یک دانشجوی کاردانی سما که ترم سه هست،چند ترم میتونه مرخصی بگیره که نفرستنش خدمت،بعد از مرخصی تا چند ترم میتونه درسشو طول بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
یک دانشجوی کاردانی سما که ترم سه هست،چند ترم میتونه مرخصی بگیره که نفرستنش خدمت،بعد از مرخصی تا چند ترم میتونه درسشو طول بده
تا جایی که بنده اطلاع دارم دانشجوی دوره کاردانی فقط 1 ترم و دانشجوی کارشناسی پیوسته تا 2 ترم میتونه مرخصی بگیره. در ضمن این 1 ترم جزو مدت معافیت تحصیلیتون محاسبه میشه.
پس مرخصی نگیرم بهتره
دوستان چطور معدل یک ترم محاسبه میشه؟
اگر دانشگاه با دانشگاه فرق نداشته باشه...فکر کنم اینجوریه که:نقل قول:
نمره هردرس ضربدر تعداد واحدش+ بقیه دروس هم به همین ترتیب در نهایت مجموع اینها تقسیم بر تعداد کل واحدهایی که اون ترم گرفتید:n01:
سلام
یه سوال داشتم من درس فیزیک 1 رو فردا قراره امتحان بدم زیاد احتمال نمیدم قبول بشم میخوساتم بدونم حذف کردنش بهتره یا برم سر جلسه شاید تونستم؟
یه سوال دیگه این که میگن معدل زیر 12 شه ترمو مشروط میشی یعنی چی؟چه محدودیتی ایجاد میشه؟باید ترمو از اول خوند؟
سلام دوستان
من یک درس رو ترم تابستون افتادم این ترم اگه دوباره بیوفتم حذف میشه یا اینکه ترم تابستون فرق داره با بقیه ترما؟؟؟
سپاسگذارم
ببینید حذف کردن درس بیشتر به خودتون بستگی داره،درس های 3رو واحدی رو اگر بیوفتین توی معدل تاثیر داره و اگر معدل بقیه درسا پایین باشه احتمال مشروطی هست برای همین اکثرن شک داشته باشن حذف میکنن.نقل قول:
من دیرو ز یه درس 2 واحدی رو حذف کردم یعنی نرفتم امتحان بدم که اشتباه کردم و امتحانش اسون بود!
به استادتون توجه کنید و بعد تصمیم بگیرید.تجربه میگه اینو.
مشروط میشید یعنی ترم دیگه بیشتر از 14 واحد نمیتونید انتخاب کنید.
سلام طبق ایین نامه اموزشی :نقل قول:
تبصره 2- برای هر درس در طول دوران تحصیل حداکثر یک نمره مردودی ثبت و در محاسبه میانگین نمرات تأثیر داده می شود وچنانچه دانشجو چند بار در یک درس مردود گردد نمره مردودی دفعه دوم و به بعد پس از ثبت بلااثر بوده و حذف می گردد و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمی شود.
ترم تابستونی هم مثل سایر ترم ها محاسبه میشه البته تا جایی که من میدونم.
سلام
من فیزیک 1 رو حذف کردم.حالا میخواستم ببینم میشه ترم بعد فیزیک 1 و 2 رو با هم برداشت؟منظورم از نظر سختی درس هست یعنی وقت میشه به هر دو رسید و پاس کرد؟
و ایم که مثلا اگه فیزیک 1 و 2 رو هم نیاز کنم یه فیزیک ازمایشگاه 1 هم هست تو ترم بعد که پیش نیازش فیزیک 1 هست میشه اونم برداشت؟
مرسی
سلامنقل قول:
مباحث فیزیک 2 باید دنباله فیزیک1 باشه یعنی اول باید 1 رو بخونید اینجوری براتون سخت میشه مگراینکه قبلا فیزیک 1 رو افتاده باشید که یه پیش زمینه ای داشته باشید ازش شاید اسون تر بشه.
فیزیک 1 رو 2 نمیشه همنیاز بشن چون فیزیک 1 خودش پیشنیازی داره موقع انتخاب واحد بهتون ارور میده که پیشنیازشو انتخاب کنید.
اگر پیش نیازشو فیزیکارو باهم بگیرید ترم دیگه ترم پر از فیزیک و سنگینی دارید اگر امکانش براتون هست فیزیک 2 رو بذارید ترم بعدش یا توی تابستون که 12 واحد میدن انتخاب کنید.
نظر من اینه چون خودم گرفتار درس های دنباله هم توی یک ترم شدم.
سلام. دوستان محل برگزاری امتحانات پایان ترم ارشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد کجاست؟ آیا فقط در تهران برگزار میشه یا دانشجویان شهرستانی میتونند در شهرستان خودشون امتحان بدن؟
دوستان من بعد از این ترم 26 واحدم میمونه که شامل دو تا تربیت..دو تا عمومی.یک کاراگاه و چهارتا ازمایشگاه و پروژه چهار تا هم سه واحدیه
حالا چون ترم اخر نمیشم بهم 24تا نمیدن..به نظرتون ممکنه بتونم 20تا بردارم بعد 6تا دیگه رو معرفی به استاد بگیرم؟ فقط تو این 20تا دو تا اسلامی و تربیت 1و2 و چند تا ازمایشگاه پیش نیاز هست که اصولا نمیتونم با هم بردارم
ممنون
سلام، این چند هفته امتحان ها ما سنگ کلیه گرفتیم ، گواهی پزشک ببرم ترم رو برام حذف میکنن ؟ یکی از دوستان میگفت دکتر دانشگاه آزاد هم باید معاینت بکنه برای حذف ترم :n27:
میخوام اگر حذف کردند به مدت تحصیلیم اضافه نشه.
ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی چه موقع قراره شروع بشه؟
هنوز که اعلام نتایچ نیامدهنقل قول:
احتمالا مثل پارسال 9/11 میاد و از اون تاریخ میتونید برای ثبتنام برید.
همین ترم قبل برای ثبتنام یکی از دوستام که کاردانی هست رفتم هنوز اعلام نتایج نشده بود.
بهمون گفتن شما پرینت تایید نهایی ثبتنام که اسم دانشگاه ما توش هستو بیارو ثبتنام کن! اصلا لازم نبود تا اعلام نتایج صبر کنه. فکر کنم این سیستم توی شهرستانا انجام بشه چون تهران که اینجوری نبود!
سلام ببخشید یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین.
من رشته برق قدرت ترم 5 هستم .
میخواستم مهمان بگیرم و بقیه واحد هام (حدود 60 واحد) رو توی یه دانشگاه آزاد دیگه بگذرونم.
میخواستم بدونم نمراتی که تو دانشگاه مقصد میگیرم به پای دانشگاه مبدا حساب میشه یا نه ؟؟
سلامنقل قول:
من مهمان شدم الان ترم سوم مهمانیم توی دانشگاه مقصده.
تا ترم های پیش که ثبتنام ها برای مهمانی اینترنتی نبود اخر هر ترم من لیست نمراتمو میبردم مبدا که تهران باشه و توی کارنامه ام ثبت میشد ولی این دو ترم اخر فعلا نمرات توی کارنامه همین دانشگاه ثبت شده ودر پایان ترم مهمانیم لیست نمرات رو برای دانشگاه مبدا ارسال میکنن و در کارنامه کل ثبت میشه.
چون وقتی مهمانیم مدرک از دانشگاه مبدای خودمون صادر میشه برای همین هرچی نمره اینجا بگیریم میره تو کارنامه کل دانشگاه اصلیمون!
دوستانی که موقع انتخاب واحدشون هست یه سوالی دارم ازتون :
من مبلغ بدهکاریم توی فرم شهریه 0 ریاله ولی برای انتخاب واحد که وارد میشم زده مبلغ 200هزارتومان بدهکار هستید!!
اینو برای همه دانشجویان زده و بقولی میگن مبلغ شهریه خاص است!
نشنیده بودم همچین چیزی تا به حال و اینکه این مبلغ توی بدهکاریم ثبت نشده نمیدونم اگر پرداخت بشه ثبت میشه یا و این پول کاملا بی دلیل و زوره بنوعی
میخواستم ببینم برای شماهم اینجوری هست یا نه
چون اگر مبلغی باشه که قراره اضافه بشه همه دانشگاه ها مثل ترم قبل که شهریه اضافه شد اعمالش میکنند و نه دانشگاه ما فقط و برای کل رشته ها!!
آموزشیم در کار نیست که جواب بده دانشگاهم خارج از شهره نمیشه رفت و پرسید
احتمالی که خودم میدم اینکه این مبلغ رو به عنوان پیش شهریه ترم برای انتخاب واحد میگیرن که همه یه پولی داده باشن و انتخاب واحد کنن و جیب دانشگاه بی نسیبو خالی نمونه!
اگر نظری در این مورد دارید یا برای خودتونم پیش اومده بگید لطفا
ممنون:n40:
ممنوننقل قول:
اگه با همون پرینت اولیه بشه خوبه ولی من فکر کنم مجبورم تا زمان اعلام نتایج صبر کنم چون ترم پیش طبقه اول یکی از دانشکده ها رو کلا برای مراحل ثبت نام اختصاص داده بودن ولی الان فکر نکنم هنوز بساطش رو برپا برپا کرده باشن
دوستان یه سوال فنی
این امکان وجود داره که واحد های دانشگاهی تخلف کنن و شما بتونید به واحد مرکزی تهران شکایت کنید ؟؟
گرفتن شهریه ؟؟
دانشگاه واحدی که دارم توش درس میخونم مشکل مالی پیدا کرده (( به دلیل داشتن پرسنل اضافه ))
بعدش تو سایت دانشگاه اعلام کردن علاوه بر ترمهای قبل و دانشگاه های دیگه که باید نصف کل شهریه پرداخت بشه
5 روز بعد انتخاب واحد دانشجو باید کل هزینه ترم رو تصفیه کنه و یا به زور قسط بندی کنه
در حالی که من هم تو دانشگاه قبلیم که آزاد بود و هم این دانشگاه تا ترم های قبل فقط نصف کل شهریه ترم رو میدادم و نصفش میموند واسه آخر ترم
ولی الان به دلیل مشکل مالی دارن کل شهریه رو همون اول میگیرن
خواستم ببینم این تخلف محسوب میشه و میشه کاری کرد ؟؟
واقعا خیلی سخته و پول زوره !! :n23:
فکر نکنم فقط واحد شما اینجوری باشه، مشهد دانشجو ها دارن شکایت مینویسن مثل اینکه همجا اینطوری کردن.نقل قول:
نقل قول:
دانشگاه ماهم همین سیستم رو این ترم داره پیاده میکنه گفتن اگه میخواید شهریه رو کامل ندید بیاید نامه بگیرید و چک بدین!!
پول زوره
من که جز همون 200تومن پول زوری که دارن برای انتخاب واحد میگیرن پول دیگه ای نمیدم
حالا تمام رشته ها داریم شکایت مینویسیم ببینیم به کجا میرسه:n24:
اقا من دانشگاه نجف اباد میرم
امتحان درس زمین شناسی رو شرکت نکردم(تنها امتحانی بوده که شرکت نکردم) حالا باید حذف شده باشه ولی جلوی نمره زده صفر و دلیلشم زده غیبت در امتحان
میخواستم بدونم الان حذف شده درس یا این صفر توی معدل اعمال میشه؟
تا حالا اینجوری حذف نکردم اصلاعی ندارم
خودشون درستش می کنند ...میزنن حذف ماده 35 -موجه تاثیری هم تو معدل ندارهنقل قول:
دانشگاه ما که اینجوریه
خدا لعنت کنه اینارو ، حالا شهریه ورودی 90 480 تومنه ، این جدیدا 700 تومن باید پول بدن آخه این چه حرکتی بود!
دیروز توی ر وابط عمومی سازمان سنجش یه چیز عجیبی دیدم، نوشته بود ثبت نام کارشناسی بدون آزمون دوباره داره انجام می شه! یعنی چی؟
الان هم توی سایت دیدم دوباره ثبت نام هارو از اول دارن انجام می دن در حالیکه هنوز اعلام نتایج نشده!نقل قول:
دكتر علوي فاضل با اعلام اين خبر به روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت: ثبت نام براي رشته هاي بدون آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته از امروز سه شنبه مورخ 30/10/93 ساعت 14:00 آغاز شد. علوي فاضل افزود: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به انتخاب يك رشته/محل اقدام كنند. معاون سنجش و پذيرش گفت: داوطلبان مي توانند پس از ثبت نام اينترنتي، 48 ساعت بعد به واحدهاي مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام خود در واحد اقدام كنند. وي درخصوص رشته هاي كارداني خاطرنشان كرد: ثبت نام براي رشته هاي كارداني پيوسته و ناپيوسته همچنان ادامه دارد و ايندسته از متقاضيان نيز مي توانند با ثبت نام يك رشته/محل در سايت و به فاصله 48 ساعت بعد به واحد مراجعه كنند. وي در پايان گفت: نتايج ثبت نام داوطلباني كه در مرحله قبلي مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته شركت كرده اند، در همين بهمن ماه سال جاري اعلام خواهد شد
اینکه نشد ما تا وسط بهمن سماق بمکیم بعد اینا بعد از 48 ساعت ثبت نام بکنن.
مگه چی میشه گرامینقل قول:
سلامنقل قول:
چند تا ایراد به این مسئله وارده، ما اواخر دی منتظر اعلام نتایج بودیم و حالا بجای اعلام نتیجه، ثبت نامی که مهلتش چند هفته پیش تموم شده بود رو دوباره شروع کردن، خب این یک نوع بی نظمی برای بدست آوردن پول بیشتره، خوشبختانه فکر می کنم لازم نیست ما دوباره ثبت نام بکنیم، اما بهر حال اینکه این ثبت نامی های جدید حتی بدون رسیدن نتایجشون قادرن صاف بیان برن تو دانشگاه صورت خوشی نداره!
سلام دوستان
من الان میخوام ترم 13 رو شروع کنم :n26::n33:+( آیکن شدیدا خجالتـــــــــــــ)
تو انتخاب واحدم میزنه که مینوسه : شما وارد ترم 13 شدین و انتخاب واحد نیمتونین بکنین چون از 12 ترم بیشتر شده
البته من معافیت سربازی گرفتم و مشکل سربازی ندارم
میخواستم ببینم مشکلی واسم داره و واقعا نیمتونم ادامه تحصیل بدم ؟ البته یه ترم هم انتخاب نمیکنم یعنی فکر نکنم به اونجا بکشه و با معرفی به استاد تموم بشه :n33:
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم در مورد انتخاب واحد ترم دوم :
1.باید پولی پرداخت بشه قبل انتخاب واحد یا بعدشه؟یعنی 6 بهمن که انتخاب واحد هست قبلش باید پولی واریز کنم؟حالا ثابت یا واحد هاش.
2.برا مشکلاتی که داشتم من ریاضی 1 رو مردود شدم و فیزیک 1 رو حذف کردم حالا میخوام ایم دو تارو باز بگیرم و 2 هارو بزارم واسه ترم بعد حالا سوالم اینه که مثلا فیزیک ازمایشگاه 1 که پیش نیازش فیزیک 1 هست رو میشه تو این ترم با فیزیک 1 بردارم؟(ترم اول ازمایشگاه نداشتم)
3.میخواستم کلا یه راهنمایی در مورد انتخاب واحد بکنید که چیجوری هستش؟مثلا از کجا بدونم که درسو باید 3 ساعت بردارم یکی 1 ساعت.یعنی درسی که 3 واحد هست باید 2 تا باشه؟
قبل از اینکه انتخاب واحد کنی باید شهریه ثابت همون قدری رو که نوشته پرداخت کنی تا سایتت باز بشه اگه نپردازی منو انتخاب واحد نمیادنقل قول:
1.باید پولی پرداخت بشه قبل انتخاب واحد یا بعدشه؟یعنی 6 بهمن که انتخاب واحد هست قبلش باید پولی واریز کنم؟حالا ثابت یا واحد هاش.
بستگی ب مدیر گروه داره اگر اون اجازه بده میتونی در حالت عادی فک نکنم خودت بتونینقل قول:
2.برا مشکلاتی که داشتم من ریاضی 1 رو مردود شدم و فیزیک 1 رو حذف کردم حالا میخوام ایم دو تارو باز بگیرم و 2 هارو بزارم واسه ترم بعد حالا سوالم اینه که مثلا فیزیک ازمایشگاه 1 که پیش نیازش فیزیک 1 هست رو میشه تو این ترم با فیزیک 1 بردارم؟(ترم اول ازمایشگاه نداشتم)
شما درس برمیدارید ...یعنی فیزیک ۱ برمیداری حالا این درس دو ساعت کلاسی در هفته هستنقل قول:
3.میخواستم کلا یه راهنمایی در مورد انتخاب واحد بکنید که چیجوری هستش؟مثلا از کجا بدونم که درسو باید 3 ساعت بردارم یکی 1 ساعت.یعنی درسی که 3 واحد هست باید 2 تا باشه؟
اصلا ب تعداد ساعت و... نگاه نکن فقط درس بردار خود سیستم برات حساب میکنه
قبل از انتخاب واحد اسم دروسی را که میخوای برداری لیست کن ..فقط همین... کاری هم ب هیجی نداشته باش
ممنوننقل قول:
فقط شهریه ثابت کجا نوشته که پرداخت کنم؟
سلامنقل قول:
1. اره یه مبلغ علی الحساب باید بریزی که بسته به مطقع و سال ورودی متفاوته و توی خود سایت دانشگاهت اطلاعیه شو زدن و مبلغشو اعلام کردن.
اون رو که بریزی می تونی واجد بگیری اما عوض کردن واحد ها رو اجازه نداری مگه اینکه کامل تسویه حساب کنی.
2. فکر نکنم بشه همزمان برداشت
3. تعداد واحد های در توی حدول انتخاب واحد نوشته شده، ساعت شروع کلاس و اتمام کلاس هم همین طور. باید از روز قبل بری تو لیست دروس ارائه شده و تمام درس هاتو نگاه کنی و اونایی که میخوای کدش رو یادداشت کنی تا وقتی که انتخاب واحد شروع شد سریع قبل از اینکه ضرفیت ها تکمیل بشه کد هارو وارد کنی، اگه ساعت کلاس ها تداخل داشته باشه سایت اجازه نمی ده ک برداری.
دوستان من ترم اخر هستم ولي بيشتر از 24 واحد برام مونده.(دو واحد كاراموزي دارم و 24 واحد)
الان من ميتونم تربيت يك و دو يا انقلاب و اخلاق رو با همديگه در يك ترم بگيرم؟
به نظر شما پروژه رو اين ترم بگيرم يا بزارم براي تابستون همراه كاراموزي ؟
سوال ديگه م اينه كه ايا توي تابستون درس تربيت ارائه ميشه؟
ممنونم.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامنقل قول:
شرایط من هم شبیه شماست برای این ترم
اگر شما دروس دیگه ای جز همین عمومی ها نداشته باشید میتونید انتخاب کنید
پروژه کاراموزی رو مگر نباید باهم انتخاب کنیم؟؟ چرا جدا جدا انتخاب کردین شما؟ امروز اموزش بهم گفت باید باهم انتخاب بشن.
خودم گذاشتم تابستون با خیال راحت بهش رسیدگی کنم تقریبا همه این کارو کردیم
اینکه تابستون تربیت بدنی ارائه بشه یا نه مربوط به دانشگاه خودتونه و چیز عمومی نیست.
سلام دوستان
یه چندتا سوال داشتم:
1. دانشگاه تهران غرب بهتره یا تهران مرکز؟(اصن بین دانشگاه آزاد های تهران کدوما خوب ترن)
2.مهندسی کامپیوتر،سخت افزار بهتره یا نرم افزار یا فرق اونچنانی نداره؟
3.شهریه ورودی بهمن ماه با شهریه ورودی مهر یکسان دیگه؟
دمتون گرم
من اگر بعد از ریخن ثابت برای انتخاب واحد انصراف بدم پولم رو میدن؟؟
قبل از حذف اضافه
ین دانشگاه های ازاد بنظرم تهران شمال و تهران غرب بهترن اما تهران شمال بهتره و البته تراز بالایی برای قبولی میخواد.نقل قول:
سخت افزار همون جور که از اسمش معلومه بیشتر شامل الکترونیک و مدار و اینجور چیزاست اما خب جندتا درس مشترک با نرم افزار داره،نرم افزارم که فوکوسش روی برنامه نویسی و اینجور چیزاست.خوب و بد بودنش بستگی به خودتون و علاقتون داره و کاری که قراره انجام بدین! هر کدومش علاقمندان به خودش رو داره
شهریه ها همیشه یکسانه ولی طبق سال ورودی شهریه ثابت فرق میکنه.
سلام
دوستان این برنامه ترمی دانشگاه نجف ابادو از کجا میتونم دانلود کنم؟
متاسفانه گمش کردم و شدید بهش احتیاج دارم
مهندسی عمران نجف اباد