برای من از امروز برش داشتند البته قبلش هم تبریک عید رو برداشتند و فقط میگفت به صبانت خوش امدید:n02:نقل قول:
من فکر کنم یه مشکلی براشون پیش اومده بود از عمد این رو گذاشته بودند
Printable View
برای من از امروز برش داشتند البته قبلش هم تبریک عید رو برداشتند و فقط میگفت به صبانت خوش امدید:n02:نقل قول:
من فکر کنم یه مشکلی براشون پیش اومده بود از عمد این رو گذاشته بودند
ماله منم برداشتندنقل قول:
یک سوال دارم لطفا جواب بدید
من و برادرم از اینترنت صبانت استفاده میکنیم
و نت ما از اون ها است که وقتی سیستم را روشن میکنیم بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل میشه
پس در نتیجه پسورد و یوزرنیم نداریم
خواستم بپرسم ساعات اینترنت رایگان صبانت برای ما چه زمانی است؟؟؟ ........
و ما که اینترنت مون بصورت اتوماتیک به نت وصل میشه و پسورد و یوزرنیم لازم نیست وارد کنیم چطوری باید در ساعات رایگان اینترنت مون را رایگان کنیم؟؟؟
شما مودمتون به صورت pppoe تنظیم شده و همیشه وصله کاری هم به روشن شدن سیستم ندارهنقل قول:
صبانت از ساعت 2 به بعد رو رایگان حساب میکنه کاری لازم نیست بکنید
خیلی خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
من قبلا فکر میکردم باید نام کاربری و رمز عبور تغییر بدم برای نت رایگان
کمک بزرگی کردید :n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
دیگه خسته شدم از قطعی های لعنت نت ، الان 2 ماهه دائما در حال قطع و وصل شدنم
زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل از خودته سیستمو ببر دم حیات تست کن :42:
من شبانه خیلی کم دانلود می کنم حدود 200 مگابایت...:( شما ها هم اینجوریه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کار خاصی باید انجام بدیم تا سرعت بیشتر بشه ؟؟ حدود 2 یا 3 هفته پیش سرعت خیلی خوب بود حدود 1 گیگ دانلود می کردم الان نمی دونم چی شده:n30:
ماله من دو سه ماهه پرش لینک پیدا کردم ، بدجور رو اعصابهنقل قول:
شما پرش لینک داری؟
ساعت رایگان همینه دیگه سرعت پایین میادنقل قول:
سرعت دانلود من هم از ساعت 2 شب تا 7 صبح که نت رایگان است بشدت پایین میاد و ثانیه ای فقط 80-70 کیلوبایت دانلود میکنه
مثلا امشب 800 مگابایت روی دانلود گذاشتم 4 ساعت بعد دانلودش تموم شد !!!
سلام، اینجا کسی از نیشابور هست؟ یا مشهد. وضعیتش چجوریه الان؟ میخوام از شاتل بیام صبانت. شاتل دهنمون رو سرویس کرده :n07:
من مشهدم ماهانه 50 تا 55 گیگ مصرف دارم
بین این دو سرویس موندم دوستانی که تجربه نامحدود این دو شرکت رو دارن بیان نظر بدن
اول
آسیا تک
یک مگ برنزی
ماهی 20 گیگ با سرعت بالا(که فکر کنم منظورشون128 هست)
از بیست گیگ به بالا کمتر میشه
ماهی 50 تومن
دوم
صبانت
256 نامحدود
20 گیگ سرعت بالا که دقیقا نمیدونم دقیقا چه قدره
بعد 20 گیگ دانلود 32
ماهی 40 تومن
من تجربه ی نامحدود صبانت را دارمنقل قول:
128 نامحدود بودم و بعد از اینکه 3-2 گیگ دانلود کردم عمدا اونقدر سرعت دانلودم را کم کردند که سرعت دانلودم ثانیه ای 30-20 کیلو شد !!!
دوستان بابا اینقد از صبا نت بد نگید درسته سرعتش نسبت به سرویس دهنده های دیگه پایینه اما حداقل حجم نمیدزده من هم از های وب دارم هم پارس آنلاین هم صبا نت های وب فقط سرعتش بالاس ولی کاملا حجم خوری داره شدید پارس آنلاین هم همینطوره اما این صبا نت چیزی که نمیخوره هیچ یه چیزی هم بهت اضافه میکنه من الان سرویس 512 10 گیگ دارم 4 روزه دارم استفاده میکنم اما10 گیگ 800 مگ حجم دارم نمیدونم این 800 مگ نمیدونم از کجا اومده اما خیلی کم حجم کم میکنه اما همین 4 روز تو های وب 10 گیگش 1 گیگ میموند من که راضیم
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
سرعتش نسبت isp های دیگه پایینه مثلا من 512 دارم 220 میگیره اما انصافا دزد نیست حجم کم نمیکنه مثل بقیه isp های دیگه من پارس آنلاین های وب هم دارم اما از این راضی ترمنقل قول:
نقاط ضعف بزرگترینش اینه یه جشنواره ای داره که هر چند وقت شروع میشه ما بهش میگیم جشنواره Disconnect . سرعتش نصبت به قدیم 50 تا 70% کمتر شده .نقل قول:
نقاط مثبتش فقط پشتبانیش تقریبا خوبه البته خوب نه یعنی خلوته
در کل من یه زمانی از داشتن صبانت افتخار میکردم که سرعتم خوبه و مشکلی ندارم ولی الان چند باره خواستم پورت رو خالی کنم به بهانه های مختلف مخمو زدن و منصرفم کردن ولی ایندفه حتما بعد از 7 سال از این شرکت خداحافضی میکنم . احتمالان highweb بگیرم .
سلام
من میخواستم برم شارژ الکترونیک کنم دیدم زیر شش ماهه (هر اکانتی) شارژ نمیشه. زنگ زدم میگه یک هفته هست که تو مرکز مخابراتی شما اینطوری شده. یعنی زیر شش ماه نمیشه شارژ کرد.
مرکز مخابراتی عرب سرخی
منطقه های مخابراتی شما هم این محدودیت رو گزاشتن؟
دوستان مشهدی عزیز الان اوضاع صلا چطوریه ؟ من قبلا بودم روش همه چیزش خوب بود ولی سرعت دانلود شبانش روی 10 شده یادمه یکماه بیشتر اینطوری بودش که من رفتم الان هم مخابرات داغون شده دنبال شرکت مناسب هستم صبانت 512 یا سرویسی هست که تایک رایگانش سرعت خوب بده ؟
من پیشنهاد میکنم های وب نگیر چون به شدت حجمت میدزه جوری میدزه که دو دستی باید بزنی تو سره خودت من در عرض یه شب که مودم خاموش بود 1گیگ کم کرد ازمنقل قول:
دیروز نمیدونم صبانت یا بهتر بگم Sabadisconnect ترکیده بود چی شده بود وارد پنل کاربری نمیتونستم بشم نت رو شارژ کنم
کجا رو پیشنهاد میدین
فقط برای بازی میخوام حتما پینگش پایین باشه
نامحدود هم باشه
چون برای بازی خیلی حجم میره
تو مشد میگن صبا و فن آوا خوبن و نامحدود میدن درسته ؟
راستی این HDSL قضیش چیه راسته یا الکی
تو کیان نت زده
امروز سرعت من واقعا افتضاح بود واسه باز کردن صفحات وب هم مشکل داشتم
نقطه قوت نداره ( شاید فقط همین که از 2 شب تا 7 صبح رایگانه )نقل قول:
نقطه ضعف هاش هم زیادن
مثلا سرعت دانلود و اپلودش از بقیه ی isp ها پایین تر است
اگه ازش نت نامحدود بگیری و زیاد دانلود کنی سرعت دانلودت را اونقدر کم میکنند که گریه ات میگیره !
پشتیبانی اش دروغگو است
و ایرادهایی دیگر ....
شباش هم شانسیه یه شب ممکنه 500 مگ بگیری یه شب 3 گیگ
دوستان اخیرا با کاهش سرعت شبانه مواجه نشدین ؟
من الان چندین شبه که مدام دارم هر روز 4 گیگ دانلود میکنم ولی از دیروز به من 500 مگ هم نمیده !!:n04::n03:
صبانت یه باشگاه صبانت برای بازی زده ظاهرا پینگش خوبه اونم یه پرسجویی بکن (اگه سرور ایرانی هستش)نقل قول:
اما اگه سرور بازی تو خارج قرار باشه هیچ راهی نیست ... (مزیت های قیلترینگ:n24:)
نه سرور خارجیه قیلتر هم نیسنقل قول:
باشگاش واسه خودشون خوبه
یارو تو نمایشگاه 89000 میداد با یه مودوم رایگان
با 4 گیگ دانلود رایگان
3ماهه
حذف شود....نقل قول:
درسته بعضی وقتها ممکن شانس بیاری خوب دانلود کنینقل قول:
بعضی وقتها هیچی
یه شب سرعت روی 170
یه شب رو 80
یه شب روی 220!
نخیر، منظورم اینه که تجهیزات قیلترینگ پینگ آفرین هستند. :n02:نقل قول:
این ها که گفتی برای کسی است که نت 512 دارهنقل قول:
اگه کسی 128 باشه سرعت دانلودش شب ها بیشتر از 70-60 کیلو نمیشه ... حتی خیلی وقت ها 30-20 کیلو
درسته من 512 دارم و سرعتم متغییرهنقل قول:
یادمه یه سه چهار روز سرعت 320 داشتم
اصلا باور کردنی نبود
دوستان من امروز خطم وصل شد و سرویس 2 مگ ازشون گرفتم ولی چرا خطم رو روی 4 مگ نبستن!!!!
تهران رو مگه رو 4 مگ نمیبندن؟
الان خطم رو روی 2 مگ بستن!!!
عزیزان صبانتی لطفا این سرورا رو پبینگ کنید لطفا ببینم چطوره پینگ صبانت »
4.2.2.4
8.8.8.8
yesup.com
tabnak.ir
ping 4.2.2.4نقل قول:
time:205ms ttl:43
ping 8.8.8.8
time:259ms ttl:43
ping yesup.com
time:247ms ttl:46
ping tabnak.ir
time:13ms ttl:55
دوستان تهرانی خطتون روی چند بسته شده؟
لطفا جواب بدین
این چند روزه مدام افت سرعت داره
ماله من پرش لینک داره..... اعصاب نذاشته برامنقل قول:
شاید مشکل نویز دارینقل قول:
اطلاعات مودم رو بزار
برای اطلاعات بیشتر هم می تونی به تاپیک نویز خط بری
128 محدود صبانت ( ساعت 7:30 صبح تست گرفتم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]