ارت یا اکو؟نقل قول:
قبلا هم ترافیک خریده بودین؟
اگه دوست داشتین بگین ساکن کدوم شهر هستین که همشهری هاتون اگه خواستن از شاتل سرویس بگیرن بیشتر حواستشون را جمع کنن:46:
Printable View
ارت یا اکو؟نقل قول:
قبلا هم ترافیک خریده بودین؟
اگه دوست داشتین بگین ساکن کدوم شهر هستین که همشهری هاتون اگه خواستن از شاتل سرویس بگیرن بیشتر حواستشون را جمع کنن:46:
اكو بودنقل قول:
قبلا ترافيك نخريده بودم ... اين ماه تازه اولين ماه هست كه زدم توي كار دانلود فيلم و سريال براي همين قبلا به ترافيك نيازي نداشتم
در مورد شهر هم بگم كه نميخوام چهره ي شاتل رو توي اين شهر خراب كنم چون اين اتفاق ها معمولا براي افراد معدودي ميوفته ... به هر حال بي خيال، 24 ساعت ديگه خط جديد رو از يك شركت بهتر ديگه برام وصل ميكنن :10:
شما تهران هستين؟نقل قول:
دیشب وضعیت سرعت از همه شبا بدتر بود!!!:19:
ببین تورو خدا سر جمشون 4 کیلو بایت نمیشه اخههههههههههههههههههههههه هه! (dial up) :41:
تازه اونم به لطف V P N
خیر سرشون 2مگه!
شاتل این چند وقته واقعا کولاک کرده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گول این شاتل نخورید
همشون یه مشت دزدند
اگر شما قم هستید باید بگم این اتفاقها اونجا معموله نه معدود. سر چند نفر دیگه هم بلا آورده بودند.نقل قول:
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
نقل قول:
درکت میکنم خودم هم مثل شما 2 ماه اول سرعتم توپ بود تا یکی از این شرکت بد میگفت فکر میکردم نمی خواد بگذاره بقیه با سرعت دانلود کنم ولی بعدش سر خودم هم اومد شما هم فکر میکردی من دروغ میگم حالا .......
بگذرید باید دنبال راه اساسی بود یک نگاه به امضاء من بنداز اگگر حاظری پول مفت بریزی ت جیب شرکت از اون را آب باریکه شاتل استفاده کن که لینکش تو امضاء من هست اگر هم که نه دنبال یک شرکت خوب تو منطقه خودت باش.
این موضوع رو کسی تایید میکنه؟نقل قول:
تکذذذذیب:دینقل قول:
واسه من همون 18 گیگ هست که 11گیگش مصرف شده:41::41::31:
دوستان سرعت دیشب چه طور بود؟
من که موندم نزدیک 1گیگ با 128 دان کرده
دیشب یه آموزش سخت افزار و چند تا برنامه گذاشتم گفتم برا یه هفته بسه
صبح دیدم همه رو دان کرده
حتما دلش برای ما سوخته
به گزارش خودش که دریافت رایگان نوشته 1007586کیلو بایت
یعنی یه کم کمتر از یه گیگ
نمی دونم چیه
پیز پی ان و از اینا هم نبوده
واسه من دیشب حدود 460 مگ بود. البته ساعت حدود5:30 مودم رو خاموش روشن کردم سرعتش خوب شد.نقل قول:
اینم که میگی 1 گیگ دانلود کردی منم چند شب پیش 1.24 گیگ دانلود داشتم که شبهای بعدی شاتل جبران کرد.
شبهای بعدش همش حول و حوش 500-600 مگ دانلود داشتم.:41:
شما تهران هستين؟نقل قول: