با اونم میشهنقل قول:
کلا دانلود شما با idm چطوره متوسط سرعت دانلود چقدره؟
Printable View
با اونم میشهنقل قول:
کلا دانلود شما با idm چطوره متوسط سرعت دانلود چقدره؟
كسي جواب نميده؟نقل قول:
تو ibsng که میرم زده انتقال به "مبین خاور ".خط فیبر نوری از ماناماد.آپدیت هم نیست.ازبرج 8 همینطوره
بدبخت شدیم خاور که راه نمیره
این مخابرات کلا همه چیزش پرتو پلا و در حال نقل و انتقالاته یهو بعد دو روز میبینی مثلا مشترک شاتل هستی و خودتم خبر نداری .اینجوریه دیگه .اصلا معلوم نیست چکار میکنن .فقط نکته مهم اینه که قبل از خرید سرویس یا ترافیک مطمئن بشی پورتت دست کیه چون اگه اشتباهی واریز کردی براحتی پولتو پس نمیدن .دقیقا بلایی که سر من هم اومد .حالا این خاور از کجا اومده خدا میدونه لابد پورت ما رو هم دادن دست نیسان که سرعتش داغونه:n18:نقل قول:
عاقا سلام.بعد از 4 ساعت قطعی اینترنت.نتم وصل شد.انگار یه تغییراتی توی ibsing دادن.2 گزینه اضافه شده یکی تمدید سرویس و دیگری تغییر سرویس!!خو ای یعنی چه؟؟؟
سلام .نقل قول:
بله مال منم از بعد از ظهر قطع بود. فكر كنم مي خوان پرداخت آنلاين اضافه كنن برامون:n02:
فقط تنها خوبيش اينه كه فعلا سيستم قاطي كرده سرعتها زياد شده.
256 نامحدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی هم که تازه ibs رو راه انداخته بودند این دو گزینه بود بعدش برداشتنش .فعلا که کار نمیدن .لابد میخان یه کاری کنن که مثل سیترا اتوماتیک بشه .چون ظاهرا الان دستی هست وقتی ترافیک یا سرویس میخری کارمندا واست ثبتش میکنن برا همین میخان اتوماتیکش کنن که دیگه اونطوری نشه و هر کس هر موقع دلش خواست سرویس عوض کنه یا ترافیک بخره و در جا هم اعمال بشه.هر چند من میدونم موفق نمیشن و دوباره جمش میکنن.نقل قول:
بقول بچه ها انگار شیر اینترنتو باز کردن:دی
512 نامحدود
جای شکرش باقیه
کاشکی سرعت همینطور بمونه:n05:
1مگ محدود
2روزی هستش سرعت کمتر 450 نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دانلود شبانه 150 تا 170.
512 نامحدود 6ماهه
رفقا این سرویس تمام شد چی بگیرم بنظرتون؟
2مگ 4 گیگ الان چ سرعتی داره؟؟؟؟
صف دانلود رو میبینی:n02:هووو تازه چقدر پروژه دارم بذار اینا دانلود شن:n05::n20:
اون سری سیستم رو خاموش کردم سرعت عادی شد:n28:
این دفعه مگر برق بره یا سیستمم بسوزه:n19:یا یه نامردی بیاد خاموشش کنه:n24::n23:
برای ما که 1.75مگ داریم و خطمون هم دومگه فرقی نمیکنه شیر باز باشه یا بسته چون در دو حالت سرعت یکیه تنها فایده ای که میتونه به حال من داشته باشه اینه که حجم کم نکنه تا منم هر چقدر دلم خواست دانلود کنم.نقل قول:
فكر مي كردم فقط خودمم كه اگه طناب مفتي گير بيارم خودم رو دار مي زنم:n02:نقل قول:
سري قبل 9 روز سيستم رو روشن گذاشتم بعد بيدار شدم ديدم خودش قطع شده و سرعتش عادي شد:n02:
حيف من چيزي واسه دانلود ندارم فقط يه ويندوز 8.1 دارم واسه دانلود!
بايد بگردم ببينم چيزي گير مياد!
ما خو از بخت بد دیگه هاردمون جا نداره نمیدونم چیکار کنیم:دی حیف یه زمانی هارد یه ترا فک کنم 80 بود نخریدیم..
البته من چون آپ استریمم رو 3 مگه،اگه 128 هم داشتم سرعت دانلودم الان همین 350 میبود،ای کاش آپ استریم رو بالا میبردن تا در چنین مواقعی لذت دانلود واقعی تر! رو میچشیدیم.
البته امروز کامپیوترو خاموش کردم رفتم جایی برگشتم هنوز داره کار میده،رفته بودم پیش نمایندگی مخابرات گفته بود چن روز آینده پهنای باندو افزایش میدن،ولی فک نمیکنم این بخاطرت پهنای باند باشه حتما اکانتینگ قاط زده
راستی محمد خان میگم اون جریان اینترنت مفتی دیگه تکرار نشد؟(مهلت 1 ماهه تموم میشد ولی بازم وصل میشد)این سری هر کاری کردم نشد:دی قبل اینکه 512 بگیرم
نقل قول:
آره سال 42 يادش بخير! هارد 500 مي گرفتيم 47500 تومن!
اگه pppoe باشه تا زماني كه مودم خاموش نشه يا كانكشن قطع نشه سرعت بالاست. من گذاشتم روي bridge چون خطم نويز داره شبها لينك adsl مي پره. اگه روي pppoe باشه و لينك بره سرعت عادي ميشه!
بله صد درصد اشكال توي سيستم هست اينا اگه دست خودشون باشه سرعت فعلي رو هم نصف مي كنن چه رسد به اينكه بخوان با سرعت بالا حال بدن!
اونم همين مورده قاط زدنه! اگه شانس بياري بعد از تموم شدن دوره قاطي كنه سيستمشون ميشه استفاده كرد:n02:
خدايا اين شادي هاي موقت رو از ما نگير:n02:
سلام
سرعت های چه جوره؟
سلام آرمين جان.نقل قول:
فكر كنم براي كساني كه هنوز از ديشب وصل هستند سرعت به اندازه دان استريم شون هست. براي من حداكثر 200 هست با توجه به دان استريم 2 مگ.
بقيه دوستان رو اطلاع ندارم كه اونها هم سرعتشون زياده يا عاديه.
پهنای باند رو دارن انتقال میدن به شرکت های خصوصی
حالا نمیدونم منظورشون چیه
من فکر کردم از شاتل و ... هم میتونیم سرویس بگیریم اما ظاهرا دارن پهنای باند رو انتقال میدن به شرکت های خصوصی واسه همین سرعت ها خوب شده - جریان مبین خاور هم همینه
دوستان کسی اطلاعی داره ببینیم چخبره ؟
دوستان توی اهواز اینترنت adsl نمیدن چرا پورت اضافه نمیذارن؟:n28:
یعنی چه جوری ؟ مثلا من پهنای باندم از شاتل میشه ولی باید از ماناماد شارژ کنم ؟نقل قول:
گزارش اتصالات رو که از ibs نگاه میکنم میبینم امروز چندین بار ریست شدم .حالا ریست بوده یا قطعی دیگه نمیدونم اما مشخصه دارن یه کارایی میکنن.
علی الظاهر سرویسی که من گرفتم واسه خراب شده ای به اسم " آواسیس کیش " هست.دو روز پیش به نمایندگیش توی شهرمون مدارک دادم اما هنوز که هنوزه خطم رانژه نشده !
یه چیز جالب این که یوزر و پسورد واسم تعریف کردن جناب نمایندگی اما جایی نیست که بتونم این پسورد رو عوض کنم.وقتی پرسیدم گفتن که این شرکت سایت و پنل کاربری نداره و همه کارا باید دستی همینجا انجام بشه و بیای اینجا واسه تمدید و بیسار !! (تو قرن 21 این چیزا عجیب نیست؟!:n04:)
حالا اینجا کسی هست از این شرکت سرویس داشته باشه؟ همه همینجوری انجام میدن یا فقط اینجا اینجوره؟
دوستان با اسپید تست که از سرور های مختلف تست می گیرم سرعت دانلود 1.75 هستش ولی با IDM از سرور های خارجکی و داخلی سرعت 470 تا 500 هستش.
اسپید تست قاط زده ؟
چند عامل تاثیر داره که مهمترینش اینه که اسپیدتست سرعت تک لینک رو نشون میدهنقل قول:
سرعت دانلود رایگان همکنون 470 تا 530
شما چه سرویسی دارید؟سرعتتون عالیه
یکی از دوستام 1 مگ داره،دان استریمشو بستن 2مگ آپ استریمشو 256،حالا زیاد سرعتش جالب نیست،برم با خط خودش زنگ بزنم 2020 زیادش میکنن آپ استریمو؟تاثیری هم خواهد داشت دیگه؟
دیشب 5.5 گیگ دانلود داشتم 2.20 دقیقه تا 6صبح.
همچنان سرعت روی 470 تا 530 هستش.
1مگ محدود ضحی کیش.
خط رو 4مگ بستن/.
فکر نکنم .چون توی پروفایل اپ وداون با هم تعریف میشن و نمیشه یکی رو زیاد کرد .فقط ممکنه خط رو روی 1024 بندازن که اپلودش هم 1 مگ بشه .اونوقت سرعت داونلود هم پایین میاد.نقل قول:
دوستان اگر چراغ لینک اصلا روشن نشه دلیلش چیه ؟! من 2 ماه پیش ماناماد ثبت نام کردم . فیبر نوری هستم ولی چراغ لینک روشن نشد اخرم گفتن سرویس نمیتونیم بدیم بهتون ! هنوزم خطم رانژه هست ولی چراغ لینک روشن نمیشه ! یکی از دوستام گفت کافو مشکل داره . درست میگه یا نه ؟!
خب گیت وی ما عوض شد و سرعت هم برگشت به روال قبل!
راستی مگه ،اگه modeرو بذاری رو bridge تا زمانی که دیسکانکت نکنی نکنی گیت وی اتوماتیک عوض نمیشه؟
واقعا مسخرهس !نقل قول:
فقط همینه جدن؟ هیچ نام و نشون دیگه ای نداره؟
شماره پشتیبانی این "اواسیس کیش " هم همون 2020 هست؟!
سرعت براي من روي 214 ثابت شده. يعني ساعتي حدود 770 مگ مي گيره!
هر ميله قرمز 10 ثانيه.
اگه 24 ساعت دانلود كنم ميشه 18 گيگ بعد بايد برم هارد بخرم!
داره دلم خنك ميشه بس كه توي اين چند ماه گذشته سرعت 30 بوده:n02:
سرويس 256 نامحدود سه ماهه.
منم اول كه مي خواستم سرويس بگيرم زنگ زدن گفتن خط اوكي شده بعد يوزر و پسورد دادن. بعد چراغ لينك روشن نشد . زنگ زدم يكي فرستادن خط رو چك كرد از دم در بعد به مخابرات نامه دادن پورت رو عوض كنه بعد درست شد. بگيد پورت رو عوض كنن احتمالا درست ميشه. البته خودتون هم مودم رو دم در تست كنيد.نقل قول:
اگه بريج باشه بله تا ديسكانكت نكني گيت وي عوض نميشه. فقط مراقبت هاش بيشتره! اگه كامپيوتر خاموش بشه يا ريستارت يا استندباي!نقل قول:
ولي خب اين نامردا گاهي خودشون لينك رو قطع و وصل مي كنن بعد اينترنت قطع و وصل ميشه توي حالت pppoe ولي توي حالت بريج رفتن لينك باعث تغيير آي پي نميشه.
احتمالا اينجا!:نقل قول:
نقل قول:
2020 پشتیبانی مخابراته برای همه نمایندگی ها.خط رانژه هر نمایندگی که باشه به پشتیبانی همون نمایندگی وصل میشه.
محمد جان اتفاقا 2 بار پورت برام عوض کردن . 1 نفر هم اومد از دم در با مودم خودش هم چک کرد بازم چراغ لینک روشن نشد که اخر سر گفتن نمیتونی از ما سرویس بگیری ! منم الان وایمکس گرفتم هر روز دارم زجر میکشم ! واقعا adsl یه چیز دیگه بود . باورت میشه الان پینگ داخلی روی 130 ؟!! :n15:من موقعی که خواستم ثبت نام کنم گفتن کافو اون منطقه مشکل داره بعد 10 روز رفتم گفتن درست شده میتونی ثبت نام کنی که ثبت نام کردم ولی این قضیه پیش اومد . احتمال میدم اصلا کافو رو درست نکردن !!!نقل قول:
چراغ لینک یعنی ارتباط فیزیکی با مخابراتنقل قول:
مشکل می تونه نویز باشه یا هر چیز دیگه
چراغ چشمک می زنه یا اصلا روشن نمیشه؟
دوست عزیز من فیبر نوری خطم . نویز که 100% نیست . اصلا روشن نمیشه که بخواد چشمک زن بشه ! البته این قضیه مال 2 ماه پیش . پشتیبانی که گفت مال کابل های زیرزمینی و نمیتونی از ما سرویس بگیری :n15: 2 تا پورت برام عوض کردن . 2 بار هم خطم رانژه کردن ( به گفته خودشون !!!!! ) ولی بازم اثری نداشت !نقل قول:
بجه ها کدوم یکی بهتره؟
اولی:
noise margin upstream: 28.0 db
output power downstream: 18.9 dbm
attenuation upstream: 20.5 db
**
noise margin downstream: 28.4 db
output power upstream: 12.3 dbm
attenuation downstream: 34.0 db
-----------------------------------------
دومی:
noise margin upstream: 9.0 db
output power downstream: 18.9 dbm
attenuation upstream: 15.5 db
**
noise margin downstream: 26.4 db
output power upstream: 12.3 dbm
attenuation downstream: 28.0 db
البته در مورد output power های مورد دومی مطمئن نیستم شاید کمتر باشن.