اهواز هستمنقل قول:
کدوم شهر خوزستانی ؟؟
Printable View
اهواز هستمنقل قول:
کدوم شهر خوزستانی ؟؟
ryze مفت گرونه اسکینش Rp بدن خوب میشهنقل قول:
منظورم اسکین Triumphant Ryze هست که به برندهای مسابقات رسمی داده میشه ...نقل قول:
ryze مفت گرونه اسکینش Rp بدن خوب میشه
اگر من تو tribunal بودم و فقط اون بازی leona رو troll نکرده بودی به نظر من باید بخشیده می شدی ولی اون leona troll :n13:نقل قول:
curse کلا تغییر کرد
فقط voyboy توش موند ، saint رفت coaching به جاش iwilldominate اومده
curse gaming.eu با اسم Team LoL Pro تشکیل شده cop رو فرستادن اون تو به حاش aphoromo رو آوردن
pobelter دوباره به curse برگشته به عنوان mid laner و nyjacky رفت cursegaming.eu
edward هم کلا رفت به جاش Zekent اومده
این edward بزرگترین اشتباهی که کرد این بود که جو گرفتش از Gambit زد بیرون به این حال و روز افتاد
در کل اگر توی gambit می موند هم اوضاع خودش بهتر بود هم gambit
شر saint کم واقعا نه بازی کن خوبیه نه اخلاق درست حسابی داره
nyjacky واقعا شکه کننده بود چون قدیمی ترین عضو curse اه
بشتابید بشتابید RP مفتی تو سرور WEST
فقط کافی برید یک رای بدید اینجا به 50000 تا رای برسه 2000 تا RP به کل west می دن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انقدر این بچه مدرسه ای ها رفتن از این forum خلوته خلوته، آفرین بابا جان به درس و مشقت برس...:n09:
50000 تا بازیکن باید رای بدن:n02:؟ باز نمیشه لینکنقل قول:
با قند شکن برو :n09:نقل قول:
بابا تا حالا 22000 نفر رای دادن از دیشب تا حالا :n04:
آقا کسی این mode جدید تو custom رو بازی کرده؟ همین که همه یه چمپ میگیرن. مثلا 5v5 همه میرن zed آخر خنده ست
من هر کاری کردم نتونستم mode رو بسازم. کسی بلده اینجا بسازه این mode رو؟
shadow تو shadow میشه:n02:
اپدیت جدید- jinx اومد:
کسی میدونه آپدیت جدید چند مگه ؟؟؟
ای بابا گلد که خیلی سخته :دی باید کلا سبک بازیم رو عوض کنم از اینجا به بعد دیگه واقعا سخت میشه :n02:
سینت رفته مربی شده که فیل کردن اسمایتو یاد بده ؟ دیوث :دینقل قول:
aphro خیلی بهتره شک نکن مطمیتن باش این تیم یه غول بزرگی میشه
در مورد میدلینر حرفی ندارم نمیشاسمش ولی ساپورت که zekent رو آوردن خوب کاری کردن واقعا عالیه
من خودم دیدم یه اکانت لول 30 داشت از برنز تا چلنجر فقط با ساپورت بالا اومد (قابل توجه دوستانی که میگن با ساپورت نمیشه کری کرد)
خودمم از برنز تا گلد با ساپورت اومدم بالا :دی
ادوارد بنده خدا گناهی نداشت من خودم شنیده بودم که اعضای تیم گمبیت آشغال هستن از لحاظ رفتاری چون اگه دقت کرده باشه گمبیت الان 200 تا ساپورت عوض کرده از دارکر مصاحبه کرده بودن میگفت تاحالا تو عمرم اینقدر تحقیر نشده بودم :|
حدود 40 مگ هست .نقل قول:
شما هم اینطوری ـه واستون که یهویی میترکه بازی ؟ : دی
نه تایم اوت دارم نه چیزی تو بازیم پینگم بد نیست ولی یهویی Attempting to reconnect می زنه . الآن یه دست بازی کردم 2 بار اینطور شد که یه بارش سر همین موضوع الکی الکی مردم .
دقیقا منم چند وقته این مشکلو دارم دیگه واسم عادی شده :n30:نقل قول:
ability 2 جینکس به شدت نرف میخواد:n02: 400تا دمیج میده اونم بدون هیچ آیتمی دقیقا دمیجش هم اندازه ability 3 zed هست ااگه یادتون باشه ابیلیتی 3 zed به شدت نرف شد مثل یابو دمیج میزد باهاش. ماله جینکس هم الان مثل یابو میزنه:n10:
I hope they nerf her to the ground
ایتم adc براش میبندی و سویچ میکنی روی شارک بون و بله دیگه PENTA KILL به همین راحتی .:n09:
Saint کلا بازیش تعطیله smite اش که به کنار ، رکورد داره fail smite اهنقل قول:
cop به نظر من بهتر از aphoromo اه این aphoromo کلا ثبات نداره هی تیم عوض می کنه
edward گفته بر می گرده به یک تیم اروپایی ، دارکر هم قبلا با یک سری اعضا gmb بازی می کرده منتها گفت نمی تونم با gmb فعلی هماهنگ شم، ساپورتر هم 200 تا عوض نکرده همش 3 تا عوض کرده اونم بعد از edward بوده وگرنه gmb قبل از edward کلا m5 بود که ترکیبشون همین بود و کلا یکی از تیم هایی هست که خیلی کم تغییر داشته بر خلاف تیم هایی مثل clg
موزیک ویدئوی Jinx رو کسی میتونه مستقیم یا توی آپارات آپ کنه!؟
کد:http://www.yo*ut*ub*e.com/embed/0nlJuwO0GDs?wmode=opaque&rel=0&cc_load_policy=1&cc_lang_pref=en-PL
این انیمیشن باحال راجب جنگ noxus & Demacia ببینید 3 ساعت داشتم به demacia گفتن گارن میخندیدم :n08: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود از یوتــــوب :نقل قول:
mp3avi.com
اینجا بزن بهت لینک دانلود سالم میده .(مگر این که حجمش زیادی باشه)
کیفیت و فرمتشم دست خودته .
آقا سرور West چی میگه؟
30 min زده تو queue،تموم میشه باز میزنه 20 min
ملت سرور ترکوندن.
==============
خیلی باحال بود،کلی حال کردم.نقل قول:
kass واقعا حیفه.عشق منه.نقل قول:
اقا از ریوت پیام خوبی رسیده قراره:Ahri, Fizz, Zed and Kassadin ریورک بشن.:n20:یا به عبارتی بالانس شن.Zyra هم قراره یه تغییراتی درش ایجاد بشه.
برعکس چون ... ببین مطمئن باش نمیدونی چون اونطوری که تو مصاحبه گفته بود و شایعه هم که شده که الکس و بقیه آدمای خوبی نیستننقل قول:
کلا saint یادمه خیلی دوستش داشتم ولی خب مسخره بازی درآورد ...
aph خیلی خوبه باور کن تجربه اش از 10 نفر دیگه هم بهتره چون لین ساپورت و adc به خیلی بازی کرده
ممنون!نقل قول:
این jinx عجب شخصیت روانی ایه!
تو promo هستم یک باخت یک برد
یعنی میشه؟
الکس یک آدمه سگیه که لنگه نداره همون زنش فقط میتونه کانترش کنه:n10:
اینم موزیک ویدیو Jlinx مستفیم کردن واسم
pass:hp722کد:
http://expressleech.com/okgvrkfj5juv.html
سلام
شیخنا مسئله!
من بالای آقا خره سیلور شدم،بعد الآن اگر ببازم دوباره برنز میشم؟
می خوام بدونم ادامه بدم برایگلد و ببازم خطر افتادن نداره؟
تا season4 بازی نکنم چی نمی اوفتم؟
اقا الان یه ایرانی تو تریبیونال اومد زیر دستم واقعا دیگه اینقدر حرف های ناجور یه جا تو چت ندیده بودم:n09:خارجی ها هم جا گذاشتیم.حالا یه بار هم با تیم ایرانی ها رفته بود اخر خنده بود.بابا یکم ادبو حفظ کنین.:n06:اگه چهار بار از طریق تریبیونال بن بشین بعد از اون permaban میشین هر چی پول برای rp و وقته دود میشه میره بر باد .حواستون باشه:n16:
--------------
نه دیگه تو برنز نمیفتینقل قول:
اصلا کاره خوبی نمیکنن کسایی که میرن تو Tribunal قضاوت میکنن.... قاضی بزرک بالا سرتونه شما رو چه حسابی وقتی 1 فحش میبینی ترفو سرویس میکنی حتما یه دلیلی داشته که فحش داده نرین اینطوری مردم رو نکنین گناه دارن همون 3 روز بن کافی هست دیگه PREMABAN نیازی نیست خاک بر سر ریوت که به فکره اینه با این کارا اکانت ملت رو بفروشه پول دراره ( گدا):n21::n23:نقل قول:
کار که کار خوبیه،و الا سنگ رو سنگ بند نمیشد،اما باید پولا رو بر می گردوند یا دائم بن نمی کردنقل قول:
وقتی شما لانچر رو آپدیت می کنید و هر بار بدون خوندن نوشته ها همینجوری accept می کنید می ره و موقع ثبت نام هم هیچی رو نمی خونید و فقط دنبال تیک می گردید که بزنید و اجازه بده برید مرحله بعد همین می شه دیگه
در اون ها به riot games این حق داده شده که اکانت شما رو suspend, ban , permaban بکنه هر وقت که بخواد
در کل اگر این بن ها نباشه بازی نابود می شه و من خودم از بن کردن flamer ها و troller ها به شدت استقبال می کنم
اما flamer کردن بعضی وقتا خیلی موثر هست یارو از خواب بیدار میشه درست بازی میکنه:n02: تقصیر ایرانیا چیه که( اصاب ضعیف بدن قوی )هستن:n08:اما هیچکس بی دلیل ترول نمیکنه 100% تو match making ریوت مشکلی هست که باعث اختلاف بازیکنا میشه مثل Blind pick البته Draft pick هم کم مشکل نداره کارارو باید ریشه یابی کرد نه این که 1 مشب بازیکن رو محروم کرد اونم واسه خاطر تر زدن ریوت به جا این که هفته ای 1 چمپ جدید با اسکین بدن بیرون میتونن این مشکلارو حل کنن اما به قول ریوت Only $$$$$نقل قول:
ریوت یکی از مزخرف ترین سیتم هارو داره . یعنی چی flame نکن . من مثلا رفتم تو promo یه گیم یاره 2 بار میمره میره afk میکنه .یه گیم یارو jayce میره جانگل 2/12 میشه .طرف روبرو هم میگه توترو ریپورت میده . این خارجی ها کثیفن تا گیمشونو میبرن شرو میکنن مسغره کردنو از این حرفا .....بعد میرن ریپورتت میدن 5 خط هم توضیخات مینویسن ..... قشنگم ریپورتشون لحاظ میشه ...در کل مردشوره ریوتو ببرن با این سیستم .سیستمه ریوت یهنی بشین بازی کن گیم اول طرفت رید چیزی نگو .. گیم 2 چیزی نگو همینجور چیزی نگو .....:n21:نقل قول:
من ترول نمیکنم اما king of flame هستم اصل بازی اینه که اشک دراری اونم نه فحش دادنو بچه بازی با حرف:n02: همچین جیگرت حال میاد:n10: