ممنون که راهنمایی کردید.... اکی پس همون گاج میکرو سفید میگیرم.... بازم ممنون
ممنون که راهنمایی کردید.... اکی پس همون گاج میکرو سفید میگیرم.... بازم ممنون
چقدر جواب؟؟:24:
تشکر از این همه جوابی که دادین:37:نقل قول:
ناراحت نشو اینجا بیشتر کسایی که میان تو این تاپیک کنکور سراسری کارشناسیاند .نقل قول:
جواب؟؟
تاریخ ادبیات رمزینه یا افاردئونی؟؟؟؟؟؟؟
کتاب همایش هندسه دریافت کی میاد؟؟؟؟!!خبرندارید!!!؟؟؟
ممنون:42:
شما امسال کنکور داری ؟ الان دو 3 هفته ای میشه دنبال کتابی تا الان تاریخ ادبیاتو تموم کرده بودی اگه دنبال منبع کامل هستی کتاب درسیو بخون!!!! وقت خودتو تلف نکن یه کتاب یگیر او نو بخون.نقل قول:
اخه قربون شکلت برم تاریخ ادبیاتم کتاب میخواد؟! بابا بشین همون کتاب درسیو بخون همشو میزنی دیگه!!نقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی کنکوری های عزیز.
به نظرتون بهترین کتاب و بهترین روش واسه جمع بندی کدومه؟ من رشتم ریاضیه و همه ی درسا رو تموم کردم و میخوام در بدترین حالت 3رقمی بیارم......لطف کنین راهنمایی کنین زرد قلمچی یا گاج یا شب کنکور
اگه درست واقعا خوبه و همه رو فول خوندی بهترین روش برات شیوه 3روز 1 بار کانونه.این روشو هم می تونی با زرد کانون یا دور دنیایه گاج انجام بدی.نقل قول:
سلام
ببینید کتابهای جمع بندی اصولا تاکید بر حل تستهای کنکور های اخیر دارن پس نمیشه گفت کدوم بهتر هست
البته تست تالیفغی هم دیگه توصیه نمیشه
ولی با توجه به شباهت برخی دروس خارج از کشور مثل شیمی به کنکور توصیه میشه سوالات خارج رو هم ببینید
البته یک نکته دیگه هم اینه که کتابهای گاج توضیح های جامعتری دارن
موفق باشید
تست های خارج بخصوص اختصصاصی ها نسبت به داخل سختتره بخاطر همین بهتره او نارو بصورت مجموعه ای حل نکنیم. در مورد شیمی اگه میتونین تست های خارج گروه ازماشی دیگه رو بررسی کنین. خیلی تاثیر داره.
من میخوام برا کنکور 92 از یه هفته دیگه شروع کنم فقط زبان رو هم میخوام شرکت کنم
کتاب های زیر رو دارم
دین و زندگی جامع گاج
عربی فقط گاج سبز محوری سوم
زبان فارسی 3 محوری گاج
انگلیسی میکرو گاج
ادبیات 2 آیندگان
ادبیات پیش گل واژه
کتاب آخر ادبیات مهر و ماه هم دارم
چه کتاب های دیگه ایرو باید تهیه کنم؟
برای زبان عمومی ( سوم و پیش) مبتکران بگیر نه گاج.نقل قول:
زبان تخصصی چی گرفتی ؟
حداقل 2تا کتاب یکی برای لغت یکی برای گرامر باید بگیری.
برای درک مطلب هم کتاب بگیری خیلی کمکت میکنه.
اینایی که نوشتم رو دارمنقل قول:
برا عربی میخوام ایاد فیلی بگیرم
برا تست ادبیات چی بگیرم؟
برا تخصصی هم 504 یا 1100 واژه و درک مطلب به زبان ساده و تیک ایت گاج و bridging in gap رو میخوام بگیرم
سلام. با وجود کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی ، به کتاب فوت و فن هم نیازه؟
واسه تست عربی ، پرسش های چهار گزینه ای خیلی سبز خوبه یا نه؟
این دو کتاب هر دو کتاب های پر حجمی هستن . شما یه دونشم بخونین و مسلط بشین بهش کافیه ... !نقل قول:
در مورد اون هم میگن خوبه البته من خودم ندیدم !!!!
اقا من این کتابا رو هردوتاشونو بررسی کردم کامل اگه بخوایم از بعد کنکور نگا کنیم کتاب فوت و فن خیلی سبز کنکوری تره ولی بعضیا هستن حتی ساده ترین مفاهیم عربی رو هم بلد نیستن واسه اونا فوت و فن شاید سنگین باشه ولی ایادفیلی اومده از اول قشنگ همه چی رو توضیح داده مثه اینکه بخواد واسه کسی درس بده که هیچی بلد نیس یعنی از پایه اومده توضیح داده ولی مشکلی که داره اینه که قواعد عربی رو درس میده نه فقط اونایی که تو کنکور میاد.... من پارسال ایاد فیلی رو مبحثی چند تا مبحثش رو خوندم ولی کلا عربیم خوب بود تو کنکور 80% زدم امسالم دارم فوت و فن میخونم ایشالا واس 100% ..... دیگه تصمیم با خودته.نقل قول:
موفق باشی
دوستان واسه آموزش حسابان چی پیشنهاد میدید؟
رمزینه کتاب آموزش حسابان داره ؟
.................................................. ......
اگه کتاب هندسه پایه نشر دریافت رو تهیه کنم ، به کتاب گاج سفید هندسه 2 هم نیاز دارم ؟
البته من گاج سفید هندسه 1 رو دارم ولی سنگینه و کمکی بهم نکرد........
من سه تا کتاب اناری رو گرفتم
پیش و سوم رو هم باید بگیرم؟
در مورد حسابان :نقل قول:
اگه واسه نهایی میخوای گاج سبز کارتو راه مینداره اما کلی کتاب حسابان نشر الگو کتاب خوبیه . یخورده حجیم هست باید در طول سال باهاش پیش بری آموزشش هم کامله . یه قسمتی از کتابش رو هم میتونی از اینجا ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ اینکه امسال زیاد سعی نکن واسه تست زدن و ازین حرفا حسابان رو بخونی . بیشتر روی مفهوم تمرکز کن ... !
در مورد رمزینه هم اطلاعی ندارم . !!!
با سلام خدمت دوستان
کسی کتاب جدید ادبیات موضوعی گاج رو دیده؟
چه جوره؟ تستهاش و درسنامه هاش
من کتابای قرابت و املای دکتر سبطی رو دارم +زبان فارسی و اون کتاب تاریخ ادبیات رمزینه رو ولی چون اونا تستاشون کمه میخوام این کتابو بگیرم
کسی اطلاعی ازش داره؟
فقط اگه ممکنه سریعتر بگید
باتشکر
دوستان چه كتابي فقط رو ترجمه عربي كار كرده و خوب كار كرده ...؟ يعني بشه باش به تسلط رسيد
فن ترجمه الگو . ترجمه عربي كانون رو از دور ديدم ..هنوز قسمت نشدهورق بزنمشون
سلام دوستان. من امسال سال سوم میشم. این لیستی هست که مد نظرمه. لطفا بگید که خوبه یا نه؟ اضافه کنم به لیست یا کم کنم ؟ رشتم هم ریاضی میباشد
حسابان : آموزش>>نشر الگو (دوجلدی) .... تست >> گاج سفید
فیزیک 3: آموزش >> رمزینه .... تست>> خیلی سبز
زبان فارسی 3 : دکتر هامون سبطی دو جلدی
هندسه 2 : گاج سفید
عربی : آموزش>>ایاد فیلی .... تست >> بانک تست خیلی سبز .......(گاج سبز نمیدونم بخرم یا نه !؟:42:)
شیمی 3 : مبتکران
جبر : اصلا نمیدونم چی به چیه :41: !!!
ادبیات3 : گاج سبز و (نمیدونم خیلی سبز براری هم تهیه کنم یا نه ؟!)
آرایه : رمزینه
قرابت : (سبطی زود نیست واسم آیا !؟:20:)
لطفا به داد من برسید ! با تشکر:31:
حسابان : نشر الگو سنگینه ها ! مطمئنی میتونی بخونی ؟ اگه ریاضی دومت خوبه این کتاب رو بخر ! درضمن یه چیزی بهت بگمنقل قول:
همین نشر الگو واسه تست و آموزش واقعا کافیه ، به هیچ وجه گاج سفید رو نگیر که دیگه وقت نمیکنی هر 2 تارو کامل بخونی ! واقعا وقت نمیکنی ... تست گاج سفید 400 صفحه هست فکر کنم ، نشر الگو هم خودش 2 تا کتاب مفصل هست ! واقعا زیاده ! نمیتونی 2 تارو باهم بخونی !
فیزیک 3 : رمزینه واسه آموزش عالیه ، آخر هر مبحث هم 20-30 تا تست داره ، خیلی سبز رو هم حتما بخر و کار کن ، این کتابا عالین
زبان فارسی : نععععع ! سبطی رو نخر ! یه عدد خیلی سبز بخر ، من هم سبطی رو دارم هم خیلی سبز ، خیلی سبز خیلی بهتر هستش ! هرچند سبطی پایه ای کار کرده اما خیلی سبز راحت تره
هندسه 2 : وقت نمیکنی تست بزنی ها ! اما خب یه گاج سفید رو بخر ... لازمت میشه ، برای فهم مفاهیم عالیه
عربی : برادر من آموزش ایاد فیلی الان اصلا به دردت نمیخوره ! باید تابستون پیش دانشگاهی این کتاب رو بخری ، الان فقط وقتت تلف میشه ، بانک تست خیلی سبز هم به دردت نمیخوره ، باید تابستون پیش اینارو بخری ! یه عدد گاج سبز بخر با یه گلواژه ، عربی نهایی 20 میشی
شیمی 3 : تست مبتکران عالیه
جبر : یه گلواژه بخر ، سوالای سخت هم توش هست ، نهایی راحت 20 میشی
ادبیات 3 : یه گاج سبز کافیه ، خیلی سبز رو بخری توش فقط و فقط تست قرابت معنایی هست که واقعا به دردت نمیخوره ، برات سم هست ، تا وقتی که قرابت بلد نیستی نباید تست قرابت بزنی
آرایه : آخه آرایه به چه دردت میخوره ؟ : دی
این کتاب رو دارم ، همین آرایه رمزینه ، ولی به دردم نخورد سال سوم
قرابت : خیلی زوده ! : دی
سال سوم اگه مدرسه تیزهوشان باشی تو امتحانا بهت تست قرابت میدن که اونم راحت میشه زد ، تابستون پیش باید این کتاب هارو بخری
پ ن : من تمام این کتابایی رو که گفتی رو دارم توی کتاب خونم ! همشون ! اونایی که گفتم نخر رو واقعا نخر ! چون خودم خریدم و ازشون استفاده نکردم ...
فقط گیج میشی !
امتحان نهایی: تسلط بر تمام تمرینهای کتاب + یک حل تمرین+بررسی دو سه نمونه از سولات سالهای قبل ====> نمرهی شما>19نقل قول:
سلام دوستان. من امسال سال سوم میشم. این لیستی هست که...
موارد قبلی+دقت کافی در امتحان ====> نمرهی شما=20
دربارهی این کتابها هم ففط دربارهی قرابت معنایی هامون سبطی عرض کنم اگر به ادبیات و شعر علاقهمندید بخرید و بخونید در غیر این صورت نظری ندارم!
موفق باشید!
سلام . ازتون تشکر میکنم بابت این مطلب و وقتی که گذاشتید:46:نقل قول:
حسابان: مجبورم حجمشو نادیده بگیرم چون یه کتاب میخوام که کامل باشه و نیازهامو برطرف کنه. تست گاج سفید رو هم قطعا نمیگیرم (خوب شد گفتی ها:31:)
در مورد فیزیک 3 هم باهاتون کاملا موافقم
زبان فارسی: خیلی سبز بیشتر نکته ای هست و مشکلی باهاش ندارم. نظرم بیشتر رو خیلی سبزه.
هندسه 2 : بله گاج سفید از واجباته
عربی : گاج سبز تاثیر خیلی خوبی داره تو امتحان نهایی ، شکی نیست ولی میترسم پیش دانشگاهی وقت نداشته باشم که عربی رو جمع و جورکنم:13:البته بانک تست رو بیخیال شدم ولی هنوز بین خریدن و نخریدن ایاد فیلی شک دارم چون قواعد ها رو کامل متوجه میشم ولی نه در حد عالی .... نمره عربیم هم 18 هست تو مدرسه.
شیمی 3 : 100 %
جبر : ممنونم . راهنمایی بسیار خوبی بود
ادبیات : فقط شد گاج سبز . آرایه و قرابت هم نمیخرم. (تیزهوشان نیستم)
از راهنماییتون متشکرم .نقل قول:
والا علاقه دارم اما نه زیاد . بنا به راهنمایی های دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شما ، بهتره تا سال آینده این کتابو تهیه نکنم !
حسابان : دقیقا به ذهنم رسید شاید بخوای هر 2 تارو بگیری ! واسه همین بهت حجم گاج سفید رو گفتم ! سفارش ویژه میکنم ! یا الگو رو بگیر یا گاج سفید رو ! نکات هردوشون مثل همه ، یه وقت فکر نکن اگه گاج سفید رو نگیری بعضی از نکات رو از دست میدی ... الگو به تنهایی میتونه تورو برای کنکور بسازهنقل قول:
فیزیک 3 : پس خیلی سبز و رمزینه حله ! به شرط اینکه کامل بخونی ! اول رمزینه ، بعد خیلی سبز ! میدونی چرا ؟ خیلی سبز یک روشی داره و اینه که اول مسئله رو میده بعد توی مسئله فرمول تستی رو بهت معرفی میکنه ، اگه تو فرمول رو بلد نباشی نمیتونی مسئله رو حل کنی و کلی اعصابت بهم میریزه ، واسه همین اول رمزینه رو بخون تا یاد بگیری بعد خیلی سبز رو بخون
زبان فارسی : اتفاقا به خاطر همین میگم خیلی سبز ! ما امسال یه معلم زبان فارسی داشتیم سوال میداد در حد تیم ملی ! واسه تکواژ شماری 2-3 تا جمله میداد ، تعداد تکواژ ها میرفت بالای 80-90 تا !!!! خیلی سبز از این تست ها داشت و من کار میکردم و خیلی به نفعم میشد واقعا ...
هندسه 2 : سعی نکن واسه هندسه زیاد تست بزنی، فقط درس نامه های گاج سفید رو مو به مو بخون که واقعا مفهوم رو برات جا میندازه، هدف تو اینه که هندسه نهایی 20 بشی ، همین
عربی : ببین !! دقیقا ببین چی میگم !! عربی ایاد فیلی اصلا به درد تو نمیخوره ، کتابش دور و بر 400-500 صفحه هست و توش پر از نکات کنکوری هست ، درس رو هم خیلی خیلی خلاصه گفته ، یعنی برات موشکافی نکرده ، من امسال عید ( عید سوم ) عربی 1 و 2 رو کامل خوندم ، الان تو عربی 3 واقعا هیچ مشکلی ندارم ، یه گاج سبز و یه گلواژه میتونه عربی نهاییت رو 20 کنه و همه چیز رو بفهمی ، اگه ایاد فیلی رو بخری واقعا نمیتونی ازش استفاده کنی ، تو تنها کاری که باید بکنی اینه که عربی 1 و 2 رو بخونی ، همین
ادبیات : پس بهتر ، آرایه و قرابت رو نخر ، به دردت نمیخوره ! گاج سبز رو هم خریدی خیلی جاهاش رو نخون ! چرت و پرت زیاد توشه !! خریدی میفهمی چی میگم ...
حرف Haj_Amoo صد در صد تایید میشه ، برا نهایی فقط تمرینای کتاب
Haj_Amoo شناختی ؟ یادته رنک یک دوئل آریزونا کی بود ؟ : دی
من فکر میکنم ترکیب جزوهی دبیر + فیزیک 3 احمد مصلایی هم کافی باشه. البته نظر شما همچنان صائب است. تکمیل: من رمزینه رو ندیدم. بستگی به جزوهی دبیر هم داره.نقل قول:
اول رمزینه ، بعد خیلی سبز ! میدونی چرا ؟ خیلی سبز یک روشی داره و اینه که اول مسئله رو میده بعد توی مسئله فرمول تستی رو بهت معرفی میکنه ، اگه تو فرمول رو بلد نباشی نمیتونی مسئله رو حل کنی و کلی اعصابت بهم میریزه ، واسه همین اول رمزینه رو بخون تا یاد بگیری بعد خیلی سبز رو بخون
آره، ولی انگار شما فراموشکار شدی! یه سر به پروفایلم بزن!نقل قول:
Haj_Amoo شناختی ؟ یادته رنک یک دوئل آریزونا کی بود ؟ : دی
دبیر ما که جزوه اش کاملا در حد نهایی بود ، تمام کتاب رو هم خط به خط بررسی کرد ، بنابراین وقتی برای کارهای تستی نمیموند !نقل قول:
برا همین میگم که رمزینه رو بخره تا آموزش ببینه
ئه ! پس میشناسی ! خب حالا پروفایل چی شد پس ؟ : دی
تشکر فراوان . دیگه جای هیچ شکی باقی نموند. همون کتابایی که گفتی رو تهیه میکنم...:27:نقل قول:
دوستان برا فیزیک پایه کتابی که تو مدت باقیمانده بشه خوند چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
تاپیک مرد؟؟؟نقل قول:
جمع بندی مهروماه
چکیده فیزیک و شب کنکور
تخته سیاه می تونه بهت کمک کنه
سلام
برای فیزیک2 (تست) چه کتابی رو بیشنهاد میدید؟؟برای شیمی 2(تست) چه کتابی رو کار کنم؟؟
سلام ....يه سوال ازتون داشتم ....حالا كه كنكور داره كم كم تموم ميشه يه سوال از كنكوري هاي فعلي و قديم دارم........(((بهترين و بدترين كتاب كمك درسي كه براي كنكور خونديد،چي بوده؟))))منتظر جواباتون هستم........:12:
خود من كه كنكوري 91 هستم،بهترين كتابي كه خوندم به نظر خودم گاج سفيد فيزيك پيش بود...تو عمومي ها هم دين و زندگي جامع همگامان....:دی
سلام
کلاس اول دبیرستان هم میشه بپرسیم؟
برای ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست
ممنون:11:
تشریحی یا تستی ؟نقل قول:
برای ریاضی به نظر من مبتکران و خیلی سبز خوب هستن . البته خیلی سبز یه کتاب ریاضی 1 تکمیلی هم داره واسه انسان های خاص .. !
برای شیمی و فیزیک هم به نظرم کتاب درسی فعلا کفایت میکنه ازونجایی ک سال اول عمومی هستش . به خودتون بستگی داره
هر دو:)نقل قول:
ممنون:11:
نقل قول:
سلام
شیمی سال دوم مبتکران بهتره یا خیلی سبز؟
فیزیک 2 چه کتابی بگیرم؟