ایشالا مال شما هم درست میشه.:n01:نقل قول:
والا پارس آنلاین تو تهران مثل اینکه خب جواب میده دوستان شهرستانی راضی نیستند.
Printable View
ایشالا مال شما هم درست میشه.:n01:نقل قول:
والا پارس آنلاین تو تهران مثل اینکه خب جواب میده دوستان شهرستانی راضی نیستند.
نوید جان شما چرا همیش از اول تاپیک پست های منو برعکس میخونی !؟ :n04:نقل قول:
من کاربر پارس آنلاینم !؟
در ضمن من گفتم اصبا جمله ی ما گیم ساپورت نمیکنیم مثل اینه که هندونه فروش بگه ما قرمز بودن هندونه رو ساپورت نمیکنیم !!! قرمز بودن پارامتره مگه نخیر ! به نژاد و شرایط و خاک و کود و فلان ربط داره... ریشه به جای دیگه داره..
پارس آنلاین می گه گیم ساپورت نمیکنیم یعنی ببخشید ببخشید تو یا منو خر فرض کرده که متاسفانه اکثر کاربران هم اطلاعاتشون در حد صفر هست.
گیم یک شاخه هست که به پارامتر پینگ مربوط میشه. شمنا با پینگ پایین میتونی Video Streaming داشته باشی.. مثل ما ماهواره HD ببینی،، حالا فهمیدی چرا این حرف مسخره ست ؟
---- در ضمن دوستان عزیزی که پخ می دند که چکار کردی با پینگت... والا هیچ کار خاصی نکردم. پروفایل نواینترلیو. الان این پارس آنلاینی که من دارم در برابر تابستون به شدت تخماتیکه. تابستون همه ی دی ان اس های معروف زیر 140 بود. نه زیر 200 ها !!
زیر 140. بلا استثنا, و تازه چند هفته زیر 100 هم رسیده بود. حالا همه روی 230 هستند فقط یکی رو 140-160 هست.
عزیز من منظورم شما نبودی!:n01:نقل قول:
من منظورم کاربر pars online هست که از طریق این پست این درخواست رو بهشون کردم.
با حرفتم موافقم الان همه جا باید گیم رو ساپپورت کنه باز جای شکرش باقیه پارس که گیم رو ساپورت نمیکنه پینگش خوبه حالا فکرشو بکن ساپورت نکنه پینگ هم بالا باشه!:n04:
ببخشید سرعت دانلود هم به پینگ مربوط میشه ؟
من الان 3 روزه نتم خیلی داغون شده صفحه هم کلی طول میکشه تا لود بشه :n03:
نقل قول:
داداش باز پست مارو برعکس خوندی !!
بابا به جون ننه ام گیم چیزی نیست که اصلا ساپورت بخواد یا نخواد شما هم هی تایید می کنی !!
در ضمن چیش خوبه !؟ 280 پینگ خوبه ؟ برو پاکستان ببین چه خبره!! پارس آنلاین بین بقیه ISP ها هم بالاترین پینگ رو داره ! جون من تو رو خدا پست من رو چپکی نخون :n02::n02:
راستی بعد یک هفته که 8.8.8.8 روی 150 بود و 4.2.2.4 روی 201... یه حموم رفتیم دیدیم جفتش رفته رو 300
3 بار روشن خاموش کردم الان 4.2.2.4 رفت رو 150 عوض 8.8.8. رفت رو 213 !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی نداره . اما به پکت لاس و پینگ بالا ( مثلا بالای 350 ) ربط پیدا می کنه.
اره خوب گفتی پاکستان رو. بارو تو dota از پاکستان به سرور usa با پینگ 100 وصل بود.نقل قول:
نکته ی خوبی که اشاره کردی در مورد پینگ پایین قایلیت دیدن llive stream هست
با حتی دیدن فیلمای you-tube و ...
پینگ یکی از مهمنرین شاخص های کیفی اینترنته اینکه می گه گیم ساپورت نمی کنیم یک توجیه احمقانه هست بهتره بگه ما استاندارد خاص خودمون داریم در مورد اینترنت البته درست اینترنت ماله امریکاس خوب ولی ما باز استاندارد خودمون داریم .
پینگ بالا عامل قطعی پیوسته ی یک سری نرم افزارها هم هست.
مثلا اگه کارت با rdp باشه بیچاره می شی.
چند روزیه که سرعت اینترنت بدجوری پایین اومده و دریافتی هم به شدت کاهش داشته .
من 256 پارس آنلاین دارم و الان به زور 40 تا دریافتی دارم .
قبلا کمِ کم 150 تا دریافتیم بود ولی الان حسابی سرعت پایین اومده . کسی میدونه دلیلش چیه ؟!
والا دادا من هرچی رو میبینم مینویسم!نقل قول:
برای من پارس آنلاین همیشه پینگش خوبه پینگ خارجیم اکثرا 220 یا 150 هستش که برای من کافیه چون تو Dota 2 با این پینگ راحت بازی میکنم پینگ ایرانی هم که دیگه حرف نداره از چی ناراضی باشم؟
فقط بعضی وقتا که کلا پارس داغون میشه و مشکل سراسری پینگ میشه مشکل دارم وگرنه همیشه برای من ok هست.:n01:
دوستان بعد...انتخ ..ب.ا.ت اینترنت ملی راه اندازی میشه ! :n19::n24:
فکر میکنید ! اینترنت ملی خیلی خیلی عالی هستش . فقط یک مشکل داره و اونم اینه که سایت ها و اپلود سنتر های با دامنه های غیر ir رو نمیتونید باز کنید .:n19:
داداش انتخابات نزدیکه :n02:نقل قول: