تا جایی که من میدونم RSSI هرچی به -45 نزدیک تر باشه و CINR هم هرچی به 30 نزدیکتر باشه بهتره. اختلاف Reuse1 با Reuse3 هم نباید بیشتر از 5 باشه.نقل قول:
Printable View
تا جایی که من میدونم RSSI هرچی به -45 نزدیک تر باشه و CINR هم هرچی به 30 نزدیکتر باشه بهتره. اختلاف Reuse1 با Reuse3 هم نباید بیشتر از 5 باشه.نقل قول:
درسته... حرف شما کاملاً منطقی و صحیحه و شکی هم درش نیست...نقل قول:
ولی باید اینو هم در نظر گرفت که اون پارامترهایی که شما می فرمایید برای سرعتهای بالای 1 مگابایت دانلود:n10: و پیگ بسیار پائین درنظر گرفته میشه
نه ایرانسل که ته سرعتی که میخواد بده 256 کیلوبایت دانلوده اونم با پینگ 300 تا 2000 :n04: میلی ثانیه...
در ضمن بابت اطلاعاتتون بسیار ممنون.:n06:
اصلاً مگه میشه تعرفه بلند مدت رو گرفت؟ مگه فقط واسه کاربران جدیدشون نیست؟ اگه میشه بگیریم چه معرفی نامه ای باید ببریم؟ من 128 میخوام معرفی نامه بلند مدتش رو از کجا بگیرم؟نقل قول:
حرف منم در تایید حرف شما بود، این عدد و رقمم که گفتم برای این بود که اگه کسی خواست جای مودمش را تنظیم کنه اینا را در نظر داشته باشه. مثلا خود من بعد از گشتن کل خونه بهترین عددی که بهش رسیدم اینا بودنقل قول:
RSSI: -70.97dBm
CINR: 24.57/22.24(R3/R1)dB
برای من مناسبه چون من اصلاً زاید دانلود نمیکنم.نقل قول:
قیمتش هم خیلی مناسبه یک ساله 80
من الات دارم ماهی 20 میدم که یک سالش میشه 240
سلام ..
من حدود ۲ سال هست که wimax irancell دارم..
مودم هم indoor هستBM632W..
تازگیها سرعتش خیلی اومده پائین ....
چی کارهای بکنم برای بیشتر شدنش...
دیدم یک سری از بچه ها تغییراتی تو مودم دادند
سلام..
من یک بار تعداد user را ۳ نفر کردم حالا میخوام زیاد کنم ولی الان هر چی تو منو مودم میرم چی پیدا نمیکنم ..از کدوم مسیر برم ؟
سلام دوستان
آیا راهی هست بشه یک BSID رو کلا بلوک کرد از مودم؟
متاسفانه جدیدا همیشه به یک جایی وصل هست که سرعت افتضاحه
ولی چند بار شانسی یک BSID دیگه وصل شده که سرعت عالی هست با اون
حالا میخوام ببینم راهی هست این BSID جدید رو بلوک کنم
توی مودم FBR105
منم مشکل شمارو دارمنقل قول:
بعد از کلی سر و کله زدن فهمیدم به BTS اشتباهی وصل میشه و الان دنبال راهی هستم برای بلوک کردن BSID این BTS
دوستان کسی راهی بلده دریغ نکنه
دو مگ ایرانسل نگیرید!!!!!!!!
سلام دوستان
یک ماه پیش سرعت اینترنتم داغون بود با یکی از کارمندهای ارشد ایرانسل صحبت کردم بهم گفت 2 مگ نگیر بیشتر اوقات شیره...ازش پرسیدم جاش چی بگیرم گفت 1 مگ یا 512 شیر نیست لا اقل تا پر نشه"ضرفیت 1 مگ و 512 صد برابر 2 مگه" ...این ماه شارژم تموم شد یک مگ گرفتم و سرعت بدون افت 130k تو پونک میده
اینجاست شرکت حروم خوار ایرانسل که هر چی بیشتر پول بدی بیشتر سرت کلاه می زاره..چرا؟
جالب اببنجاست که انجا تو پونک خیابان ایرانزمین من 2 ماه بود 130 ماهی پول دو مگ می دادم با سرعت کمتر از 32 ...هی من رو دوندن یه مودم فضای باز بهم انداختن تا اینکه یکی از کارمنداش این موضوع رو از سر دلسوزی فاش کرد
الان دارم با همون مودم رو میزی 130k می زنم
2 مگ پایه 3 روزه اینجوریه :n24:
سرعت آپلود بیشتر از دانلوده :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که به ما هم اطلاع دادیدنقل قول:
بله فکر کنم بهتون درست گفتن این مشکل منم هست با ۲ مگ سرعت افتضاح
ولی وقتی به یک آنتن دیگه وصل میشم سرعت خوبه اما الان نمیتونم بهش وصل بشم
این تست سرعت ۲ مگ
اما در عمل سرعت دانلود از ۲۰ بیشتر نمیشه معمولا حتی زیر ۱۰
فقط برای چند دقیقه اول سرعت در حد ۵۱۲ هست
خواهش میکنمنقل قول:
این شخص اشنای یکی از دوستام هست"نمی تونم اسم و سمتش رو بیارم تو بخش شبکه کار میکنه و دم کلفته" ازش پرسیدم که چرا طبقه پایین 1 مگ داره 130k بدون افت دان میکنه ولی من که دو مگ دارم اینجوریم 90 درصد مواقع زیر 32k...اونم با خنده گفت به هر دکل تنها یه دو مگ دادن که اگه بیشتر از یه نفر وصل بشه شیر میشه در حالی که 100 برابر اون 512 و 1 مگ دادن....
منم صبر کردم سر برج بشه اکانتم رو عوض کردم یه مگ شد درست شد 130k ....الانم مطمین شدم اطلاع دادم...
اگه همین الان دو مگ توسط کاربها تحریم نشه پسفردا نوبت 512 و یک مگابایت هست دارن از سطح تحمل مردم تست می گیرن!!!!!!!!
اینها خودشون این کار رو کردند چون دوست ندارند ۲ مگ بفروشن حتما براشون نمیصرفهنقل قول:
کاربرا تحریم کنن که بدتر به چیزی که میخوان میرسن
من دنبال راهی هستم بتونم به BTS دیگه ای وصل بشم که اونجا سرعت عالیه یک بار شانسی وصل شد
اما متاسفانه تنظیمات مودم ها رو هم عمدا بسیار محدود کردن!
سلام ...
چند هفته قبل صحبت از برداشتن سقف 128 بود. کسی اطلاعی نداره کی اجرا می شه؟ برای این می پرسم که دیگه دنبال نامه و این حرفا نباشم
دوستانی که مشکل ضعیف بودن سیگنال دارن:
یه فویل آلومینیومی بگیر ید دو بار تاش کنید بعد بصورت نیم دایره بزاریدش دور مودم و قسمت بازشو بچرخونید به طرف BTS من 5 تا به RSSI و 5 تا هم به CINR مودمم اضافه شد و الان همه چراغاش روشن شده 100 درصد جواب میده تو نتم سرچ کنید افزایش سیگنال وای فای مودم این روشو کامل با شکل توضیح دادن
یه فویل آلومینیومی بگیر دو بار تاش کن بعد بصورت نیم دایره بزارش دور مودمت و قسمت بازشو بچرخون به طرف BTS دوم طوری که مانع بشه بین موم و BTS اول من خودم برای افزایش سیگنال مودمم از این روش استفاده کردم 100 درصد جواب میده تو نتم سرچ کنی افزایش سیگنال وای فای مودم این روشو کامل با شکل توضیح دادننقل قول:
نه اینکارو کردن چون تعداد کاربرای 2 مگ خیلی کمتره و اگ هاز دستشون بدن اتفاق خاصی نمی افته و گرنه 1 یا دو مگ فرقی ندارن فقط تو قیمتشون هست اینها اگه براشون نصرفه قیمت رو دو برابر میکنند به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شی کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند و لی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
نقل قول:
نه اینکارو کردن چون تعداد کاربرای 2 مگ خیلی کمتره و اگ هاز دستشون بدن اتفاق خاصی نمی افته و گرنه 1 یا دو مگ فرقی ندارن فقط تو قیمتشون هست اینها اگه براشون نصرفه قیمت رو دو برابر میکنند به هر bs id یه دو مگ بیشتر ندادن اگه دونفر به اون دکل وصل بشن سرعت میشه نصف اگه 4 نفر وصل بشن یک چهارم و الا اخر...تقریبا محاله دکلی پیدا کنی که 24 ساعته خالی باشه...
اون شخصی که اینو بهم گفت دارن تحمل مشتریها رو میسنجن تا از اواخر اردیبهشت 512 و 1 مگ رو هم شی کنند مگر اینگه بتونن تو اردیبهشت تجهزات دکل خصوصا تجهیزات جدید 10 کیلو هرتز وارد کنند که با این وضع دلار معلوم نیست..........الان دارن به هر دکل چندین برابر ظرفیت کاربر میدن...اون شخص گفت پهنای باند اضافه دارند و لی تجهیزات ارسال اون به در خونه ها رو ندارن"دکلها دیگه کشش نداره"
الان اگه توی همه حسابهی کاربری ایرانسل وارد بشی چه 512 چه یه مگ چه 2 مگ جلو نوع پهنای باند زده shared bandwith ...منتها فعلا فقط 2 مگ رو غملی کردن
دوستان راهی وجود داره تا مودم فضای باز ایرانسل رو تقویت کرد؟ خصوصا دستکاری نرم افزاری ..من حاظرم برای این کار هزینه هم بپردازم
چند تا پست قبل تر توضیح دادم .مثل تنظیم ماهوارس یه کم حوصله میخواد. 100 در صد جواب میدهنقل قول:
سلام
من اگه سرویسم رو دیگه شارژ نکنم اکانتم کلا حذف میشه یا به حالت تعلیق در میاد ؟ که بعدا مثلا بشه دوباره شارژ کرد چند ماه بعد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام..
من وقتی لپتاپم تا به ADSL وصل میکنم هم به وایمکس وصل هست هم به LAN ADSL...
میخوم بدونم از جفتش که نمیتونه اینترنت همزمان بگیره ..
در نهایت به کدوم وصله ؟
سلام
وایمکس ایرانسل شبانه رایگانم داره؟؟؟؟؟؟؟
آیا در تنظیم مودم وای فای وایمکس (BM632W) گزینه ای وجود داره که بشه بعضی از مک آدرس ها رو بلاک کرد تا به اینترنت دسترسی نداشته باشن؟ هر چی میگردم چیزی پیدا نمی کنم:n13:
بستگی به فصلش داره که رایگان گذاشته باشند یا نه.نقل قول:
مثلاً الان رایگانه تا پایان اسفند. از ساعت 2 تا 6.
سرعت تو شبانه مثل روز هست ؟نقل قول:
چون من که مثلا ۲۵۶ دارم تو روز از ۱۲۸ هم کمتره ...
از اسفند به بعد تایم شبانه کی میشه ؟
جدیدا شده ۲-۷ بمناسبت نوروزنقل قول:
سرعت شبا اینجا که خوبه فعلا.
جدیدا یعنی از کی ..؟نقل قول:
چون من دیروز هم امتحان کردم تا ساعت ۶ بود
بستگی به منطقه داره. ولی حداکثر سرعت حقیقی رو میده بیشتر نمیده. یعنی برای 256 سرعت دانلود از 32 بیشتر نمیشه.نقل قول:
مثلا واسه من که 128 دارم و سرعت دانلودم 16 هست و شبا هم همینه. شاید بعضی جاها شلوغ باشه و سرعت شبانه افت کنه.
توی سایت خودشون زده:نقل قول:
۱۹ اسفند ۱۳۹۱ تا ۲۰ فروردین ۱۳۹۲
ساعات خوش وایمکس ایرانسل (از ۲تا ۷ بامداد)
دوستان من از یکی از آشناها یه مودم Modacom URoad 8000C بهم رسیده چندتا سوال داشتم:
1- میشه با تغییر تنظیمات از مبین نت استفاده کنم یا فقط از ایرانسل میشه؟
2- اگه بخوام اکانت بخرم ولی بدون مودم قیمتها چطوریه؟ چون تو سایت فقط قیمت با مودم زده در حالی که من مودم دارم دیگه
سلام دوستان
دوستم یه مودم مبین نت داره میخواد به ایرانسل مودمش رو تبدیل کنه؟
چی کار باید بکنه؟ مقاله ای هست که دقیق توضیح بده چی کار کنه یا اینکه جایی هست که این کار رو انجام بده ؟
سلام دوستان عزیزم
من در حال حاضر وایمکس 512 یک ماهه دارم ولی میخوام به 512 یک ساله تبدیل کنم باید چیکار کنم؟
چون از طریق کنترل حساب اینترنتی دیگه امکانش نیست.
2 مگ پایه 2 هفتس اینجوری شده :n21:
نصف روز بین 512 تا 1مگه :n04:
ساعت شبانه هم زیر 1 مگه:n24:
اون گزینه تعرفه های بلند مدت دیگه برداشته شده و فقط برای کاربران جدید هست.نقل قول:
منم 2 مگ دارم دوست عزیز ولی سرعتم همیشه 250 تا 260 هستنقل قول:
حتی شب ها
مشکل سرعت شما از جای دیگه باید باشه
۲ مگ ، چند گیگ در ماه ترافیک داره و قیمتش چنده؟
سلام دوستان من می خواهم یک کافی نت بزنم به نظر شما برای اینترنتم از چه شرکتی استفاده کنم وایمکس ایرانسل یا مبین نت یا adsl مخابرات (اخه تلفن ما فیبر نوری بقیه شرکتها سرویس نمیدن )
وایمکس ایرانسل خوبه ؟
ماهی 12 گیگ 60 تومن. البته برای تهران و البرز و خوزستان. برای بقیه جاها ماهی 3 گیگ 23 تومن.نقل قول: