قشد بزرگنمایی معایبا ندارمنقل قول:
اما با همین مزایا و معایب که نوشتین میشه گف سونی برتره مخصوصا از زاویه کیفیت lcd
به قول یکی از دوستان تا hp داره lcd با این کیفیت میده ارزش خرید نداره.چون lcd رابط بین یوزر و نوت بوک و اهمیت بسیاری داره
قشد بزرگنمایی معایبا ندارمنقل قول:
اما با همین مزایا و معایب که نوشتین میشه گف سونی برتره مخصوصا از زاویه کیفیت lcd
به قول یکی از دوستان تا hp داره lcd با این کیفیت میده ارزش خرید نداره.چون lcd رابط بین یوزر و نوت بوک و اهمیت بسیاری داره
یه سوال از لحاظ کیفیت و شفافیت LCD
XPS 1640 بهتره یا fw46gj ? ?
گر چه این مورد سلیقه ای ولی به نظر من سونی در برابر dv6 از لحاظ زیبایی هیچ حرفی برای گفتن نداره
این یه هفته ی ایران رهجو که تمام نشد من 1225 هم پرسیدم گفت دو روز دیگه
خودتون بین 1300 تا 1600 چه مدلی پیشنهاد می کنین
حداقل این چیزا رو داشته باشه
CPU: 2.6
RAM:4gb
VGA : ATI HD 46 series
ممنون
دوستان عزيز با توجه به قوانين انجمن از شما خواهش ميكنم در مورد ارسال آدرس و شماره تلفن و سايت فقط و فقط از طريق پيغام خصوصي مطرح بفرماييد و از ارسال مستقيم در داخل تاپيك ها جدا خودداري كنيد
در صورت تكرار و شكستن قوانين با شدت برخورد خواهد شد
لطفا قوانين انجمن لپ تاپ رو كه در امضاي بنده هست مطالعه بفرماييد
با تشكر
نقل قول:
باسلام خدمت مدیران
این ویرایش پستهای من تمام نشد؟
همینطور هم به پستهای من جواب داده نشده چه رسد به اینکه پست دوروز هم منتظر ویرایش بماند آنوقت حتما از موضوع نیز دور شده!!!!!
به نظر میرسه این تاپیک به یک چت روم برای چند نفر تبدیل شده باشد.
به هر حال یا سوالات من بیمورد هستند یا بی جواب !!
كسي پست شما رو ويرايش نميكند ( ويرايش به معني ايجاد تغييرات هست )
پست شما نيازمند تاييد است كه اين كار رو من هميشه در كمتر از چند دقيقه بعد از ارسال انجام ميدم ( منت نميزارم كاري هست كه دارم ميكنم و نسبت بهش مسئوليت دارم )
اين تاپيك هم محل چت روم براي هيچ كسي نيست و كسي براي وقت تلف كردن به اينجا نمياد
متاسفانه جديدا از اين جور صحبت ها زياد شده و نميدونم شما فعاليت انجمن رو نميبينيد ؟
شما چه انتظاري داريد من بتونم به همه پست ها جواب بدم يعني اينهمه وقت دارم ؟؟
اگر ميبينيد يه پستي بدون جواب ميمونه يا رسيدگي نميشه يا به علت اين هست كه موارد مشابه موجود بوده و شما نديديد يا كسي نميدونه يا وقت نشده پس بيخودي مهر بر چت روم بودن اينجا نزنيد
آخرين پست شما در تاريخ 06-28-2009 ارسال شده و در صفحه 790 همين تاپيك به شماره 7898
شما الان داريد پيگيري درخواست رو ميكنيد ؟
من به دنبال خرید سری FW سونی هستم، و دارم تحقیق می کنم.
بیشتر هم چون کارای گرافیکی می کنم برام کیفیت ال سی دی و کارت گرافیکی مهم هستن.
منتها مشکلی که با FW دارم اینه که خیلی سنگین هست.
در مورد سری BZ هم فکر کردم ولی ظاهرا همشون کارت گرافیکیشون با کانفیگ Intel 4650 تو ایران ارائه میشه!؟
آیا از سری BZ مدلی هست که کارت گرافیکیه قویی داشته باشه؟
نظرتون در مورد لپ تاپ های ASUS با ال سی دی تکنولوژی LED چیه؟ باید کیفیت ماوارئی داشته باشه!؟
حک روی cd جالبه نمیدونستم لپ تاپ هم داره برای کسانی که استفاده میکنن خوبهنقل قول:
جریان گرافیک چیه که نوشتین بهتره!!!
گرافیکی که سیستم من داره 1gb gddr3 هست!با شر میشه حدود 2700mb !
این مدل اچ پی از 1gb گرافیکش بیشتره!!!
تصویر lcd خیلی مهمه کم چیزی نیست!!!
اگه گرافیک خوب باشه بازی رو نتونی فول اچ دی بازی کنی فایده نداره!
خود من دو تا بازی به نام grid و flatout3 رو full hd بازی کردم کلی تفاوت داره با رزولیشن hd:8:
تفاوت گرافیک 1225 این هستش که تا 2903 مگ share میکنه ولی fw 46 تا 2700 . همین . :31:نقل قول:
در مورد کیفیت ال سی دی دقیقا باهات موافقم . یعنی اصلا به خاطر همین موضوع بوده که تا حالا نرفتم 1225 بخرم .
کلا اچ پی گرافیک نرم تری داره ... توی تست ها نتیجه اش هست :دینقل قول:
کیفیت LCD سونی فوق العاده است همیشه من هم گفتم و می گم و خواهم گفتنقل قول:
برای تماشای فیلم و ... بهترین انتخاب سونی هست ... ولی کیفیت صدا بهترین HP ... بهترین اسپیکرهای Altec lansing رو HP میزاره روی نوت بوک هاش
HP ال سی دی های خوب و شفافی می زنه ... اما به پای سونی نمیرسه ... یکم نور صفحه کم هست قبول دارم !نقل قول:
این موضوع توی سری HDX کلا متفاوته و برایتنس بسیار خوب شده
من پیشنهادم اینه که این سونی رو بخرید ولی اگر تونستید کانفیگ من رو از خارجه تهیه کنید ، مهلت ندید
من كيفيت تصويرشونو ديدم!!چند پست قبل هم نوشتم.واقعا وحشتناكه كيفيتش.نقل قول:
به نظر من برند عالي هست asus البته چند مدل خاصش خوبن.
من خودم پيشنهاد مدل N50VN رو ميدم.
INTEL CRE2 DUO T9400 2.53
4 GB RAM
320 GB HDD
15.4 LED
NVIDIA GFORCE 9450
BLUE RAY COMBO
قيمت :1580 شده فكر كنم:8:
بهترین سونی هست و کسی هم نمیتونه رو دستش بزنه ... LED های بقیه هم به پاش نمیرسه هنوزنقل قول:
حرف اول شما تایید میشه .. . HP همیشه بهترین طراحی رو داره اونم به خاطر استایلیش کار کردنش ... نوت بوک هاش جذاب و طرح دارندنقل قول:
نرمه!نقل قول:
مگه سفتم میشه!:31:
لپ تاپی که من خریدم صداشم خیلی خوبه من نمیتونم در مورد صدای اچ پی نظر بدم که میگین ولی من از صداش راضیم برای لپ تاپ خوبه بلندی خوبی داره کیفیتش که مهم ترین چیزم هست خوبه
پس فرقی نمیکنه اصلا شیر مهم نیست یه جورایی!نقل قول:
کارایی گرافیک اصلا میاد پایین بره روی اون!
lcd خیلی خوبی داره من خیلی حساسم روی این موضوع ولی تا حالا نتونستم ایرادی پیدا کنم از توش خوراک بازی و فیلم هست مخصوصا بازی فول اچ دی خیلی حال میده:8:
راستی رفیق گلم فکر کنم لپ تاپ من روش xp نصب نشه اول پرسو جو کن چون تو نیاز داری دردسر نشه برات تو سایتش فقط درایو ویستا هست:10:
كلا در مورد صدا چند شركت هستند كه بيشتر كار ميكنننقل قول:
لپ تاپی که من خریدم صداشم خیلی خوبه من نمیتونم در مورد صدای اچ پی نظر بدم که میگین ولی من از صداش راضیم برای لپ تاپ خوبه بلندی خوبی داره کیفیتش که مهم ترین چیزم هست خوبه
شركت Altec Lansing آمريكايي با ASUS و HP همكاري ميكنه كه كيفيت خوبي ارائه كرده
شركت Harman Kardon با Toshiba كه مدلهاي Qosmio واقعا عالي هستند
لپ تاپ هاي سوني برخي سري ها هم با آمپلي فايرهاي تمام ديجيتال S-Master سوني ساخته ميشن و كيفيت خوبي دارند مثل برخي مدلهاي سري AR , AW
دل هم سريهاي Inspiron و XPS صداي خوبي دارند
دوستانی که سری FW سونی رو استفاده می کنن؟
می خواستم ببینم سنگینی این لپ تاپ چقدر تاثیر گذار هست؟
آیا میشه تو خونه تو دست گردوندش، یا براحتی بردش محل کار و آوردش خونه؟
خیلی حیف شد که سری BZ گرافیک قویی نداره :(
سلا دوستان...کسی میدونه لپ تاپ مدل های بالا تر از aw 170 سونی تو ایران کجا گیر میاد؟پایتخت اینا که ندارن
در پيغام خصوصي جواب داده شد دوست عزيزنقل قول:
مدلهاي سري AW جديد هم وارد شده كه زياد فرق سخت افزاري با نسل قبلي نكرده و گرافيك همون 9600 و 9300 هست
سلام دوستان، من شنبه میرم که یه سونی از نمایندگی اصفهان بگیرم،اینگاری اینجا قحطی تموم شده! فقط چنتا سوال داشتم:
اول اینکه کارت گرافیک این سری از نوع ddr3 هست یا ddr2؟؟؟؟هیچ جا در موردش ننوشته! امیدوارم ddr3 باشه:)
دوم اینکه میشه بازی ها رو به راحتی در رزولیشن 1920*1080 بازی کرد یا باید رزولیشنا کم کنیم؟بازی های سنگین مثل crysis
واقعا ممنون میشم دوستانی که خریدن زود تر جوابما بدن
خیلی ممنون
خود لپ تاپ وزنش همچین زیاد نیست 3.100 هست ولی با لوازمی که خودت همراهت میبری سنگین میشه یه کوله میتونی برای حمل بخرینقل قول:
روی دستم من مشکلی ندارم به نظرم سبک تره از این وزن
ولی در کل بهتره لپتاپی که دنبالت هر روز میبری زیر 2 کیلو باشه مگه اینکه مثل من یه کوله بگیری یا با ماشین بری!
براي اين چيپ گرافيكي 3 نوع حافظه در نظر گرفته شده :نقل قول:
DDR2-DDR3-GDDR3
بستگي به كمپاني استفاده كننده داره كه از چه مدلي استفاده كنه
اطلاعات كاملتر در اين لينك :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كرايسيس رو فكر نكنم بتوني با بالاترين جزئيات مخصوصا در Full HD بازي كني
البته دوستاني كه خريدن بهتر ميتونن نظر بدن
بلخره خشک سالی تموم شد!:31:نقل قول:
اگه بخوای مثل لپ تاپ من بگیری gddr3 هست
یه سری بازی ها اصلا این رزولیشن رو ساپورت نمیکنه من فارکرای 2 رو که از کرایسیس قوی تره همه چیزهاشو های با رزولیشن hd بازی کردم در مورد کرایسیس فکر کنم اگه بخوای اون رزولیشن بازی کنی یه سری چیزهاشو باید بیاری پایین:20:
سلام و ادب..قیمت مدلهای زیر با یک گارانتی معتبر الان چنده تو بازار؟
dell xps 1530 A
dell vostro 1510
hp dv6 1123ee
با امتنان
یعنی الان اومده تو بازار دوباره ؟نقل قول:
من 5شنبه زنگ زدم گفت نیومده هنوز . :41:
از دوبی میشه تهیه کرد؟ قیمت کانفیگ شما چند میشه ؟؟نقل قول:
آره تو سایتش فقط درایورهای ویستا داره ولی میشه از تو سایتهای خود سخت افزارهای مربوطه مثلا ati یا intel درایور xp هم گیر آورد .نقل قول:
سخت افزارهای مهم رو میشه پیدا کرد مثل گرافیک و صدا و سی پی یو و ..
چیزای جزئی هم مهم نیست چون من xp رو فقط واسه یه سری نرم افزارای تخصصی میخوام . ضمنا میگن رو 7 هم شاید نصب بشه . اگه بشه دیگه xp نیازی نیست . :46:
به جز همه اینا باید بگم که من کار اصلیم تو لینوکسه . :5:
خیلی ممنون مهرشاد جان،
منم اصولا با ماشین میرم اینو اونور، اگه اینطور باشه پس زیاد اذیتم نمی کنه.
بچه ها، کسی میدونه ایران رهجو الان دقیقا کدوم کانفیگ های سری FW رو داره برای فروش؟
اگه fw46 کارت گرافیکش GDDR3 باشه که خیلی خوبه!اینطوری که از hp هم بهتره!ممنونم که جوابما دادین...حالا فردا با خیال راحت یکیشا میخرم :):40:نقل قول:
نمایندگی اصفهانا زنگ زدم گفت اوردیم!حالا دیگه تهرانا نمیدونم که اومده یا نه!!!!
اگه اونجا اومده پس تهرانم باید اومده باشه . من فردا صبح اونجا ام .نقل قول:
در ضمن گرافیک 1225 hp هم ddr3 هستش و هیچ فرقی به جز مقدار share کردن ندارن با هم .
نقل قول:
می بخشید،
شما که فردا میرید پایتخت امکانش هست ببینید ایران رهجو تو سری FW چه کانفیگهایی با چه قیمت هایی داره برای فروش؟
اگه مشکلی پیش نیومد و رفتم حتما پیگیری میکنم .نقل قول:
ليست كانفيگ هاي ايران رهجو را ميشه بزاريد
نمیدونم والا به گفته این دوستمون مثل اینکه خشک سالی تموم شده:31:نقل قول:
شنبه زنگ بزن بپرس:20:
خواهش میکنمنقل قول:
بهترین مدل رمی که میشه گذاشت روش gddr3 هست اچ پی رو نمیدونم ولی مدلی که من دارم gddr3 هست
میری پایتخت؟نقل قول:
پسر خوبی باش ببین این مدل کول پد هست اونجا:31:
COOLER MASTER NotePal INFINITE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در به در دارم دنبالش میگردم:41:
دیدی بود لطف کن شماره مغازه رو یادداشت کن برام پیام خصوصی کن یدونه بگم بفرستن خودتم خواستی بگیر چیز خوبیه رفیق اگه یدونه بود نخری!:34:
اگه ddr3 باشه ضعیف تره نمیدونم چقدر تفاوت بین gddr3 و ddr3 هست ولی میدونم gddr3 بهتره
hp هم gddr3 هست
نه تو خود سایت hp نوشته که ddr3 تو همه review های معتبر هم نوشته ddr3 پس اگه سونی gddr3 باشه یعنی سونی بهتره!!!میزان share کارت گرافیک هم اصلا مهم نیست و هیچ تاثیر تو اجرای بازی ها نداره!
تو notebookcheck.net نوشته که نوع حافظه ddr3 مدل ارزون تر و پایین تر GDDR3 هست!
پس سونی که بهتر شد!!
در ضمن در سایت معتبر notebookjournal مقایسه کرده بود کیفیت اجرای
بازی بین hp و sony با وجود اینکه سونی fw41 بود و cpu خیلی ضعیف تری نسبت به hp داشت اما بازم سرعتش بهتر بود... پس فقط سونی!!!