بایرن مونیخ رو دارم 32 بازیکن هم توی ترکیب می خوای؟نقل قول:
Printable View
بایرن مونیخ رو دارم 32 بازیکن هم توی ترکیب می خوای؟نقل قول:
رئال مادرید.میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟تیم خوبی درستش کردم.
یکی کمک کنه پیراهن همه تیم ها یک رنگ شده چه کار کنم که درست بشه من از کیت سرور هم استفاده می کنم یکی کمک کنه
نقل قول:نه مرتضی جان امکانش هست.ضمنا بابت لینکهای دانلود ممنون که پستم رو کامل کردی.نقل قول:
دوست خوبم mohamad_beauty شما کدوم برنامه رو اجرا کردی؟توی هردو برنامه بعد از اینکه ادیت فایل رو لود کنی توی برنامه pes 2009 editor قسمت Global function برو.می بینی که حتی می تونی همه بازیکنان رو در کادرهای سمت چپ انتخاب کنی.بعد از تغییر در هر قسمت،گزینه Change رو حتما بزن.در قسمت راست هم می تونی نام بازیکنان و باشگاههارو که در بازی به حروف بزرگ نوشته به حالت معمولی تغییر بدی.در آخر هم فایلت رو سیو کن.
در برنامه PRO EVO Editing Studio 2009 هم تو قسمت Global Setting می تونی این کارهارو با امکانت بیشتر انجام بدی.کمی به منوها توجه کنی متوجه میشی باید چکار کنی.فقط در هر مرحله گزینه Accepter رو بزن و در آخر هم فایلت رو سیو کن.
موفق باشید...
حتما یا مشکی شدن یا طوسی آره؟فایل مپ رو چک کن.مسیرهایی که تو اون نوشته با مسیرهای داخل پوشه uni باید دقیقا مثل هم باشن.اگه درست نشد کیت سرورت رو از اول نصب کن.نقل قول:
ببخشید یک فایل مپ میشه برای من اپلود کنید
من کیت سرور پاک کردم از دوباره نسب کردم ولی باز درست نشد
دوستان یک سوال.
توی مود bal هر چی درجه ی سختی بازی بیشتر باشه, بازیکن بیشتر پیشرفت میکنه ؟
کلاً بگید که چه فایده ای داره اگه درجه ی سختی بازی رو بعد هر سال ببریم بالا ؟
با سلام و درود به شما دوستان عزیز و گرامی
بنده مدتی مستر pes 2009 بازی میکنم و الان یک تیم حرفه ای ساختم میشه به من یاد بدید که چطوری از این تیم در قسمت
exhibition استفاده کنم.
با تشکر
نقل قول:خوب چرا معطلین؟! بزارین دیگه :46:نقل قول:
سلام...
چطوری می تونم موزیک های بازی رو عوض کنم؟
اين فايل آپشن جديد كه نيومده حداقل آخريش كه ارائه شده رو در سايت قرار بديد
سلام
تاریخ دقیق انتشار fifa10 توی ایران چه تاریخیه...؟
آموزشش قبلا دوبار گذاشته شده.یه سرچ بکن حتما پیدا می کنی.نقل قول:
اینجا:نقل قول:
کد:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=314651
نقل قول:این هم فایل مپ:نقل قول:
اون رو در پوشه \kitserver\GDB\uni کپی کن.فقط محتویاتش رو ویرایش کن:کد:
http://rapidshare.com/files/273389036/map.txt.html
1.فقط نام تیم هایی که کیت هاشون در کیت سرور هستش باید در فایل مپ باشه.
2.مسیر فایل کیت تیم با مسیر داده شده در مپ کاملا مثل هم باشه.
در قسمت انتخاب تیم به گزینه آخر یعنی user data و بعد master league برو.بعد سیو مسترت رو لود کن.نقل قول:
یمشه صدای تماشاچی هارو عوض کرد ؟
نگید بگرد که کلی گشتم و بعد پست زدم !!!
دوستان یک پچ نمیزارید که هم از لحاظ گرافیکی بازی هم تازه ترین نقل و انتقالات در این پچ باشد
فکر نکنم بشه.ولی تو یه جایی تو اپشن هست که تماشاگرت رو اسپانیایی کنی یا المانی.البته فکر کنم تو اپشن ولی تو یه جایی بود مطمئنم.
دوستان كسي نميدونه چطور ميشه راحت تر توپو از حريف گرفت .با يكي از دوستام هر وقت بازي ميكنم به راحتي توپو ميگيره.
این سوال رو صفحه قبل پرسیدم ولی هنوز جوابی نگرفتم. یکی جواب بده لطفاً.نقل قول:
سلام
میشه بگید چه جوری پا عوض میکنه؟
یا یکی دوپا کردن؟
یکی از این دکمه ها رو باید بزنی.
R1.R2.L1/L2/
من خیلی وقته که بازی نکردم و یادم نیست ولی یکی از ایناست.
منظورتون رو دقیق بگین.یعنی مثلا صدای تماشاگرای منچستر رو بذارید برای رم؟یا اینکه یه فایل خارج از بازی می خواید بجاش بذارید؟دقیقتر بگین تا کامل راهنمایی کنم.نقل قول:
اونکه شما دیدید مربوط به گزارشگر بوده نه تماشاگر.نقل قول:
بدون سرعت تند تند L1 رو بزن. با بازیکنان تکنیکی بهتر جواب میده.مثل کریس یا رونالدینیو.نقل قول:
اقا این برنامه pes legend اعصابم رو خورد کرده اول که باید برا اجرا برنامه نت ..3 رو بریزی که ریختم بهدشم برنامه pes legend رو تو my doc<konami>save< کپی کردم حالا برنامه اجرا میشه ولی سیو ها رو نمیخونه ؟ یعنی اون قسمت که سیو میخوای انتخاب کنی هیچی نمیاد دلیلش چیه ؟ کجا رو اشتپ کردم ؟ لطفا سریع جواب بدین
اساتيد بهترين روش براي گرفتن توپ هم بگيد
سلام دوست عزیز.به نظر من بازیکنت رو خودت به سمت اون بازیکنی که توپ دستش هست برسونی و توپ رو بگیری بهتره ولی میتونی r1 با ضربدر رو با هم بگیری بازیکن خودش به سمت توپ هدایت میشه و توپ رو میگیره.:11:نقل قول:
دوست عزيز اين روش رو بلدم دستت درد نكنه.منظورم يك روش ديگه هستش چون با يكي از دوستام هر وقت بازي ميكنم طوري توپو ميگيره كه انگار رمز ميزنه
خب از همون دوستت بپرس!!!:31:نقل قول:
كسي ميدونم pes 10 كي مياد ؟
تو تاپیک pes2010 سوالتون رو بپرسید.ولی تا اخر پاییز امسال میاد.نقل قول:
موفق باشید.
:40:
سلام دوستان عزیز این فایل فکرکنم اخرین فایل نقل وانتقالات باشه امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.کد:http://w1.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mohsenew.persiangig.com/transfer.zip
کسی میدونه موقع کرنر چطوریدروازبان میاد جلو
متاسفانه تغییری اعمال نکردنقل قول:
دوستان اگر کسی پچی داره که جدیدترین نقل و انتقالات رو اعمال کنه و ترجیحا از سایت معتبری منتشر شده باشه ممنون میشم لینکسو قرار بده
دوست عزيز من در صفحه 895 و پست 8950 آخرين پچ رو گذاشتم و خودمم روي سيستمم نصب كردم.آخرين نقل و انتقالات رو داره و از لحاظ گيم پلي بسيار زيباست.نقل قول:
جواب سوال ما چی شد ؟ خوبه گفتیم سریع
كدوم سوال دوست عزيز؟ چرا ناراحت ميشي؟نقل قول:
سلام
بچها کیت جدید منچستر رو کسی سراغ نداره
من چند صفحه قبل کیت های جدید تیم های غول اروپایی رو گذاشتم سرچ می کردی پیدا می کردی ولی اگه کیت منچستر رو می خوای بیا برات آپلود کردم دانلود کننقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/7539483/d2f3d62e/Manchester_United.html
آخرین نقل و انتقالات و میخوام روبن هم توی بایرن مونیخ باشه شماره بازیکنا هم درست باشه.فقط نگین بگرد پیدا میکنی چون گشتم پیدا نکردم. پیشا پیش ممنون :11:
تشکر از شما همون رو دان کردم ولی فقط کیت منچستر عوض نمیشه فایل binکیت منچستر رو پیدا کردم چطور می تونم تو کیت سرور بزارم می دونم بارها تو این تاپیک گفته شده ولی واقعا سخته همه صفحات رو بگردی اونم با این سرعت پایین ممنوننقل قول:
دوست عزيز اگه پچ ميخواي به صفحه 895 برو و اگر فقط نقل و انتقالات رو ميخواي برات در پست بعدي آپ ميكنمنقل قول:
آخرین نقل و انتقالات 2009/2010این آپشن فایل رو کاربر خوبمون آقا جواد
هرکی طالب این فایل بود از آقا جواد یه قدردانی بکنه