به کی زنگ زدی کی گفته کلن قطع میشه شبانهنقل قول:
Printable View
به کی زنگ زدی کی گفته کلن قطع میشه شبانهنقل قول:
یعنی 2020 سرعت 10 مگ با دو مگ یکیه؟ :n04:
اینطوری که نمیشه خب آدم چرا پول اضافی بده ؟
به نظرم همه باید بگردیم یه سرویس دهنده درست حسابی پیدا کنیم اینا هم ببینن مشتریشون کم داره میشه شاید حساب کار دستشون بیاد.
همارا که نابوده کلا
مخابراتم محدوده
شاتلم که کلا کلاه برداره
دوستان بیاین مشورت بدین ببینیم کدوم سرویس دهنده بهتره
قطعی مشکل 2 روز من هست و این که سرعت 250 می مونه و مثل سابق نمی شه حرف پشتیبانی 2020نقل قول:
هر کدوم یه حرفی میزنن پشتیبانی به من گفته بود که می دونیم مشکل داره و گفتیم قراره حل بشه و موقتیه.بازنقل قول:
من امشب یه زنگی میزنم.به نظر من اونقدر باید زنگ زد و گفت که منعکس بشه که کاربرا ناراضی شده والا اگه کسی زنگ نزنه که میگن چه بهتر هر کاری می کنیم آب از آب تکون نمیخوره.
اگه کسی مشکلی با پرداخت حدودا 119 هزار تومن واسه دانلود شبی 10 گیگ و جمعه ها 13 گیگ و ترافیک تنها 14 گیگ برای 3 ماه نداره، بسم اله، بیایید زیر پرچم ماکس نت بی پدر و مادر.:n01:
ولی به نظر خودم نکنید این کارو. این مخابرات همیشه یه جفتک هایی میندازه ولی بعدش به روال عادی بر می گرده.
یه داستان : اون زمانی که خودم مخابرات داشتم، سرویسم اولترا(4مگابیت بر ثانیه) بود و سرعتش حدودا 439 کیلوبایت بر ثانیه، تا اینکه 21 روز بعد از اشتراک، سرعتا رو محدود کردن. منم یه مدت صبر کردم و حدودا یه ماه مونده به اتمام، جمع کردم و رفتم ماکس نت. ولی بعد یه مدت دوباره درست شد و فلکه ها رو باز کردن و دوستم شبی 17-18 گیگ دانلود می کرد و حتی بعضی از دوستان شبی بالای 20 گیگ. خلاصه اینکه فکر کنم مجدد درست میشه.
ولی در مورد برداشتن و یا حداقل تغییر رویکرد دانلود شبانه در حالت کلی، فکر کنم این شتریه که دیر یا زود در خونه همه آی اس پی ها خواهد خوابید.
بعد از مدت ها یه شاتی هم قرار بدم.:n02:
محتوای مخفی: شات
بازم VIP مکس نت هر چی باشه 10 گیگ شبانه دانلود می کنه که بهتر از 4 گیگ مخابرات هست با ماهی 23 تومن و 3 گیگ حجمنقل قول:
شما یه زحمتی هم بکش 3-4 تا تست پینگ و سرعت بزار اگه امکانش هست.
من که خسته شدم از مخابرات با پینگ و ئپت لوز مسخرش.سرعت شبانه هم که تنها نکته ی مثبتش بود به فنا رفت 1 ماه هم هست تماس می گیرم جواب های ضد و نقیض می شنوم یکی می گه اطلاع دادیم درست می کنن ولی 500 کیلوبایت می شه سرعت شبانه یکی می گه همین هم زیادی هست آخریش هم گفتن از این به بعد 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه و ... من که چشمم آب نمی خوره اینا درستش کنن به نظرم اینم مثل کم کردن سرعت سرویس نا محدود 128 هست که یه مدت مردم رو دست به سر کردن که درستش می کنن بعد حرفشون عوض شد و گفتن از این به بعد همینه که هست.
در ضمن کسی از سرویس های آی تی شمس استفاده کرده تا الان ؟ زنگ زدم گفت نامحدودش مصرف منصفانه نداره برای سرویس های محدود هم سرعت شبانه لیمیت نمی شه !
بازم VIP مکس نت هر چی باشه 10 گیگ شبانه دانلود می کنه که بهتر از 4 گیگ مخابرات هست با ماهی 23 تومن و 3 گیگ حجمنقل قول:
شما یه زحمتی هم بکش 3-4 تا تست پینگ و سرعت بزار اگه امکانش هست.
من که خسته شدم از مخابرات با پینگ و ئپت لوز مسخرش.سرعت شبانه هم که تنها نکته ی مثبتش بود به فنا رفت 1 ماه هم هست تماس می گیرم جواب های ضد و نقیض می شنوم یکی می گه اطلاع دادیم درست می کنن ولی 500 کیلوبایت می شه سرعت شبانه یکی می گه همین هم زیادی هست آخریش هم گفتن از این به بعد 250 کیلوبایت هست سرعت شبانه و ... من که چشمم آب نمی خوره اینا درستش کنن به نظرم اینم مثل کم کردن سرعت سرویس نا محدود 128 هست که یه مدت مردم رو دست به سر کردن که درستش می کنن بعد حرفشون عوض شد و گفتن از این به بعد همینه که هست.
در ضمن کسی از سرویس های آی تی شمس استفاده کرده تا الان ؟ زنگ زدم گفت نامحدودش مصرف منصفانه نداره برای سرویس های محدود هم سرعت شبانه لیمیت نمی شه !
های وب.
40گیگ ماهانه سی تومن.
سرعت هشت مگ
سلام به همشهریان عزیزیه isp که شهرک مرزداران رو هم پوشش بده معرفی کنید؟بغیراز مخابراتپیشاپیش ممنون از جوابتون
پینگم از دیروز بعده ساعت 5 بالا رفته کسی یه تستی از این سرور بگیره ببینم.......
ping 146.66.152.1 -t