محمدی و شیری
بازگشت به عقب ---- محمدی که پارسال می خواستن بیارنش ولی نشد بجاش برن یه بازیکن جوون مثل مکانی بیارن--شیریم که چندسال پیش بازم تو استقلال بوده.....
خدایا این واعظ داره چیکار می کنه؟
محمدی و شیری
بازگشت به عقب ---- محمدی که پارسال می خواستن بیارنش ولی نشد بجاش برن یه بازیکن جوون مثل مکانی بیارن--شیریم که چندسال پیش بازم تو استقلال بوده.....
خدایا این واعظ داره چیکار می کنه؟
چی میگه این واسه خودش. روزنامه ها تو پایان فصل شروع میکنن شایعه سازی... هر مربی بدون تیم و هر تیم بدون مربی رو بهم میچسبونن... خوب این شایعات چه ارتباطی به استقلال داره. اصلا جلالی به درد استقلال نمیخوره... خیلی ناز نازیه... زود ناراحت میشه.نقل قول:
مدیرعامل تیم هم اعلام کرده فقط مربی خارجی...
مزخرفترین شایعه ممکنه... این سه بازیکن از متعصب ترین ها هستن مخصوصا پیروز قربانی و وحید طالبلو... عمرا برن پرسپولیس... در ضمن واعظ و انصاری فرد توافق کردن از همدیگه بازیکن نگیرن.نقل قول:
پرسپوليس به دنبال سه بازيكن استقلال
با جدايي امير قلعه نوعي از استقلال احتمال اينكه واعظ آشتياني قرارداد برخي بازيكنان رسمي تيمش را به واسطه رابطه صميمي كه با قلعه نوعي دارند ، تمديد نكند زياد است .
بازيكن هايي نظير وحيد طالب لو ، حسين كاظمي و پيروز قرباني . هرچند گفته مي شود اين نفرات در صورت جدايي از آبي پوشان به تيم آينده قلعه ونوعي خواهند رفت اما پرسپوليس بدش نمي آيد حد اقل يكي از اين سه بازيكن را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگيرد . پست هاي اين سه استقلالي دقيقا همان پست هايي است كه مديران پرسپوليس درشرايط فعلي به دنبال بازيكني خوب براي آن هستند . وحيد طالب لو مي تواند مشكل دروازه باني سرخ پوشان را حل كند پيروز قرباني يك دفاع وسط ايده آل براي اين تيم خواهد بود و حسين كاظمي هم ميتواند در پست هافبك دفاعي مشكل عمده تيم پرسپوليس رابرطرف سازد . افراديكه از سوي مدير عامل پرسپوليس وظيفه دارند براي اين تيم بازيكن جذب كنند بعد از شنيدن جدايي سه بازيكن شاخص استقلال سريعا براي مذاكره با آنها دست به كار شدند . در يكي ، دو سال اخير بارها اين بازيكنان تا آستانه پوشيدن پيراهن پرسپوليس پيش رفته اند با اين وجود مي توان گفت احتمال اينكه آنها اين بار به پيشنهاد سرخپوشان پاسخ مثبت دهند وجود دارد .
بازگشت ناصر حجازي به استقلال !
پس از تغيير و تحولات اخير در باشگاه استقلال و داغ شدن بحث انتخاب سرمربي جديد اين تيم، اخبار زيادي پيرامون گزينه هاي احتمالي براي حضور روي نيمکت آبي مطرح است.
صبح امروز نيز خبري مبني بر احتمال بازگشت ناصرحجازي به استقلال دهان به دهان مي چرخيد و جالب آنکه اتفاقات هفته هاي اخير پيرامون باشگاه استقلال براحتمال بازگشت حجازي قوت مي بخشد.
جذب مهدي شيري و بحث جدايي جباري، جذب محمد محمدي و احتمال رفتن طالب لو از استقلال، عقد قرارداد با بازيکناني چون فرهاد مجيدي، اميدرضا روانخواه که هردو از نفرات مورد علاقه حجازي هستند.
قطع همکاري باشگاه با ليدرهايي که سال قبل رابطه خوبي با حجازي نداشتند و...
آنچه که مسلم است سرمربي استقلال ليست نفرات خود را از مدتها قبل به واعظ آشتياني داده است. گفتني است که برخي از منابع خبري احتمال بازگشت حجازي به عنوان مديرفني را قوي مي دانند
احتمالا چاخانه .... چون واعظ گفته فقط مربی خارجی میاره
قلعه نويي : دو روز زودتر از استقلال به امارت ميروم، شايد براي قرارداد
قلعه نويي در پايان تمرين امروز استقلال در جواب به خبرنگاران مبني بر عقد قرارداد با تيمهاي اماراتي با لبخند گفت:« اين موضوع بماند براي بعد.»
قلعه نويي سرمربي سابق استقلال ضمن بيان مطلب فوق خطاب به خبرنگاران گفت:« هنوز با تيمي وارد مذاكره نشدم و تا پايان قراردادم دراستقلال ميمانم اگر هم بخواهند به امارات ميروم، البته براي كاري دو روز زودتر به امارات سفر ميكنم.»
وي ادامه داد:« برخي بازيكنان به من لطف دارند كه ميخواهند با جدايي من از استقلال بروند اما اين كار در فوتبال حرفهاي جايي ندارد و پيشنهاد ميكنم اين كار را انجام ندهند.»
وي همچنين درباره مصاحبههايي كه عليه وي انجام شده نيز گفت:« تا زماني كه من در اين باشگاه بودم اين صحبتها نبود و اين قاعده هميشه وجود داشته كه حالا حرفهايي زده شود.»
وي در پايان درباره ماندن استقلال گفت:« با مصاحبهاي كه انجام شد ديگر جايي در استقلال ندارم. اگر در اين مدت حرفي زدم و كسي را ناراحت كردم عذرخواهي ميكنم.»
تمرين دهنده خارجي در کنار سرمربي ايراني
احتمال حضور يک تمرين دهنده مطرح خارجي در کنار سرمربي آينده استقلال وجود دارد.
در ادامه گمانه زني ها پيرامون آينده نيمکت تيم فوتبال استقلال خبردارشديم که مديران اين مجموعه قصد دارند در کنار سرمربي ايراني تيم شان که هنوز رسماً معرفي نشده، از وجود يک مربي تمرين دهنده خارجي و مطرح استفاده کنند.
گفتني است که در جلسه امروز مديران استقلال به بحث سرمربيگري اين تيم پرداخته خواهد شد.
روشن: هيچ پيشکسوتي نبايد سرمربي استقلال شود!
يکي از بهترين گلزنان تاريخ باشگاه استقلال تهران گفت: به نظرم هيچ يک از پيشکسوتان استقلال نبايد سرمربيگري اين تيم را در اين فصل قبول کنند
حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار سرويس ورزشي برنا اظهارداشت: هرکسي سرمربي استقلال شود به مشکل مي خورد. اين تيم نياز به ترميم اساسي دارد ولي براي اين کار هم بايد زمان خرج کرد.
وي افزود: استقلال در طول 6 سال اخير حواشي سياري داشته و اين مشکلات به راحتي حل نمي شود ، مسئولان بايد صبر و تحمل را پيشه کنند.
حسن روشن خاطرنشان کرد: در حال حاضر مربي خارجي بهترين گزينه است. مسئولان استقلال يک مربي خارجي بياورند و کميته فني را متشکل از بزرگان اين تيم تشکيل دهند و سپس خود اين کميته فني يک نفر را به عنوان مديرفني معرفي کند. به نظرم اين طرح براي استقلال موثر خواهد بود.
چه مطبوعات با حالی داریم ما ............. هرکدومشون یه چیزی مینویسن
دمشون قیژ
قلعه نویی : تا دیروزکسی جرات نداشت حرف بزند حالا زبان در آورده اند
امیر قلعه نویى روز گذشته با حضور در تمرین استقلال آخرین روزهاى خود را در تیم آبى تهران تجربه کرد. این مربى با توجه به پایان نیافتن قراردادش با استقلال مجبور است تا بازى با الجزیره در کنار تیم سابقش باشد. سراغ قلعه نویى را در تمرین گرفتیم تا او خود به تمام سوالات ما پاسخ بگوید. :
•طى این چند روز صحبت از نیامدن شما سرتمرین بود. چطور در تمرین حاضر شدید؟
- خب من تا بازى با الجزیره قرارداد دارم و موظف هستم تا این زمان در کنار تیم باشم.
• طى این مدت با چه تیم هایى وارد مذاکره شدید؟
- در حال حاضر سر نخواستن من در استقلال دعواست آن وقت چه مذاکره اى؟ من با هیچ تیمى وارد صحبت نشده ام. حتى با مسئولان مس هم حرف نزده ام اگر آن ها نیاز به مشاوره داشتند در خدمتشان هستم اما به عنوان سرمربى به مس نمى روم.
