تو این جمله دربارش گفتم : * اون بخشی که کاربران آنلاین و استفاده کننده رو نشون میده که معمولا به اسم wireless clients نشون داده میشه *نقل قول:
در صورتی که در قسمت wireless clients مودمش ، فقط دستگاه خودش وصل باشه ، باید حجمو بهش برگردونن...
Printable View
تو این جمله دربارش گفتم : * اون بخشی که کاربران آنلاین و استفاده کننده رو نشون میده که معمولا به اسم wireless clients نشون داده میشه *نقل قول:
در صورتی که در قسمت wireless clients مودمش ، فقط دستگاه خودش وصل باشه ، باید حجمو بهش برگردونن...
جشنواره عید تا عید آسیاتک را با سرعت نامحدود درون شبکه ای تجربه کنید.جشنواره عید تا عید آسیاتک با شرایط و تخفیفهای ویژه از عید فطر تا عید قربان برای مشتریان جدید و قدیم در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طول برگزاری این جشنواره هیجانانگیز و کمنظیر، سرویس یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ (از ساعت 1 تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف) به قیمت 259.000ريال (با ارزش واقعی 2.360.000ريال) بدون احتساب هزینه نصب و راه اندازی و ارزش افزوده در اختیار کاربران قدیم و کاربرانی که در مدت برگزاری طرح به خانواده بزرگ آسیاتک می پیوندند، تا تاریخ 2 مهرقرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است آسیاتک جهت ایجاد تسهیلات برای کاربران خود شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با خرید این سرویس از خدمات جدید این شرکت، بخصوص خدمات حذف محدودیت سرعت درون شبکه ای و بهره گیری از سرعت دانلود بالاتر از سرعت اسمی در داخل شبکه آسیاتک و همچنین سرورهای داخل کشور، بهره مند شوند.
بنابراین گزارش به علت استقبال بی نظیر مردم از طرح ها و سرویس های ویژه آسیاتک، برترین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL2+، اقدام به ارایه سرویس عید فطر تا عید قربان نموده است تا فرصت استثنایی دیگری دراختیار متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور قرار گیرد.
*متقاضیان جهت دریافت اطلاعات لازم در خصوص این سرویس می توانند با ما تماس حاصل فرمایند.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من شب اولی که از آسیاتک دانلود داشتم این اتفاق برام افتاد و وقتی به نمایندگی زنگ زدم (اصلی آسیاتک) دقیقا بهم گفت تازه شانس اوردین تمام بها حساب نکرده!!!! و دقیقا گفت که باید سر ساعت شروع و پایان رایگان یکبار اتصال قطع و وصل بشه. تازه این موضوع وقتی هم که از ساعت تمام بها وارد نیم بها میشید هم صادقه.
یکی از دوستان توی همین تاپیک یک اموزشی گذاشته بودند که مودم رو سر ساعت خاصی ریبوت میکنه که این مشکل حل بشه. از اون استفاده بکنید.
یا مثل من یک مودم قدیمی تک پورت داشتم اونو به صورت بریج وصل کردم و با خود دانلود منیجر قطع و وصل میشه. تنها مساله اش تعویض کابل خط تلفن مودم از مودم وای فای به این مودم قبل از خواب و و بالعکس بعد از بیدارشدنه
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دوستان دیشب 2گیگ از حجمم کم شده
در صورتی که سرویس 2 تا 8 رایگان دارم
چند ماهه همین سرویسو دارم این مشکل پیش نیومده بود. چیکار کنم؟
برای شبانه حتما باید قبل و بعدش مودم رو خاموش روشن کنی و الا از حجمت کم میکنهنقل قول:
تا الان چند بار کل حجم من تموم کرده حتی شکایت هم کردم ولی فایده نداشت مشکل قبول نمیکنند
ماشالا چه حرفه ای دزدی میکنننقل قول:
اینجا چی زر میزنه پس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی !؟نقل قول:
خیر دوستان نیازی نیست ! من الان 5 ماه هست حتی یک شب هم برای تایم رایگان مودم رو خاموش و روشن نکردم ولی هیچ حجمی ازم کم نشده
بعضی از دوستان فقط بلدن حرف خودشونو بزنن !
خوش به حال شما که کم نمیکنهنقل قول:
ولی برای من و چند تا از رفیقام که پرسیدم کم میکنه
حرف من نمیدونم کجاش اشتباه
اگر کسی ازش کم نمیشه خوب نیازی نیست اگر کم میکنه مودم خاموش و روشن کنند تا حجم کم نشه
منظور من اینه در حالت عادی قانونش اینه که کم نمیکنهنقل قول:
ولی بعضی وقتا اختلال پیش میاد برای بعضیا
قانون؟!! :n09:نقل قول:
دوستمون درست میگه
زنگ زدم میگن باید هر شب مودمو خاموش و روشن کنی
دزدخونه اس دیگه. باید سر کنیم