اون مال زمانی بود که 1 به 8 ها هم سرعت خوبی داشتن... با شرایط الان باید از 1 به 5 ها انتظار سرعتی در حد 1 به 8 های قدیم رو داشت...نقل قول:
Printable View
اون مال زمانی بود که 1 به 8 ها هم سرعت خوبی داشتن... با شرایط الان باید از 1 به 5 ها انتظار سرعتی در حد 1 به 8 های قدیم رو داشت...نقل قول:
شانس ندارم به جانه محمد :دینقل قول:
فن مخابراته تا 1 به 8 ها رو کلا فراری بده. یوزر نامحدودش کم بشهنقل قول:
*
کسی میدونه چرا دو روزه اینقدر خود به خود آی پی عوض میشه. من مودمم رو PPPoE هستش. تعداد قطع و وصل هاش رو ببینید ! مال همشهری هام هم اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم 256 نامحدود 1 به 5 چند تا سرعت میده گفت 6 تا 32 ، 32:n04:
اگه اینطور باشه به هیچ دردی نمیخوره :n15:
دوستانی که 1 به 5 نامحدود دارن خواهشا عکس دانلود منیجر بزارن ببینیم این سرویسا رو بگیریم یا نه :n01:
من دوستم مغازه 512 داره 1 به 5نقل قول:
سرعتش عین 1 به 8 همون حدود 64 کیلو بود. فقط این مدتی که 1 به 8 ها افت و مکافات داشتند اون سرعتش هیچ تغییری نداشت
اینجور نمیصرفه 512 40 تومنی بگیرم با سرعت 64:n21:نقل قول:
با 40 تومن میشه 8 مگ شاتل گرفت شبانه 1 مگ دانلود میدهنقل قول:
نقل قول:
شاتل که بیشتر مراکز مخابراتی رو ساپورت نمی کنه
شاتل مزخرفه.شبانش سرعت گیر داره وگرنه من تا الان از مخابرات رفته بودم:n21:نقل قول:
سلام دوستان
ما الهیه هستیم و مرکز بعثت چند روزیه خط تلفونمون رو عوض کردن و شده فیبر نوری که بیچارمون کرد چون فیبر نوری رو فقط میشه از مخابرات بگیریو نمیتونی از هیچ شرکت دیگه ای بگیری :n14:
من 1024 سه ماهه هشت گیگ گرفتم الان سرعت دانلودم 120 تا 150 متغییره صبانت هم داشتم همین حدود بود
حالا این سرویسی که من دارم 1 به هشت هستش ؟؟؟؟
من 2048 یک به 5 بگگیرم سرعتش یعنی 400 و ایناس ؟؟؟
بعد مخابرات کرمانشاه شبانه رایگانش از ساعت چند تا چنده ؟
2048 سرعتش 240 من داشتمنقل قول:
البته درسته، چون تو ایران حرف با عمل خیلی تفاوت داره،نقل قول:
اگه واقعا بخوان به حرفی که میزنن عمل کنن یعنی باید 256 1 به 5 50 تا سرعت بده و 1 به 8، بر 3 واحد بیشتر تقسیم بشه و سرعت بده که به نظر من خیلی عقلانی هستش.اما خب اینجا ایرانه دیگه .... :n15:
خواستم آرت 1 شاتل بگیرم میبینم امروز یه* گذاشته جلو آرت 1 نوشته "سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود." اینو دیدم پشیمون شدم :n03:
این مملکته ما داریم همش شده محدودیت :n21:
با این اوصاف این چند روز که از سرویسم مونده رو تحمل میکنم بعد 1 مگ حجمی میگیرم(ای مخابرات عوضی همین کارو میخواستی بکنی که موفق شدی،همرو داری از نامحدودا فراری میدی ) راستی ساعت دانلود رایگانش 1 تا 7 بود هنوزم 1 تا 7 ـه یا تغییر کرده؟؟!!؟
نه داش بهنام 1 تا شیشهنقل قول:
اون بار منو گمراه کردی چند گیگم سوخت:n08:
من اون موقع که بهت گفتم تا 7 گرفتم و بعدشم تو اکانتم دیدم حجمی کم نکرد،اون تا 7 هم حتما مال جشنواره بود دیگهنقل قول:
شاید اون موقع که برداشته شده بوده دانلود کردی کم کرده:n02:
اخه ماله شما 1 به 8 بود یا 5 ؟؟؟نقل قول:
بعد دوستان الان من 1024 دارم ماهی 22 تومن این یک به چنده ؟؟؟ سرعتم 120 تا 150 دانلود میکنم
شبانه هم بگید ساعت چنده مرسی
:n16:1تا 6 هستنقل قول:
............نقل قول:
حجمی و غیر حجمی مخابرات باهم فرقی نداره ... من هردو 512 داشتم و هردو 60 و 70 بیشتر ریت دانلود نمیداد ...نقل قول:
آره البته تا چند وقت پیش یکی بود با این شاهکار مخابرات الان 512 20 تا سرعت میده اما 512 حجمی همون 64-70 رو میدهنقل قول:
isp پیدا نمیشه که شبانه سرعت خوب بده و محدودم نشه؟!؟!؟
بی دردسرترین isp برا حجمی و از نوع دانلود شبانه مخابراته سرعتش واقعیه و محدودم نمیشینقل قول:
قرار بود بعد از عید مخابرات 10 مگ بیارن
اگه 10 مگ دانلود شبانه بده که کلاهمان باید بندازیم هوا:n20:
جدی میگی کجا و کی اینو گفته؟؟؟؟؟؟ اگه سرویس های بالاتر از 2 مگ بیاره خیلی خوبهنقل قول:
الان شرکتای دیگه تا 8-9 مگ رفتن اما مخابرات ....