• پس از جدایى شما چند تن از بازیکنان استقلال برعلیه تان حرف زدند. نظرتان در این ارتباط چیست؟
- وقتى من در استقلال بودم کسى جرات نمى کرد برعلیه قلعه نویى حرف بزند. اما حالا با رفتن من انگار همه زبان درآورده اند. آن وقت اگر اعتراضى داشتند باید مى آمدند و به خود من مى گفتند نه اینکه پشت سرم حرف بزند.
•استقلال را در فصل آینده چطور مى بینید؟ با رفتن شما این تیم دچار مشکل نمى شود؟
- من مربى استقلال نیستم که بخواهم در مورد آن صحبت کنم. همانطور که الان در مورد مس حرف نمى زنم دیگر در ارتباط با استقلال هم صحبت نمى کنم. آرزوى من فقط سربلندى این تیم است آن هم با هر مربى و مدیرى.
•اصلاً اختلاف شما با واعظى آشتیانى از چه زمانى آغاز شد؟
- یک ماه پیش به مدیرعامل گفتم من براى فصل جدید با استقلال سفید امضا مى کنم همانطور که در سال گذشته و در زمان فتح الله زاده با استقلال سفید امضا کردم علت این کار هم فقط به خاطر هواداران بود. هر چه دارم از این هواداران است و به همین دلیل ترجیح دادم به خاطر دوستداران استقلال قراردادم را به صورت سفید امضا کنم. مطمئناً اگر تیمى دیگر خواهان من بود چقدر ماده و تبصره براى حضور در دیگر تیم ها مى گذاشتم اما به خاطر استقلال و هوادارانش فقط مى خواستم سفید امضا کنم.
•پس چرا این اتفاق صورت نگرفت؟
- زمانى که واعظى آن ۲ مصاحبه را در برنامه ۹۰ انجام داد من دیگر قید استقلال را زدم. ماندنم در این تیم با این وضعیت دیگر هیچ فایده اى نداشت به همین دلیل ترجیح دادم خودم از استقلال بروم.
•یعنى واعظى هیچ وقت به شما نگفت بروید؟
- اتفاقاً مدیریت خواست من بمانم اما در این استقلال و با این وضعیت من یک درصد هم نمى توانستم طاقت بیاورم. باید مى رفتم چرا که ماندن من در این تیم دیگر هیچ ثمره اى نداشت و ممکن بود در میانه فصل با هم به مشکل بربخوریم.
•صحبت از مربیگرى شما در تیم هاى اماراتى به گوش مى رسد این موضوع صحت دارد؟
- قرار است طى چند هفته آینده با چند تیم عربى وارد مذاکره شوم احتمال حضورم در خارج از کشور وجود دارد.
•سؤال آخر بازى با الجزیره برروى نیمکت استقلال مى نشینید؟
- اگر مربى جدید را قبل از این بازى بیاورند که من به امارات نمى روم اما اگر تا بازى با الجزیره کادر فنى جدید نامشخص بود بنابر تعهداتم مجبور هستم به امارات بروم.
ژنرال عاشــــــــــــــــــــــ ـقتم
واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه بيانيه مايلي كهن چيزي جز حقيقت نبوده. چقدر نوچه بازي و باند بازي، آخه طالب لو و قرباني به استقلال تعصب دارن يا به قلعه نوعي. حالا قلعه نوعي نشد يكي ديگه. اساسا استقلال بايد اصل باشه و همه بايد استقلال براشون مهم باشه، اما متعصب ترين بازيكنها هم متاسفانه استقلال براشون مهم نيست و نوچه قلعه نوعي هستن.
اگرچه صد در صد مطمئن هستم هركسي بياد تو استقلال حتي اگه مربي بزرگي باشه نميتونه نتايج قلعه نوعي رو تكرار كنه ولي به نظرم اين تغيير و تحولات به نفع باشگاه هست.
چه ربطی داره دوست عزیز؟نقل قول:
حالا قلعه نوعي نشد يكي ديگه. اساسا استقلال بايد اصل باشه و همه بايد استقلال براشون مهم باشه، اما متعصب ترين بازيكنها هم متاسفانه استقلال براشون مهم نيست و نوچه قلعه نوعي هستن.
مثلا یکی شما را دوست داره و میخواد با شما باشه؟ایا اون شخص نوچه شماست؟