نیازی نیست من ماه قبل حدود ۵۰ گیگ دانلود شبانه داشتم و هیچوقت ریست نکردم و حجمم کم نشدنقل قول:
Printable View
نیازی نیست من ماه قبل حدود ۵۰ گیگ دانلود شبانه داشتم و هیچوقت ریست نکردم و حجمم کم نشدنقل قول:
من که سرویس 0.5 گیگ در ماه سرعت 10 مگ گرفتم 4-10 که رایگانه سرعتم از 700 پایینتر نمیاد حالا اگه خطم وضعش بهتر بود تا 1.25 مگابایت هم میرفت. هیچ محدودیتی حتی سرور خارجی ایجاد نکرده واسه من. :n10:نقل قول:
سرور خارجی منظورم سرور مربوط به تاینی موویز نیستا :n10: چون سرورهای تاینی مربوط به آپلود این دات نت هست که اونم سرور داخلیه یجورایی !! سرور خارجی مثلا یوتیـــوب منظورم هست شما میتونی با نهایت سرعت بدون استفاده از رفع کننده محدودیت سرعت دانلود کنی ؟ یا مثلا میتونی از سایت Warez فول سرعت دانلود کنی ؟ ؟ ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سرور خارجی منظورم سرور مربوط به تاینی موویز نیستا :n10: چون سرورهای تاینی مربوط به آپلود این دات نت هست که اونم سرور داخلیه یجورایی !! سرور خارجی مثلا یوتیـــوب منظورم هست شما میتونی با نهایت سرعت بدون استفاده از رفع کننده محدودیت سرعت دانلود کنی ؟ یا مثلا میتونی از سایت Warez فول سرعت دانلود کنی ؟ ؟ ؟نقل قول:
البته احتمال داره از ساعت 4 به بعد محدودیت برداشته بشه همچنانکه محدودیت 3G ایرانسل برداشته میشه . اون موقع که آسیاتک نداشتم و با ایرانسل اتفاقی ساعت 5 صبح تست گرفتم سرعت از 8 مگابیت پایین تر نمیومد ! به راحتی با 1 یا 1.1 مگ بر ثانیه دانلود میکرد ، در ساعت 2 بامداد نهایت سرعتی که با 3G میتونم بگیرم 2 مگابیت هست . به احتمال زیاد ساعت 4 به بعد محدودیت برداشته میشه یا بگیم 100%
@ android500
سرعت دانلود تورنت وضعش چطوره؟
نه من ساعات مختلف تو بازه رایگان امتحان کردم هم از سرور داخلی و هم از سرور خارجی مثل مایکروسافت سرعت یکیه و برابر ماکسیمم کشش خطم حدود 5-6 مگ. بازم میگم هیچ محدودیتی بجز کیفیت خطم ندارم.نقل قول:
در کل واقعا از اسیاتک با این سرویس و کیفیت فوقالاده راضیم. :n09: به جز یک مورد که اونم همین پری روز اتفاق افتاد فک کنم چون جمعه بود :n15:80 مگ از حجمم رو خورد بعد از ساعت 10 مودمو خاموش کردم و سیستم 9.55 خاموش بوده ولی 80 مگ حجمم رو خورد. باید مودم روشن خاموش بشه انگار نمیخان این باگ سودآورشون رو بردارن.
قضیه این بسته های تشویقی مخابرات چیه؟ پشت قبض ها زده تو وبسایت اصلیش هم هست. کسی میدونه جزییاتشو؟
سلام دوستان یه چند روزی نبودم. بالاخره از آسیاتک گرفتم و سرویسم فعال شد.
عرض کنم خدمتتون که سرویسم 4 مگه ولی رو 6 مگ ست کردند.(برای تست خط)
فعلا یه تست سرعت میزارم اگه شب هم تونستم موقع رایگان یکی دیگه هم میزارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چی شده رو 8 مگه :n19:
ضمنا 4 تا وسیله به مودم وصل هست .
عجب پینگی !! :دینقل قول:
به درد عمشون میخوره :n02:
ولی فکر نکنم این پینگ واقعی باشه :n02:
نه داداش . اون تست رو با وایرلس USB گرفتم که خیلی به درد پینگ نمیخوره :n02::n02:نقل قول:
اقا من گفتم بهترین شرکت نت تو ارومیه آسیاتکه هیچکس باور نمیکرد حالا دیدید :n02:
فقط امیدوارم خراب نکنه
تا الان که حدود ۳ماه دارمش واقعا خوب بوده :n19:
امیدوارم با زیاد شدن مشتری هاش دانلود شبانه رو بر نداره . وگرنه بازم مجبوریم تخلیه کنیم :n02:نقل قول:
سلام همسایه بغلی ها :دی
اگه کسی اطلاعاتی در مورد وایرلس داره یه کمکی بهمون بکنه در راه خدا :n31::n12:
یکی دو روزه آسیاتک داون استریم خطم رو پایین میبره ، دو خط دارم که هر دوش هم از آسیاتک هست و هر دو 4 مگابیت ، اوایل روی 4400 بسته بودن و تا 550 کیلوبایت به راحتی شب و روز دانلود میکردم ولی دو روزه که هر دو خط اکثرا بین 1800-2500 بسته شده !! بیشتر از 350 هم نمیتونم دانلود کنم ( چه شب چه روز ) ، و مهمتر اینکه سرویسی که آسیاتک ارائه میده ADSL 2 هست نه ADSL2+ ! دوستان چک کنن ببین در قسمت اطلاعات مودم نوع سرویس رو G992.5 زده یا G992.3 ؟ جی 992.5 میشه همون ADSL2+ و جی 992.3 میشه ADSL2 . گاها میبینی روی T1.143 هم میبندن . فردا باید برم نمایندگی تا رسیدگی کنن .
راستی شماره مستقیم پشتیبانی آسیاتک در ارومیه رو کسی داره ؟ ممنون
این وایرلس فک کنم برای آپارتمان ها و مجتمع های مسکونی و یا مناطقی که به تلفن دسترسی ندارن استفاده میشه . میان دکل وایرلس رو یه جا کار میذارن و بعدش توسط اکس پوینت ها و روترها به همه محیط گسترش میدن در محدوده ، بعد شما با مودمشون کانکت میشی ، این سرویس رو هم تو ارومیه پارس آنلاین و آنا اینترنت قبلا دیده بودم ارائه میدن . حالا نمیدونم این وایرلس همون باشه که بلوط ارائه میده یا نه ؟ و شاید مانند مبین نت عمل میکنه .نقل قول:
اگه همون سرویس باشه که برای استفاده شخصی و تنها برای یک نفر فک کنم خیلی گرون تموم میشه .
من این وایرلس رو فقط دیدم و اطلاع دیگه ای از وایرلس نوع جدید ندارم ، نظر بقیه دوستان رو جویا باشید . ممنون
دوستان اونقد بنده به شما ارادت دارم که میخام مفتی تا بیشتر از 30 تومن برای هر ماه براتون اینترنت رایگان بدم درواقع روش بدست آوردن 30 تومن در ماه رو بهتون یاد بدم. شاید بعضیاتون راهشو میدونین ولی حیفه که بعضی ها خبر ندارن و 30 تومن هر ماه ازشون میره (یعنی بدست نمیارن)
روش: میرین تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنین و بعد با انجام این سه کار ماهی حداقل 30 تومن تو جیبتونه بدونه هیچ سرمایه اولیه. پولتون به 10 تومن رسید میتونین خیلی راحت بداشت کنین مستقیم توی کارت بانکی عضو شتاب.
اینم بگم سایت بسیار مطمئن و تست شده هست.
این سه کار رو انجام میدین:
1- تبلیغات روزانه رو میبینین (30تا) و خیلی مفت 400-500 تومن میده
2- سورف یا بازدید خودکار که لازم نیست کار خاصی انجام بدین و 400 تومن هر روز میده (مدت زمانی که همشو باید ببینین شاید بیشتر از 4 ساعت باشه ولی من یه راهی رو پیدا کردم که میشه تو زمان خیلی خیلی کمتری همشو کامل کرد اگه کسی مایل باشه بهش میگم خیلی سادست)
3- سرچ عبارات مختلف تو گوگل و کلیک بر لینک سایت مورد نظر. هر سرچ 27 تومن
4- ....
اینم لینک ثبت نام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر مشکلی سوالی داشتین ازم بپرسید یا تو انجمن خود سایت مربوطه مطرح کنین.
و درآخر توصیه میکنم حتما ثبت نام رو انجام بدین و سایت رو ول نکنین چون 30 تومن هر ماه پول کمی نیست!!! درضمن به فکر بیش از یک اکانت نباشید اگه میخاین بیشتر از یک اکانت باز کنین باید: 1- حساب بانکی به اسم یه نفر دیگه داشته باشین 2- با یه آی پی دو اکانت نداشته باشید یا خیلی راحت با یه فیلترشکن مشکل حله 3- با یه مرورگر اصلا دو تا اکانت لاگین نکنین بهتره ویندوز مجازی نصب بشه مطمئنتره تا یه مرورگر مختلف.
ارادت ویژه :n33:
شما که به اصطلاح ارادت داری لاقل لینک ِ بدون ریفر میذاشتی جناب haik1 :n09:
البته لینک ریفر کار نمی کنه و هرکی بخواد کار کنه مستقیم بره خودش یوزر درست کنه و زیرمجموعه کسی نشه :n07:
بنده جهت همون ارادت به شما این سایتو معرفی کردم برین پول دربیارین من الآن 4 تا اکانت دارم نیازی به ریفر ندارم :n07:نقل قول:
تازه زیرمجموعه کسی شدن هیچی ازت کم نمیکنه داداش گلم
لینکا درست شدن معذرت :n40:نقل قول:
زنگ بزن بگو data rate خطو ببر بالا درست میکنننقل قول:
تلفن 4432221177
تلفن 2 4432246093
دستت درد نکنه :n12:نقل قول:
فقط من الان عضو شدم کافیه؟؟؟ یا بایدکار دیگه ای انجام بدم؟
اگه اینکارو کنه همه باهم تخلیه میکنیم :n02::n09:نقل قول:
نقل قول:
از اونجایی که میدونم نیتت خیر هست و منم بهت ارادت دارم، بهت میگم که وقتت رو با اینا تلف نکن
همه این جور سایت های کلیکی کلاه بردار و متقلب هستن
اگه فکر میکنی که به غیر از این هست فقط خودت رو بزار جای مدیر این جور سایت ها
فرض کن که ماهی کلی پول از تبلیغ کردن به دست میاری
اگه بخواهی این پول رو با یه ارتش آدم تقسیم بکنی واقعا واسه خودت چیزی میمونه؟
مدیران این جور سایت ها با هزار و یک روش و ترفند سعی میکنن که پولی که به دست میارن رو با بقیه شریک نشن!
دلم برای دانلود کردن تنگ شده :n28:
لعنت بر باعث و بانیش :n03:
یه صفحه رو باز میکنی 10 مگ میره ...دزدی !
نه باید اون 3-4 مورد رو که نوشتم هر روز انجام بدی که چند دقیقه وقتتو بیشتر نمیگیره. (بجز مورد دوم)نقل قول:
یه راه ساده برای مورد دوم هست باید از باگ استفاده کنی تا تو چند دقیقه به جای چند ساعت تموم بشه اونم به درخاست شما و به اونایی که زیر مجموعه من بشن میگم خیلی راه سادهای هست ابتکار خودمه :n20:
داداش گلم میدونم منظورت چیه ولی باید سایتو شناخت و بعد از اطمینان انجامش داد من بیکار نیستم که برم سراغ اینجور چیزا این سایت هم چون پرداخت داره و 100 درصد مطمئن هست بهتون گفتمنقل قول:
من سراغ اینا نمیرم کار من مینی جاب هست تا حالا با چندین اکانت و ویندوز مجازی و پیلترجکن تونستم چند میلیون به دست بیارم.
از این سایتای کلیکی چیزی در نمیاد. توی مینی جاب تو ساعت مشخص میبینی چندتا تسک بهت میده تو نیم ساعت 5-6 دلار زدی نه این که بری یدونه تبلیغ ببینی بهت 0.01 دلار بده اونم معلوم نیست پولتو بخوره یا بده که اکثرا میخورن. :n33:
سلام دوستان.
آسیاتک رو از همین شرکت آذران رایانه بگیرم؟
رو سرویس 2مگ چقدر سرعت میده؟
ترافیک رایگانش چطوره؟
کسی آنلاین سفارش داده؟
من آنلاین سفارش دادم از 1544.ir فقط مشکلم این بود که چون وضعیت خطم خوب نبود سرویسو فعال نکرده بودن و زنگ زدم فعال شد اما به جای 10 مگ سرعتمو رو 6 مگ بستن.نقل قول:
خب منم از آسیاتک سروس گرفتم. پینگش بد نیست معمولا زیر 200 ـه ولی برا گیم مناسب نیست
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 169ms, Maximum = 171ms, Average = 169ms
Tue 08/11/2015 09:59 PM
الان خطم رانژه ترکانته.نقل قول:
قبل سفارش انلاین کاری لازمه بکنم؟
خط بایستی تخلیه بشه بعد ثبت نام کنی وگرنه برگشت میخوره چون یکی دو روزه وصل میکنن مال من چهارشنه ظهر ثبت نام کردم با توجه به جمعه، شنبه صبح خطم رانژه بود و اگه مشکل کیفیت نداشتم همون شنبه صبح اینترنت وصل میشد ولی یکشنبه زنگ زدم حل شد. :n29:نقل قول:
من همون روز که درخواست جمع آوری دادم بعد ظهرش از سایت ثبت نام کردم. چون مثل قبل نیست که نامه بفرستن و ... و همه چیز از طریق پنل مخابرات انجام میشه شما بعد درخواست تخلیه، ثبت نام کن مرکز مخابراتی خودش بقیه کارا رو انجام میدهنقل قول:
برم ترکانت درخواست تخلیه بدم.نقل قول:
نامه ای میدن؟
بعدش جایی باید برم؟
برو ترکانت فرم جمع آوریو پر کننقل قول:
خودشون درخواستو به مرکز مخابراتی میفرستن (نامه درکار نیست)
بعد برو سایت 1544 ثبت نام کن همین
صبح رفتم ترکانت و درخواست رو دادم.
به نظر میاد تخلیه شده.
من الان سفارش بزنم به نظرتون فردا وصل میشه؟
ممنون
جاااالبه
چهرشنبه از سایت آسیاتک سفارش دادم.
الان زنگ زدم بپرسم ببینم در چه وضعیه ، میگه تو مرکز شما (رودکی) پورت کم داریم ، سعی میکنیم زود رانژه بشه.
گفتم حداکثر ممکنه چقدر طول بکشه ، گفت تا یه ماهم ممکنه طول بکشه....
چیکار کنم به نظرتون؟
از طرف سازمان تنظیم مقررات رادیویی زمانی واسه راه اندازی سرویس تعیین میشه؟
فکر نکنم. نهایتا میگن که پولتو برگشت میدیمنقل قول:
این طرح یه ساله 25 تومن چقدر طرفدار داشته !!
اونی که یه ساله 25 میگیره فورا بهش میرسهنقل قول:
من بدبختی که یه ماهه 40 تومن میگیرم ، باید حالا حالا ها بمونم تو نوبت
طرح یک ساله پرطرفدار آسیاتک (4Mbps) - دانلود تک کانکشن - سرور واشنگتن - ساعت ۲ بعد از ظهر
:n29: :n15:
مسیر آذربایجان
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=105ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=49
امروز صبح بدون هیچگونه چیلتر میلتری تونستم به ابر سایت یوتیوب دسترسی داشته و از آنجا دانلودهای فراوانی (دانلود همزمان 6-7 فایل از یوتیوب و یک فایل از سرور داخل) را انجام دهم :n18:
اینم مدرک: