متشکر دیشب موفق شدم یعنی متوجه شدم چکار باید بکنم.پچ gaming access را نصب کردم.این پچ gaming access عالیه.به نظر من بازی یه کم سخت تر شده اما حیف که یه کم دوربین اذیت میکنه.
راستی راهی هست سرعت بازی بیاد پایین تر؟
متشکر از همه
Printable View
متشکر دیشب موفق شدم یعنی متوجه شدم چکار باید بکنم.پچ gaming access را نصب کردم.این پچ gaming access عالیه.به نظر من بازی یه کم سخت تر شده اما حیف که یه کم دوربین اذیت میکنه.
راستی راهی هست سرعت بازی بیاد پایین تر؟
متشکر از همه
سلام ميشه يك تيم مستر ليگ بذاريد البته اگه ممكنه
اگه میشه لینک دانلود پچ gaming access رو بگذارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://downloads.gamingaccess.com/download_zone/get.php?download_id=45231&mirror=29&part=1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://downloads.gamingaccess.com/download_zone/get.php?download_id=45231&mirror=16&part=1
کیت سرور برای این پچ:کد:http://downloads.gamingaccess.com/download_zone/get.php?download_id=45231&mirror=7&part=1
کد:http://www.--------------/14956021/Kitserver_9.10_by_juce_and_Robbie.rar/
منبع:سایت BC کاربر Morteza-1992کد:http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=00114217
رفع مشکل دوربین در پچ gaming accsee:
نقل قول:
دوستانی که با دوربین مشکل دارند کافیه از این مسیر
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\gamingaccess.com
روی config.exe کلیک کنید و camera angel را روی 0 بزارند و سیو کنند
تنظیمات رو بر این اساس بذار مشکل حل میشهنقل قول:
دوستان عزیز یک سوال نسبتا فنی دارم .
وقتی من ساکر 2010 را بازی میکنم تمام حرکات تاخیر دارد ( 1 ثانیه) یعنی بعد از 1 ثانیه شوت میکنه ، تکل میکنه و ....
سیستم = رم 2 گرافیک 512 سی پی یو 5.6
مشکل چیه ????
جون هر کی دوست دارید جواب بدید
:41::41::41::41:
دوستان من دادشم میخواد یه بازی فوتبال درست وحسابی بگیره شما بین این بازی و فیفا(جدا از تعصبات خاص) کدوم رو پیشنهاد میکنید مخصوصا برای کسی که تا حالا هیچ کدوم رو بازی نکرده باشه؟؟
برای کامپیوتر PES بهتره چون فیفای PC خیلی بدترکیب هست البته از حق نگذریم گیم پلی فیفا خیلی شادابیت بیشتری داره و حس فوتبال واقعی رو داره ولی در کل وقتی آدم نسخه کنسولی فیفا رو می بینه خود به خود از نسخه کارنتش متنفر میشه اونم در شرایطی که کیفیت PES بای PC بهتره
حالا چه کاریه مگه می خواد بازی رو اورجینال بگیره؟ هر کدوم 2 تومنه دیگه هر دوتاش رو نصب کنه ببینه کدوم بیشتر فاز میده
fifa 10 ارزش مقایسه با این بازی رو نداره ( نظر شخصی )
خوب اینم حرفیه:31:نقل قول:
ولی من که زیاد فوتبالی نیستم ولی دادشم میگه برای تنوع هم شده یه بازی فوتبال بگیریم منم گفتم بهترینش رو بگیریم که یهو توی ذوقمون نخوره:20::8:
من هیچ پچ جدید و قدیمی رو نصب نکردم
این پچ gaming access اگر این 2 تا مشکل رو رفع کرده نصب کنم:
1- که واقعا" اعصاب خرد کن شده قدرت داوری
2- قوی شدن دروازه بان ها
باتشکر
بای بای
مهدي جان بهت PES2010 رو پيشنهاد كه رودست نداره و فوتبال عاليهنقل قول:
حتما ازش خوشت مياد
بله من هم با مهرداد موافقم چون بهترین گزینه برای پلتفورم PC بازی PES هست البته 2 مورد آخر تونستن من رو راضی کنن چون تا سال 2007 من معتقدم در پلتفورم PC فیفا به PES برتری داشته حتی با اینکه فیفا 08 کارنت و PES 2008 نکست بود باز هم پر واضح بود که فیفا 08 برتر هست. ولی خوب بعد از 08 نه یورو 2008 نه فیفا 09 و نه فیفا 10 برای PC مالی نبودن و به درد همون خارجی های عجیب الخلقه می خوره که نمی دونن چطوری پول خرج کنن میرن اورجینال می خرن. (من موندم اینا چطوری می تونن پای فیفا 10 کارنت پول بدن) به هر حال اگه کنسول داری فیفا 10 رو بخر که بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد (الحق که لیاقتش رو هم داشت که انتخاب بشه) ولی اگه کنسول ندارهی PES بخر.
یک خواهش عاجزانه از طرفدارای پر و پا قرص و تعصبی PES :
این پست من نقل قول نشه و بحثی مرتبط با مقایسه فیفا و PES هم ایجاد نشه چون پشت بندش احتمال کل کل می ره قبلا زیاد بحث شده و حتی توی گروه هم به همین نتیجه بالای رسیدیم که اکثرا موافق بودن و کسانی هم که نبودن مخالفتی هم نکردن. چون یه حقیقته چه فیفا فن باشیم چه PES فن.
کوچیک همگی شما هستم
دوستان نرم افزاري وجود داره كه باهاش بشه ميزان پولي رو كه اسپانسرها ميدن يا كلا اسپانسرها رو ويرايش كرد ؟
بالاخره اينا بايد در قسمتي از بازي باشن ديگه
سلام من پچ گیمینگ اکسس را نصب کردم ولی بعد از نصب هنگام اجرا با این ارور مواجه میشم بعد از این ارور وارد بازی میشه ولی یک جورایی بازی ارجینال انجام میشه انگار پچی نصب نیست.
gaming access .exe.unable to locate component
the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem.
فیفا با Pes قابل مقایسه نیست. به نظر من.
فایل زیر را دانلود کنید و بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردید در پوشه بازی کپی کنید مشکلتون حل میشه.من هم همین مشکل را داشتمنقل قول:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ehzamani.persiangig.com/document/d3dx9_37.zip
ویژگیهای پچ gaming access چیه؟
یک سوال امکان تغییر اسکوربرد هست بدون نصب دوباره پچ گیمینگ اکسس؟
سازنده برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 یکی دو روز پیش نسخه جدید این برنامه رو منتشر کرد و به قولی که در مورد اضافه کردن بنر ریلینک داده بود عمل کرد این نسخه رو از لینک زیر میتونید دریافت کنید .
با برنامه بنر ریلینک میشه بنرهای هر تیمیو که خواستید به بازیتون اضافه کنید . البته ظاهرا این بنرها فقط توی ورزشگاه کونامی نصب میشند من تحقیق میکنم ببینم میشه اونها رو توی سایر ورزشگاهها هم نصب کرد یا نه اگه به نتیجه ای رسیدم شما رو هم در جریان میزارم .
لینک نسخه جدید این برنامه :
کد:http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=55039
از طریق این برنامه من بنر ایران رو به بازی خودم اضافه کردم :
دوست عزیز این دو بازی هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند . هر کدوم دارای نقاط قوت و ضعفی هستند و نمیشه یکی رو کاملا برتر از دیگری دونست .اگه توی گروه مقایسه این دو بازی تشریف ببرید اونجا چند روزی میشه که بحث مقایسه رو با شروع کردیم البته بصورت مقدماتی و مختصر صحبتهایی مطرح شده به امید خدا بعد از ایام عزاداری بحثو با جدیت بیشتری پیش خواهیم برد .نقل قول:
توی پروفایلت خواستم کامنت بذارم دیدم غیر فعالیدیش.:31:نقل قول:
البته من نمی دونم چطوری میشه دستکاریش کرد من فقط با ترینر بلدم افزایش بدم که زیاد حال نمیده.
نقل قول:
بله لینکش رو مهدی دیروز صبح زود گذاشت و من هم دانلود کردم و واقعا لذت بردم به خصوص که نصبی شده برنامه فقط تعجب می کنم که چرا Flag تیم ها فیک هست پارسال درست بود مثلا لوگو آرسنال درست بود البته من خودم لوگو های صحیح رو جایگزین می کنم بعد نصب
این لینک بنرهاست ( حدود 15 مگا بایت ):نقل قول:
توی این لینک هم نمونه های قشنگ دیگه ای از بنرها وجود داره :
کد:http://www.multiupload.com/HJUPZE7U00
کد:http://www.pes-patch.com/category/pes-2009-banners
و این یک نمونه از بنر میلان :
.........
از دوستان اگه کسی روش ایمپورت کردن بنرها رو بلد نیست و یا اینکه حوصله اینکار رو نداره من میتونم فایلهای کامل این برنامه رو یک جا براش آپلود کنم کافیه این فایلها رو توی کیت سرورتون کپی کنید .
آقا می خواستم بپرسم چجوری میشه فیس وارد become a legend کرد ؟
دوستان پچی هست که مشکل ضعیف بودن داور و قدرت پایین دروازه بان ها را حل کرده باشه؟
بای بای
آقا اگه می شه بهترین پچی که اومده با کرکش رو معرفی کنین و تو پست اول هم بزارین
من خیلی گشتم اکثرا پچ ها ادیت چرت و پرت و توپ و زمینو هوا و ناخون مربی و ... ست .. من یه پچ می خوام بازی روون شه لباس تیما درست شه
کمک لطفا
من چند تا سوال دارم:
تو ترکیبم مسی رو گذاشتم قسمت چپ مرکز زمین و با رول AMF اما نمی دونم چرا همیشه دقیقاً لب خط می ایسته و منتظر توپ می مونه.اینجوری نمی خوام بهش پاس بدم چون اکثر اوقات مجبور می شم در این حالت توپ را سانتر کنم.هرکاری می کنم نمی آد وسط زمین.
رونی هم همینجور با اینکه فورواده اما اکثر اوقات سمت راست بیرون محوطه جریمه منتظر توپ هست حتی بعضی اوقات گوشه زمین هم میره.
من پچ gaming access را نصب کردم بازی خیلی بهتر شده.بعضی مواقع بارون خیلی خیلی شدید هم میباره.هروقت باروی شدید میاد به نظرم بازیکنان آروم تر میدوند.طبیعیه؟
اما من تو بازی از چلسی یک هیچ عقب بودم با رونی تو محوطه جریمه پا به توپ شدم روش خطا کردن اما داور نگرفت به نظر شما این خطاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین درخواست رو دارم . اگه یه OPTION FILE قرار بدید که اسم بازیکن و تیم ها و لباس تیم رو درست کنه ممنون میشم .نقل قول:
اگه می شه بهترین پچی که اومده با کرکش رو معرفی کنین و تو پست اول هم بزارین
من یه پچ می خوام بازی روون شه لباس تیما درست شه
:11:
سلام .نقل قول:
داداش این یچ Gaming Access حجمش چقدره ؟ همه چیرو درست میکنه ؟ و نصبش چجوریه ؟
ضمنا این صحنه ام یه خطای واضح هست و یه کارت زردم داره حتما . به نظرم برو از داور شکایت کن اگه ییگیری نکردنم به نشانه ی اعتراض alt+f4 رو بزن و بیا بیرون از بازی :31:احتمال اینکه ابرامویچ داور و خریده باشه هست :27:
:10:
دوستان یه سوال:
قسمت scout توی مود bal برای چیه؟
چند تا سوال داشتم
1 چرا تو مستر لیگ بازیکنهایی مثل کرایف و پله و پلاتینی و غیره نیستند ولی بازیکنهایی مثل مارادونا اشمایکل و الیور کان و غیره هست؟
2 تو مستر لیگ چه طوری یه بازیکنم را به یه تیم دیگه بدم تا پول خوبی گیرم بیایه؟
3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من
4 یه اپشن فایل عالی میخوام که همه چیزش عالی باشه و تیم های کلاسیک و ازاد کنه
5 بهترین پچی که موجوده را به من بدهید
ممنون
داداش من تا به حال هیچ پچی غیر از gaming access نریختم پس از بقیه خبر ندارم.اما به نظر من بازی سختتر شده و دروازه بانها هم قویتر شدن.نقل قول:
شما هم امتحان کن و نقاط قوت و ضعف پچ را بگو تا ما بیشتر دقت کنیم.
در مورد اون خطا هم تا تونستم عنایت را مورد عنایت قرار دادم و چند تا شعار بی تربیتی علیه داور دادم آخه نامرد وقت اضافه هم بود :10:
نقل قول:
چرا رونی تو رثاله ؟؟ :18:
در ضمن شما کلا داوری پس رو ول کن به بازی بدون داور عادت میکنی :27:
البته میتونی از این بی داوری بعضی وقت ها استفاده کنی :27:
سلام.نقل قول:
چند تا سوال داشتم
1 چرا تو مستر لیگ بازیکنهایی مثل کرایف و پله و پلاتینی و غیره نیستند ولی بازیکنهایی مثل مارادونا اشمایکل و الیور کان و غیره هست؟
2 تو مستر لیگ چه طوری یه بازیکنم را به یه تیم دیگه بدم تا پول خوبی گیرم بیایه؟
3 ویندوزم 7 است سیستم من هم خیلی بالا است ولی موقع بازی بازی روان نیست و پرش و گیر داره چه کار کنم من
4 یه اپشن فایل عالی میخوام که همه چیزش عالی باشه و تیم های کلاسیک و ازاد کنه
5 بهترین پچی که موجوده را به من بدهید
ممنون
1-منم تو کف همینشم!!!(پارسال بودن ولی امسال معلوم نیست کجان!!)
2-اول برو توی سرچ بزن بازیکن 15 تا 20 سال برات بیاره با قدرت بالای 75 بعد اونا رو بزرگ کن حدود 24-25 ساله که شدن بفروش که خیلی عالی پول گیرت میاد(که البته یکم وقتگیره.ولی سود خفن توشه.)(همین کار رو هم با جوانانت میتونی انجام بدی )
3-..............
4-توی تاپیک ادیت صفحه اولش هست.
5-به نظرم پچ کلی دانلود نکن.بشین اول آخرین کیت سرور رو دان کن.بعدش یه فول gdb دانلود کن و لباسا رو درست کن.و بقیه چیزها(پرچم و اسکوربورد و آبورد و ...)رو از رو سلیقه ی خودت جدا دان کن.بعد یه برنامه ی pes edition هم دان کن و هر تغیری خواستی به سلیقه ی خودت تو بازی انجام بده.
سلام دوست عزیزنقل قول:
توی قسمت تنظیمات بازی ( فایل setting ) برو همونجا که رزولیشنو و... رو تنظیم میکنی و بعد تیک Use Frame Skipping رو بردار ببین مشکلت حل میشه ؟
سلام...
به قول حسین کونامی PES رو عمدا اوپن سورس قرار داده... خیلی جالبه من گزارش جون کابیرا (ژاپنی) رو دانلود کرده بودم ولی بعد اون اصلا دقت نکرده بودم که به واسطه همین فایل گزارش واحد پول ین (پول ژاپن) به مستر لیگ اضافه میشه واقعا خیلی جالبه فایلی که اصلا برای PES 2010 نیست و برای WE هست با یک کپی ساده در ریشه نصب بازی می تونه بدون هیچ دنگ و فنگی اینقدر تغییرات بده توی بازی. واقعا که احسن به این برنامه نویس های با ذوق ژاپنی:8::18:
آرمین جان ین که از اول تو بازی هست!!نقل قول:
سلام...
به قول حسین کونامی PES رو عمدا اوپن سورس قرار داده... خیلی جالبه من گزارش جون کابیرا (ژاپنی) رو دانلود کرده بودم ولی بعد اون اصلا دقت نکرده بودم که به واسطه همین فایل گزارش واحد پول ین (پول ژاپن) به مستر لیگ اضافه میشه واقعا خیلی جالبه فایلی که اصلا برای PES 2010 نیست و برای WE هست با یک کپی ساده در ریشه نصب بازی می تونه بدون هیچ دنگ و فنگی اینقدر تغییرات بده توی بازی. واقعا که احسن به این برنامه نویس های با ذوق ژاپنی
خداییش بارسلونا که در واقعیت از همه تیما سره خیلی ضعیف ساختنش مخصوصا خط دفاع و دربازه بانش که دیگهآخر سوراخه این زاپنیا هم خیلی خولن و عقده ای هستنا عشق منچستر یونایتدا بدبختا و خوره رونالدو هستند
فقط pes 2010
لینک دانلود پچ Gaming Access را یکی لطف کنه بده.
GAMING ACCESS PATCHنقل قول:
لینک دانلود پچ Gaming Access را یکی لطف کنه بده.
برای رفع این ارور:نقل قول:
gaming access .exe.unable to locate component
the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem
فایل زیر را دانلود کرده و بعد از اکسترکت در پوشه بازی قرار دهید:
http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ehzamani.persiangig.com/document/d3dx9_37.zip
خوب به خاطر اینه که park ji sung تو منچستره!!نقل قول:
خداییش بارسلونا که در واقعیت از همه تیما سره خیلی ضعیف ساختنش مخصوصا خط دفاع و دربازه بانش که دیگهآخر سوراخه این زاپنیا هم خیلی خولن و عقده ای هستنا عشق منچستر یونایتدا بدبختا و خوره رونالدو هستند