4 -5 ماهی هست که قراره بدن ولی گفتن بعد عید اجرا میشه ...باید منتظر بود
دوستان بهترین مقدار MTU برای شرکت پارس انلاین چنده ؟
1292نقل قول:
دوستان بهترین مقدار MTU برای شرکت پارس انلاین چنده ؟
...................
نقل قول:تعرفه های 5 مگ و 10 مگ و الان مخابرات تهران آورده اما فقط میده به شرکت هانقل قول:
چیزی که توی خبرهاست اینه بعد از عید شبکه ملی اینترانت شروع به کار میکنه و با هزینه کم و پهنای باند نامحدود ( الاغ ها نمی دونن بالاخره هر چیزی محدودیت داره از این لفظ استفاده کردند) در اختیار کاربرا قرار میگیره که بتونند از سایت های داخلی استفاده بهینه کنند! :n08:
ضمنا فرمودند استفاده از این شبکه اصلا و ابدا به معنی قطعی اینترنت نیست!
دلیلش چیه دوست عزیز؟نقل قول:
یک توصیه من به شما دوست عزیز.... هر چی سران این ممکلت در رسانه دولتی بهتون میکند را شما یک علامت منفی پشتش بزار و بعد بخونش...... شاید الان و بلافاصله قطع نکنند ولی چهار روز دیگه به هر بهانه ای ارتباط با خارج را قطع کرده و برای توجیه کارشون هم در اخبار شبانگاهی مثلا یک گزارشکر میره بین مردم میگه نظر شما در مورد قطعی ارتباط با خارج چیه و اون برادر و خارج بسیجیه هم میگه عالیه، ممنون که این کارو کردید باید زودتر ما رو به این فیض میرسوندید و اینطوری میشه که مهری کوبنده برای قطعی اینترنت با خارج برای همیشه صادر میشه (30 ساله که مردم را با این شکل فریب دادند)نقل قول:
البته اگه اینترانت کنار اینترنت باشه و مشکلی برای اینترنت پیش نیاد خیلی خوبه مثلا برای ای پی تی وی
دوستان فیس بوق برای من free هست:n19: برای شما چطور :n13:
Ip رنجش 2.185.105 هست .....
برای من یه ماهه با https بازه چه با شاتل چه مخابراتنقل قول:
بازم خوبه ، من اشتراک قیلبرشکنم تموم شده بود همین جور تست کردم دیدم اوکیه :n19::n02:
بعد از بهتر شدن وظعیت نویز خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1به8 ها درست شدن الان سرعت دانلودم اومد 68, 512 نامحدود
سلام کسی میدونه 1 به 5 512 مخابرات Speed چند میده ؟؟؟
من قبلا 1 مگ 1به 8 میگرفتم 45 تومان 130 سرعت میداد حالا هم همونه یا خراب شده ؟:n16::n13:
1به 5 سرعت 80 .منم قبلا یک مگ یک به هشت داشتم خراب شد.سرعتش از 20 بالاتر نمیرفت الانم فک کنم همونه دیگه باید قید 1به 8 رو زد .نقل قول:
واقعا خیلی سخته من یک سال 1به8 داشتم(یک مگ)سرعتم 160 بود ماهی 45 تومن.الان 512 یک به پنج سرعتم 80 40- هزار تومن.خدا براشون نسازه
نه سرعتا درست نشده چند دقیقه اول که کانکت میشی سرعت بالاست بعد میاد پایین و ثابت میشهنقل قول:
دوستان یه سوال !شاید تو ذهن شما هم باشه :n01:
الان اکثر شهر ها از جمله کرمانشاه خط هاش داره فیبر نوری میشه اینجورم که دارن پیش میرن تا آخر سال آینده نهایتا 2 سال دیگه فکر کنم اکثرش فیبر بشه حالا سوال اینجاس فقط مخابرات میتونه رو فیبر نوری سرویس اینترنت ارائه بده پس این شرکتای خصوصی وضعشون چه میشه:n13: ؟؟؟؟ یعنی در شرکتاشون رو تخته میکنن؟؟؟!!!اگه اینجور باشه خو فقط مخابرات میمونه و کلی مشترک اینترنت :n13:
اگه کسی خطش فیبر شده یه عکس از نویز و ... بزاره لطفا :n16: