ok پاک شد.نقل قول:
Printable View
ok پاک شد.نقل قول:
حاجی یه کارگر لول بالا پیدا کنیم کلی پول تو خرانه مونده حداقل عتل رو لول 5 کنیم xD
اين رو خيلي وقت پيش نيلرو برام نوشت:نقل قول:
salang hubi, haste labashi. Hordeofice
ميگم معادل اين نيست؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3697794&postcount=8107
الان داشتم تو گذشته ها سير مي كردم دقت كردم!! طرف فارسي بلده يا زبانشون اينطوريه و من توهمم؟؟نقل قول:
salam khubi, khaste nabashi
من میخام بیام pasargad-lg .
اسمم mahdiccc است.
درسته یا فارسی رو از کسی شنیده یا بلده یا اینکه از یه تبدیل کننده استفاده کرده که گند زده.نقل قول:
شما هم بهش فارسی بگین :دی
من یوزر جدیدم کارگر هست گذاشتم 4 ساعت هتل رو بسازه 2-3 روز دیگه تموم میشه
سلام حاج عمو....مرسی که منو عضو کردی....فقط حالا که ما عضو شدیم میخوای شهر رو تخلیه کنی؟...راستی من به 5 ساعتی با شهر فاصله دارم....یه سؤال:
چطور می تونم تو شهر یه کمی بخوابم؟
والا ما چند وقت پيش مي خواستيم شهر رو ترك كنيم همه چيز قطعي بود من به همه ميل زدم و راضيشون كردم شهر رو ترك كنن و اونا هم ترك كرده بودند كه لحظات آخر برنامه لغو شد...(يعني نيمه كاره موند)نقل قول:
سلام حاج عمو....مرسی که منو عضو کردی....فقط حالا که ما عضو شدیم میخوای شهر رو تخلیه کنی؟...راستی من به 5 ساعتی با شهر فاصله دارم....یه سؤال:
چطور می تونم تو شهر یه کمی بخوابم؟
الان مي خوام تكميلش كنم. شما الان لولت كمه. ولي تا لول 30 تقر يبا شهر تامينت مي كنه. اگه ديدي چيني ها خيلي اذيت مي كنن بيا اونجا. البته لولشون خيلي زياده نمي تونن باهات دوئل كنن!!
===
باشه بعدا يه ميل بهش مي زنم.. !!!نقل قول:
شما هم بهش فارسی بگین :biggrin:
مرسی...فقط یه چیزی چطور می تونم تو شهر استراحت کنم؟
با اینکه 99 تا دمیج دادم به یه دوئلر قوی ایتم هامو فروختم که فقط با اکانت اوا لونا بازی کنم :دی ولی من پیشنهاد میکنم با یه برنامه بریم سراغ ورلد 10 که احتمالا دقیقا بعد امتحاناتمون میوفته.
مثلا اگه 10 نفریم 4 تا پور بویلدر و 2 تاpure setting trap و 3 پور دوئلر و یه money maker که رو تریدینگ یا یه کار پول زا کار کنه. نظری ندارید؟
آرش تو یه ورد با دو تا اکانت بازی میکنی ؟ دیر یا زود بن میشیا مواظب باش !
حاجی کارگر چی شد ؟ یه دونه پیدا کن پول های شهر حروم میشه ها !
روي هتل هر شهر كه كليك كني مي توني محل خوابت رو انتخاب كني و بخوابي. شهر ما آپارتمان داره 88 تا جون ميده!!!نقل قول:
مرسی...فقط یه چیزی چطور می تونم تو شهر استراحت کنم؟
ورلد نه با برنامه نبود؟!!نقل قول:
با اینکه 99 تا دمیج دادم به یه دوئلر قوی ایتم هامو فروختم که فقط با اکانت اوا لونا بازی کنم :biggrin: ولی من پیشنهاد میکنم با یه برنامه بریم سراغ ورلد 10 که احتمالا دقیقا بعد امتحاناتمون میوفته.
به همه ميل زدم كه شهر رو ترك كنين دوباره برگردم به يه وركر بگم بمونه شهر بسازه؟نقل قول:
حاجی کارگر چی شد ؟ یه دونه پیدا کن پول های شهر حروم میشه ها !
===
يه ايراني جديد كشف شد!!!
َashkman
===
چاقال اين يارو در جواب ميل ترك شهر گفته:
نقل قول:
Clibanari Today at 7:07 PM
i ll stay here
like chaghal multi and others :D
هه هه ههنقل قول:
چاقال اين يارو در جواب ميل ترك شهر گفته:
خیلی باحال اومد !
یه دونه لول 25 بمونه 2 - 3 روز کار کنه تا پول که تموم شد بعد بره xDنقل قول:
به همه ميل زدم كه شهر رو ترك كنين دوباره برگردم به يه وركر بگم بمونه شهر بسازه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا لعنتشون کنه ! اینام دیگه به متلک میگن !نقل قول:
چاقال اين يارو در جواب ميل ترك شهر گفته
بابا این مسئول پاسخگویی هم خودش در جواب نامه من گفتش که فقط برای اینکه تو یه ورد چنتا اکانت داشتی بن شدی وگرنه کار خلاف دیگه ای نکردی . خدایی من حتی یه کار خلاف قانون دیگه انجام ندادم ! با هر کدوم هم بازی میکردم فقط همین !
البته شاید بعد ها بعنوان پول ساز استفاده میشدن ولی تا اون موقع نه !
اینا فکر میکنن هر کی بن شده مولتی بوده . الانم میتون بگم حداقل یکیو برگردونن ولی ارزش نداره دیگه بدنام شدیم :(
lol اولین دوئل با این کاراکتر ! همینی که فقط resistance کار کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون حالا که دارین شهر رو ترک می کنین دارین کجا میرین؟...میشه منم باتون بیام؟؟
یوزرت توی بازی چیه ؟نقل قول:
دارن میرن سیلور اسنیک فورت شما هم لول 15 شدی میتونی بری اونجا !نقل قول:
آقایون حالا که دارین شهر رو ترک می کنین دارین کجا میرین؟...میشه منم باتون بیام؟؟
راستی یوزر aliadriano برای کیه ؟ از بچه های خودمونه ؟ داره تنهایی شهر میسازه xD
برادران با دوتا آیدی بازی نکنید بن میشید (خطرناکه حسن) از ما گفتن بود ! موارد ایمنی رو هم رعایت کنید .
از مسئول پاسخگویی به تیکت ها سوتی گرفتم ! گفتش که پسورد های کارکترها شبیه به هم بوده و از عبارات نزدیک به هم استفاده شده که معلوم میکنه اینا یه نفرن . بعد من گفتم شما مگه از دیتابیس پسوردها رو نگاه میکنید ؟ مگه اون هش شده نیستن ؟
(آخه این خلاف قوانین هستش) هنوز جواب نداده اگه جواب بده علنیش میکنم میذارم تو فروم تا ملت بدونن اینا چه آدمایی هستن ! rofl
میبینم که دارین شهر رو ترک میکنید: دی
برا من یه دعوت نامه بفرستین لطفا، الان وسط لول 17 هستم...
Dark.Knight7
همتون برید من خودم تنهایی جلوی این چینیا ایستادگی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول خود چینی ها :
ما نمیتونیم شما و متحدان شما رو از بین ببریم .... !! بخاطر اینکه لول اونها خیلی پایینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این چینی ها داستانی داریم ما . حاجی برای خرید آدم دعوت کنم ؟ هر کی خواست 250 دلار ورودی بده ؟ ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنهایی تو شهر چه حالی میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم اونايي كه ميخوان تجربه كسب كنن يا رو يك اسكيل كار كنن يا...... بيان ورلد 2
اين ورلد هم خلوترين ورلد هم 3تا شهر كامل داريم كه همه چي توش پيدا ميشه
يوزر من s a e i d به هم ميل بدين تا اينوايتتون كنم
بله از بچه هاي ايرانيه!! خودم كشفش كردم! دعوتش كردم به شهر يه مدت توي شهر بود اما تو اوج جنگ با چيني ها محمد گفت فعلا ادونچر ها رو ميندازيم بيرون به جاشون دوئلر مياريم!!! بعد از اين اوضاع من دعوتش كردم ولي اكسپت نكرد فكر كنم از اون ماجرا دل پزي داره!!( همچنين يكي ديگه با يوزر Dazza كه اونم خيلي اعصابش از دست شهر ما و آرش خرده!!)نقل قول:
راستی یوزر aliadriano برای کیه ؟ از بچه های خودمونه ؟ داره تنهایی شهر میسازه xD
خودداني! ولي شما كه وركر ندارين 250 دلار بده برا چي؟ البته شايد برا بعدا كه برگشتيم اين پولا به درد بخوره!! در هر صورت خواستي دعوت كني نزار خيلي تو شهر بمونن!نقل قول:
با این چینی ها داستانی داریم ما . حاجی برای خرید آدم دعوت کنم ؟ هر کی خواست 250 دلار ورودی بده ؟ ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تكراري اشتباه شد....
مگه نفرستادن؟؟ آقا سريع بفرستيد تخليه كنيم ديگه!!!نقل قول:
میبینم که دارین شهر رو ترک میکنید: دی
برا من یه دعوت نامه بفرستین لطفا، الان وسط لول 17 هستم...
Dark.Knight7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( همچنين يكي ديگه با يوزر Dazza كه اونم خيلي اعصابش از دست شهر ما و آرش خرده!!)
آره خلی فحش داده بود :دی
توی بلک لیست گذاشتمش
من هستم لول 6 با اسکیل مخصوص سازندگینقل قول:
ولي شما كه وركر ندارين 250 دلار بده برا چي؟
من چند ماه پیش اومدم و فقط روی ویگور کار کردم ولی همه لول 40 - 50 بودن و اصلا نمیشد با هیچ کس دوئل کرد :41:نقل قول:
در ضمن چاقال جان اونا حروف رو نمیبینن ، فقط میتونن تشخیص بدن که این پسورد ها شبیه به هم هست یا نه
حالا بگو پسوردت چی بوده :31:
اتفاقا مشکل همینجاست ! پسورد ها با هم فرق داشتن ! حتی اگه یکی از حروف هم فرق داشته باشه وقتی به صورت hash در میاد کلی با اون یکی فرق داره ! به هر حال یا اینا یه کوئری نوشتن که پسوردهای شبیه به هم رو جستجو کنه یا واقعا پسوردها بصورت معمولی وارد دیتابیس میشه . ولی در این شکی نیست که اینا میرن پسورد ملت رو چک میکنن xDنقل قول:
در ضمن چاقال جان اونا حروف رو نمیبینن ، فقط میتونن تشخیص بدن که این پسورد ها شبیه به هم هست یا نه
حالا بگو پسوردت چی بوده
سعید جان من و حاجی ورد 5 داریم میسازیم الان 7-8 شدیم ! تو هم بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ميگم اونايي كه ميخوان تجربه كسب كنن يا رو يك اسكيل كار كنن يا...... بيان ورلد 2
اين ورلد هم خلوترين ورلد هم 3تا شهر كامل داريم كه همه چي توش پيدا ميشه
يوزر من s a e i d به هم ميل بدين تا اينوايتتون كنم
ورلد 6 بیاین ما نصف بچه ها رو از دست دادیم یعنی توی بازی نمیان شدید کمبود نیرو داریمنقل قول:
سعید جان من و حاجی ورد 5 داریم میسازیم الان 7-8 شدیم ! تو هم بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که قبلا گفتم ! یه ورد خلوت بریم برای کار کردن روی اسکیل ها و هماهنگی بیشتر برای ورد 10 . حاجی گفتش که من تو ورد 5 ساختم خب منم رفتم اونجا .نقل قول:
ورلد 6 بیاین ما نصف بچه ها رو از دست دادیم یعنی توی بازی نمیان شدید کمبود نیرو داریم
من تو ورد 6 یه ادونچر داشتم لول 26 بود (قبل اینکه ورد 9 راه بیفته) اگه بازی میکردم الان 50 شده بود (ولی هر روز پاس اوت) .
یوزر؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من تو ورد 6 یه ادونچر داشتم لول 26 بود (قبل اینکه ورد 9 راه بیفته) اگه بازی میکردم الان 50 شده بود (ولی هر روز پاس اوت) .
یک invite برات فرستادم :دینقل قول:
خب بجای چند تا یوزر تو ورلد 9 درست کردن اونو ادامه میدادی!!نقل قول:
من دیگه عمرا با دو تا یوزر بازی کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک invite برات فرستادم
حاجی میریختن سرم هر روز پاس اوت بودم (البته تقصیر خودم بود کارگرهای شهر اونا رو هر روز میگرفتن زیر چک و لگد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب بجای چند تا یوزر تو ورلد 9 درست کردن اونو ادامه میدادی!!
ج و ا ب د ا د م ن ی ا ز ب ه ت ا ی ی د د ا ش ت . ب ع د ا خ و د ت و ن ب ی ا ی ن ب خ و ن ی ن .
آرش نکن اینکارو بن میشی !! دیگه با بیشتر از یه اکانت نمیام !
دوستان برای اینکه پول ها را به بانک گذاشت حتما باید به بانک شهر خودم برم یا هر شهری که خواستم می تونم برم و پولم را به حساب خودم بریزم ؟؟؟
یکی هم چند لول بالا و چند لول پایین از خودم می تونم دوئل کنم ؟؟؟؟ ( مثلا می تونم 8 لول پایین از خودم دوئل کنم و یا برعکس ؟؟؟ )
فقط توی بانک شهر خودت !نقل قول:
دوستان برای اینکه پول ها را به بانک گذاشت حتما باید به بانک شهر خودم برم یا هر شهری که خواستم می تونم برم و پولم را به حساب خودم بریزم ؟؟؟
روی سالون هر شهر کلیک کنی میتونی لول دوئل و مقدار تجربه ای که میده رو ببینی .نقل قول:
یکی هم چند لول بالا و چند لول پایین از خودم می تونم دوئل کنم ؟؟؟؟ ( مثلا می تونم 8 لول پایین از خودم دوئل کنم و یا برعکس ؟؟؟ )
با 25 لول بالاتر و پایینتر از خودت میتونی دوئل کنی (دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم همینطوری باشه)
اگه برای تجربه میخوا دوئل کنی همیشه باید لول بالاتر از خودت رو انتخاب کنب و اگر برای پول یا پاس اوت کردن میتونی با پایینتر از خودت هم دوئل کنی .
باشه، فقط قبل اینکه شهر رو ترک کنم، 300 دلار تو بانک دارم، خود به خود میاد دست خودم یا تیر تو پر میشه؟: ینقل قول:
واسه من فقط تلگرام اومد که میخواین شهر رو ترک کنین و ...
یک عدد یوزر لول 20 به عنوان جاسوس در شهر کلاب دارم.
کسی توی 20 روزی مه من نیستم ازش نگهداری میکنه؟؟
اون يارو از پروتوتايپ مي گفت كلاب با شهرشون مرج شده كه؟!نقل قول:
یک عدد یوزر لول 20 به عنوان جاسوس در شهر کلاب دارم.
کسی توی 20 روزی مه من نیستم ازش نگهداری میکنه؟؟
هرچي تو بانكت داري موقع ترك شهر به كش واريز ميشه وقتي رفتي شهر جديد بريزشون تو بانك!نقل قول:
باشه، فقط قبل اینکه شهر رو ترک کنم، 300 دلار تو بانک دارم، خود به خود میاد دست خودم یا تیر تو پر میشه؟: ی
واسه من فقط تلگرام اومد که میخواین شهر رو ترک کنین و ...