمی هست !! RUN میکنه ؟
CPU : celeron 2.4 / RAM:768 / VGA: 128
Alan Wake فوق العاده هست !!
MS xbox360 = Alan wake + Gears of war
--------------------
سیستم ام قدیمی هست !! RUN میکنه ؟
CPU : celeron 2.4 / RAM:768 / VGA: 128
دوستان من هم امروز یه X360 Slim گرفتم با درایو 0225 . اما مشکلم اینه کمه تا زمانی که ه ک بشه می خوام Alan Wake رو بگیرم به صورت اوریجینال اما نمی دونم از کجا .
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
آفرین ، ،آفرین :10:
اورجینالش رو بگیر قاب کن رو دیوار ( من دنبال یه پوستر توپش هستم ولی حیف گیر نمیارم )
ببین میثم جان نداره ؟ اگه نداشت برو 3راه جمهوری !! ( البته بازی های x360 در ایران فوق العاده کمیاب هستن )
دوست عزیز آره از بازی دانته خیلی خوشم میاد می شه یه چند تا تو این زمینه بازی معرفی کنید :31: ؟نقل قول:
از این بازی زیاد خوشم نمی یاد bayunta (اسم درستش bayonetta اینه) چون داخل بازی دقت کنید از نماد ها .......... استفاده زیاد شده (نقطه چین منظورم نماد های اسرائیلی و این حرفها هست :31:) داخل بازی دقت کنی متوجه می شی حتی داخل بازی اسیسنس هم این نماد ها هست ولی بازیش توپه چه کنیم (نماد داخل اسیسنس که خیلی تابلو هست علامت چشم چپ هست که داخل یک هرم هست)
دوستان اگر توجه کنید شخصیت های اصلی زن داره داخل بازی ها زیاد می شه :31: جالبه هم خیلی الکی که یه دختر یه قول 3 متری رو داغون کنه :31:
همون 3تا رو بازی کردم !! :31:نقل قول:
دوست عزیز آره از بازی دانته خیلی خوشم میاد می شه یه چند تا تو این زمینه بازی معرفی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
از این بازی زیاد خوشم نمی یاد bayunta (اسم درستش bayonetta اینه) چون داخل بازی دقت کنید از نماد ها .......... استفاده زیاد شده (نقطه چین منظورم نماد های اسرائیلی و این حرفها هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داخل بازی دقت کنی متوجه می شی حتی داخل بازی اسیسنس هم این نماد ها هست ولی بازیش توپه چه کنیم (نماد داخل اسیسنس که خیلی تابلو هست علامت چشم چپ هست که داخل یک هرم هست)
دوستان اگر توجه کنید شخصیت های اصلی زن داره داخل بازی ها زیاد می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه هم خیلی الکی که یه دختر یه قول 3 متری رو داغون کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------
با داستان دانته خیلی حال کردم !!
------
بایونتا بازی شرقی بود ، این نماد ها و اینجور حرف ها هم زیاد اهمیت نده !! اصل بازی هست !!
-----
حالا من شخصا از AC زیاد خوشم نیمد !!
-----
کارکتر زن درسته خیلی نسبت به مرد کم هست اما در بازی های مثل : Takken - MK و شاهکاری یگانه Tomb Rider شاهد هستیم !!
بازی اورجینال کینکت کسی نداره ؟ :19:
Slim خریدیم داریم نگاه می کنیم بهش :دی یه بازی بدید بازی کنیم !
تو خود کینکت بازی اورجینال داره.اونو بچسبنقل قول:
تازه اون گوشه سمت چپش هم دموی 3 تا بازیه
اینارو فعلا بازی کن تا ه-ک شه کنسولت
بابا سایلنت هیل 2 نسل قدیمی تر از alan wake هستش من تو ps1 بازی میکردم فکر نکنم بیاد از alan wake تقلید کنهنقل قول:
بله قبول دارم silent hell از بازی های پیشکسوت هست ولی دلیل نمیشه که از بازی های روز تقلید نکنه !!
درسته سلیقه ها متفاوتهنقل قول:
خوب البته سلیقه خیلی خیلی مهمه ، خیلی ها اسپلینتر سل خوششون میاد ، در صورتی که من 10 دقیقه هم نتونستم بازیش کنم و به جاش اونها 10 دقیقه متال گیر نتونستند بازی کنند !
شاید بهم بخندی ولی یه بتمن Ps2 داشت من عاشق اون بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tenchu Wrath Of Heaven رو هم خیلی دوست دارم.
مثلا یه بازی میاد 1000 نفر خوششون میاد ولی یه نفر خوشش نمیاد
چرا اون یه نفر من شما نباشیم؟
مثلا cod mw2 که اومده بود همه میگفتن آی عجب بازی توپیه و فلان و بیسار ولی من نمیتونستم بازی کنم چرا؟؟؟
شاید باورت نشه ولی وقتی بازی میکردم بدنم داغ میشد و سر گیجه و حالت تهوع میگرفتم! (نخند!:31:)
بازی هایه دیگه ایی هم بود که من خوشم نیومد مثل : fable 3 - mass efect 2 و ...