دوستان اسیاتکی و بیست نت ببینید سرعت از اینجا چنده و تعرفه تون رو هم بگید بی زحمت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان اسیاتکی و بیست نت ببینید سرعت از اینجا چنده و تعرفه تون رو هم بگید بی زحمت....
70 512 نامحدودنقل قول:
از فردا فکر کنم قرار اتفاق جالبی برای بچه های بیست نت بیفته
جالبت الان افعال معکوسه یا واعا خبر خوبی میشه ؟؟ تایم اوت به کنار من وبگردی میخوام .... و بر اساس حرف شما میخوام بیام مخابرات بعد از اینکه این رانژه پوکید ... یهو ضایع نشم !نقل قول:
:n08: حیف شد حذفش کردن ....نقل قول:
1024 نامحدود نقره ای اسیاتک 60نقل قول:
دلم آب افتاد ... منم میخوام ... منم پهنا از گیت انگلیس میخوام... خیلی خوبه .. دوس دارم :n14:نقل قول:
تازه به هر نفر گفتن 10 مگ پهنای باند میرسهنقل قول:
اینو خود اپراتور شرکت بهم گفت
حتما فردا خبر قطعی رو بده... حیف که نمیتونم مخابرات بگیرم... چون خطی که روش ADSL میگیرم 500 600 تمن بدهی داره :n09:نقل قول:
512 , 1024 مخابرات قیمتش چنده؟
سرعت دانلود 1024 چنده؟
سایت 20نت برای اسیاتک باز نمیشه با چیز شکنم که اوضاع داره!
اگه شد همه شب چره مهمون من :n02:نقل قول:
512 ماهیانه 30تومن شب و روز سرعتش 60-70نقل قول:
1مگ 55 تومن شب و روز 120-140
اگه 6 ماه یا 1 ساله بگیری تخفیف خوبی میخوره
چه جوری میتونیم 6 ماه بگیریم ؟مگه تمام سرویساش ماهانه نیست ؟نقل قول:
مثلا 6 ماه یک مگ چند میشه ؟
TAPATALK
اره داش میشه فقط زنگ میزنی میگی 6 ماه میخوامنقل قول:
فک کنم بشه ماهیانه 40 تومن
میگم الان ماه اول بزنیم 1 مگ نامحدود ماه دوم میشه بکنیش 512 ؟! ( قبضا دو ماهه میاد دیگه ؟! )
بعد وقتی بار اول بزنی نامحدود از وقتی قبت کنی حساب میشه یا از وقتی رانژه شروع میشه !؟
ای خدا چرا این لینک نمیپپپپپپپپپپپپپپره !!!!!! برو میخوام برم مخابرات .... اههههههههه
اینم یه خبر تا حستون عوض بشه
ﺳﺎﻋﺎﺗﯽ ﭘﯿﺶ ﺩﮐﺘﺮ ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﻃﯽ ﺳﻔﺮ ﺑﻪ ﺑﻐﺪﺍﺩ ﺩﭼﺎﺭ ﺳﺎﻧﺤﻪ ﺷﺪ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺷﺪﯾﺪﯼ ﺑﻪ
ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻐﺪﺍﺩ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﯾﺎﻓﺖ ﻭ ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﮐﻤﺎ ﺑﻪ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ
ﻟﯿﻨﮏ ﺧﺒﺮ رو ببين حتما
http://uploadtak.ir/images/5palghjsxcwbdujt2ar.jpg
من که کلی ذوق مرگ شدم :n02:نقل قول:
الان این ماه قبض میاد دیگه نمیاد تا دوماه دیگهنقل قول:
از ثانیه اولین کانکتت شروع به حساب کردن میکنه
دزد نیست تو نا محدود
غاگه یک ماه 1 مگ بعد ماه بعدی 512 بگیری کلا حدود 90 تومن میاد
یعنی وسط قبش میشه عوضش کرد ؟! پس خوبه .... یه 6 ماهه 1 مگ بگیرم بزنم دهن نت رو سرویس کنم ...نقل قول:
اگه 6ماهه گرفی دیگه نمیشه عوضش کرد ولی از پشتیبانی هم بپرسنقل قول:
داداش در مورد اون کامنت قبلیت من 1 مگ نامحدود بیست نت دارم سرعت دانلود 120 تا 130نقل قول:
در مورد این کامنتتم توی هر دوره میشه یک بار تعرفه رو عوض کرد . منظورم از دوره فاصله بین دو تا قبض متوالی هست :n01:
این بیست نت همه چیش خوبه ! به خدا با این قیمتی که من 1 مگ میگیرم شرکتای دیگه 128 م به من نمیدن ! نه قطعی داره نه کاهش سرعت فقط مشکلش همین پینگ و تایم اوت هست ! البته سرعت تک کانکشنشم یکم پایینه !
امیدوارم این مشکلات تا فردا رفع بشه ! حالا ما که شانس نداریم یهو یعد از یه ماه همین فردا که شاید روز موعود باشه با درخواست جمعآوری من موافقت میشه :n02:
خوب زنگ بزن کنسل کننقل قول:
واسه منم از طریق آسیاتک نمیشه رفت بیست نت ولی با ...شکن میشه رفتنقل قول:
فک کنم عمدا آسیاتک بستتش :n24:
حالا تا ببینیم فردا چی میشه ! من که از خدامه درست بشه و لغوش کنم میترسم لغوش کنمو درست نشه یا لغوش نکنمو درست بشه ! الآن تو آمپاز شدید گیر کردم :n02:نقل قول:
همینجور داره زیاد میشه ! میترسم تا فردا برسه به دو سه هزار ! :n02:
lol دادا جوفتمون بدبختیم
با dial up هم نمیشه!نقل قول:
ارش دادا دمت گرم فردا ی تست Ping بذار اگه خوب بود ک دیگه درخواستمو بدم...
اینم پینگ وایرلس ماتریکس ...اکثر موقع ها همین بدون تایم اوت و ثابت
من اگه جای تو بودم کل محله رو شام دعوت میکردم بیرون و 1000 رکعت نماز شکر میخوندم و یه چند کیلوییم اسفند میزاشتم دوروبر مودم و یه 2 کیلو نمکم میبستم به آنتن :n02:نقل قول:
پینگ 20نت امشب بین 200 تا 700 متغیره با تقریبا 30 درصد پکت لاست !
وضعیت زیر خط فقر .... سرانه هر شیرازی از اینترنت شده نیم صدوم مگ .... :n27:نقل قول:
سلام دوستان . من میخوام یه سرویس adsl نامحدود بگیرم . میخواستم ببینم کجا بهتره سرعتش و قطعیش کمتره ؟
در ضمن بگم که ما 3 تا کاربر اینترنت خور تو خونه هستیم ،سال هاست که از صبانت اسفاده میکنم و ماهی 86 تومن میدم واسی 30 گیگ که سر ماه نرسده تموم میشه اون 30 گیگ . قبلا سرعته صبا خیلی خوب بود ، میگفتم خوب حالا که ماهی 86 میدم لااقل سرعتش خیلی خوبه ولی الان دیگه همون سرعت رو هم نداره و من تصمیم دارم یه اینترنت نامحدود بگیرم که هم هزینه ام کمتر بشه و هم راحت دانلود کنم.
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه ما 3 نفری با هم استفاده میکنیم از نت ، شما چه سرویسی از چه شرکتی رو بم پیشنهاد میکنید . میخوام برای یک ماه یه سرویس نامحدود امتحان کنم ببینم چی میشه . دوستم 512 آسیا تک رو پیشنهاد داد بم . نظر شما چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دیشب سرعت یک مگ نامحدود نقره ای آسیا تک 20 کیلوبایت در ثانیه
واقعا عرض خسته نباشید و دست مریضات به کلیه زحمت کشان عرصه زیر ساخت و اینترنت کشور و مخصوصا استان غیور فارس(سومین حرم اهل بیت (ع)):n02:
اقایون که اسیاتک دارند بهتره کم کم جمع کنیم بریم این ها درست بشو نیستند بعد از یک ساعت فک زدن با پشتیبانی
و مسئول فنی قشنگ اب پاکی رو ریختند رو دستم که اقا جان نامحدود نگیر ما نمیتونیم سرعت بالاتر از این بشما بدیم
لعنت خدا بر اسیاتک و ارم نت
میگم چرا بیست نت رو فیلتر کردید میگه سیاست کاری شرکت هست ...
متاسفم برای خودم که 4-5 سال پول ریختم تو حلقوم این ها
یا ماهی 80 تومن میتونی 2مگ نامحدود مخابرات بگیرینقل قول:
نه قطعی داره نه کاهش سرعت فقط تو این مدت پینگش خرابه
اقا مثل اینکه لاف بوده
اگه تا اخر امروز درست نشد 1شنبه صبح من در مخابراتم اگه کسی پایست بگه
سلامنقل قول:
نامحدود فقط مخابرات
اسیاتک افتضاحه
داداش من شیراز نیستم وگرنه پایم در حد تیم ملی !نقل قول:
من تا فردا ساعت 10 صبر میکنم و اگه درست نشد به هر قیمتی شده این نتو قطعش میکنمو پیش بسوی های وب !
در کمال تعجب (O_o) الان دیدم که لینک adsl پریده !! یعنی بعد از دو زور و نصفی ! تکبیـــــــــــــــــــــ ـر !!
قبلا 16-17 روز طول میکشید ! الان باید از توی سایت بیست نت صبت نام کنم ؟! دو دلم ولی !
درسته که سرعت ثابته واقعیه هر سایتی میخوای میری بدون دغدغه حجم .. ولی اومدیم یهو دلمون بازی انلاین خواس ( اونم dota)
ولی فکر کنم با این مقدار تایم اوت بشه dota زد.بازی های اول شخص مثل کال اف و بتلفیلد نمیشه زد ...
پیش به سوب بیست نت ... امیدوارم پشیمون نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصاً ISP ـی هست که پینگ درست درمون داشته باشه تو شیراز ؟!
کدوم مرکز مخابراتی هسی ؟؟؟نقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست ....نقل قول:
آقا مثل اینکه اون پهنای باندی که گفتی اشتباهی دادن های وب :n02:.... از صبح سرعتم به طور شگفتی خوب شده .... ولی فکر کنم بعد الظهر خراب شه... ملت روزه تا 1 و 2 خوابن ...نقل قول:
غرب آمریکا ...