64 چیه یه سرویس دیگه میزارن میگن همون دیال آپ رو راه بندازین یا دیال رو میکنن اینترنت پرسرعت در خاورمیانه:n09:نقل قول:
Printable View
64 چیه یه سرویس دیگه میزارن میگن همون دیال آپ رو راه بندازین یا دیال رو میکنن اینترنت پرسرعت در خاورمیانه:n09:نقل قول:
ای بابا الان اومدم سرویسم رو تمدید کنم که دیدم قیمت ها کلی افزایش داشته و دیگه 5 گیگ دانلود شبانه هم وجود نداره
اخه خدا چرا انقدر قیمت ها افزایش داشته ؟!!! چرا همه دزد شدن ؟ !!!!
نقل قول:
مودمم D-Link 2730U هستش و چراغ آخرش وقتی به این اینترنتم وصله سبز میزنه و وقتی به اون یکی خط که میخوام آسیاتک رو روش بگیرم، قرمز میزنه، پس یعنی هنوز نشده حتما ... البته مودمم 4 تا چراغ داره و چون تنظیمات داتک روشه، فکر نکنم با تعویض خط بهم نشون بده کی وصل شده ...
نقل قول:
الآن 104 تومان دادم، اما اگه راضی باشم، 1 ساله میدم و میفته ماهی 75 تومان فکر کنم. چون تو ایران زندگی میکنم و یه عمری هم با سرعت 64 و بعدش 128 میومدم نت، پس واسم شوق و ذوق داره ... بازم تاکید میکنم که اینجا ایرانه ...
به هر حال سرعتم 16 برابر میشه ...
دقیقا ...نقل قول:
نقل قول:
قیمتش که 100% گرونه، اما بحث یه چیز دیگه ست. سرعت شما چنده؟ ( برنزیه یا نقره ای یا طلایی؟ ) و کدوم شهر؟ و اگه تهرانید، کدوم منطقه؟
سلام وضعیت پینگ من چطوره بچه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ وقت یک ساله یا 6 ماهه نخرید چون اصلا معلوم نیست چی میشه الان من اگه 1 ساله گرفته بودم کلی ضرر میکردم با این کاهش سرعتنقل قول:
الآن 104 تومان دادم، اما اگه راضی باشم، 1 ساله میدم و میفته ماهی 75 تومان فکر کنم. چون تو ایران زندگی میکنم و یه عمری هم با سرعت 64 و بعدش 128 میومدم نت، پس واسم شوق و ذوق داره ... بازم تاکید میکنم که اینجا ایرانه ...
به هر حال سرعتم 16 برابر میشه ...
من شهرستانم... قبلا 2 مگ محدود داشتم که 3 ماهه اول روز و شب سرعتم 450 بود یعنی از دستشون در رفته بود واین 2 ماه آخر سرعت افتضاح بود و مجبور شدن برنزی 512 بگیرم و اصلا راضی نیستم چون سایت خیلی دیر باز میشه و سرعتم واسه دریافت وبکم پایینه...نقل قول:
و سرعت دانلودم رو 60 کیلو ثابته و این نسبت به مخابرات پایینتره ... فک کنم مخابرات 80 میده ....
عالیه......نقل قول:
سلام به همگی
من تازه رفتم تمدید کنم دیدم قیمت ها کولا تغییر کرده .
وسرویس های جدید اضافه شده .
میخواستم اگر امکانش هست راهنمایی کنید .
(1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (429000 ريال + آبونمان)
(2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی (739000 ريال + آبونمان)
به ترتیب چه سرعت دانلودی میدهند .؟
مخابرات مگه به کسی 2 مگ نا محدود هم میده ؟! ، مخابرات تو تهران نامحدود ه و از قطعی ها و کیفیت پایین و پشتیبانی داغون که بگذریم ، نهایت 1 مگ میده به ملت. کلا کیفیت ش هم خیلی افت کرده. از دوستان مخابرات دار بپرسی کامل شرح حال میدن !نقل قول:
============
این سرعت پایین باز شدن سایت ها و غیره هم مربوط به سراسر کشور هست مثل اینکه. من هم رو شاتل تست کردم هم رو مبین نت. بعضی سایت ها رو مبین نت کلا باز نمیکنه !! ، مثلا صبح سایت همشهری آنلاین و یکسری دیگه از سایت ها باز نمیشدن اصلا. معلوم نیست سر این اینترنت بدبخت چه بلایی آوردن.
واسه ما زده :نقل قول:
(1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (419000 ريال + آبونمان)
(2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی (729000 ريال + آبونمان)
1000 تومان پایین تره.. جریان چیه؟ مگه قیمت واسه همه جا یکی نیست؟
پینگت خیلی عالیه.. از پینگ اینترنت کره هم بهتره ....نقل قول:
بله .... مخابرات کرمانشاه 2 مگ نامحدود میده 77 تومن ... گرفتنشم خیلی عادی و راحتهنقل قول:
خیلی جالبه برام که اسیاتک در مورد کیفیتبخواد خودش رو به رخ بکشه خصوصاً با سرویسای برنزیش !!...
خود منم 512 نامحدود از مخابرات گرفتم 25 تومن ...سرعت دانلودم هم بین 70-80 (میانگین 75) هست و راضیم !
این هم وضعیت پینگ الان 256 نامحدود مخابرات قزوین-کل روز همینطوریه :n16:
الان چالاک 10 گیگ دارم !
سرعتش 200 - 300 kb ه ! صفحه های وب هم خوب باز میکنه !
به نظرتون میرزه از ماه بعد 512 نامحدود نقره ای بگیرم ؟؟
:n13:
همه سرویس ها کاهش سرعت دارن. منم داتکم با همین سرعت کمش بد باز نمیکرد صفحه ها رو، اما الآن افتضاحه. مخصوصا با قند شکن و مخصوصا برای سایت ف.ی.س.ب.و.ک . متاسفانه وسعم نمیرسه ماهی 103 تومان بدم، پس مجبورم یجوری بدم که شامل تخفیف 24% بشمنقل قول:
نقل قول:
خب سرویس های برنزی بدرد نمیخورن. نه مخابرات افتضاحه. من خیلی تحقیق کردم. مرغ همسایه رو غاز ندونید. همه ناراضی هستن از مخابرات. دوست خودم مخابرات داره. یه بار که یادمه با قند شکن، با اینترنت 512، سرعت دانلودش به 10 رسید و بعدش که قند شکن رو بست، شد 48. مخابرات افتضاحه
سرویس 2048 نقره ای من فردا یا پسفردا وصل میشه، هر موقع وصل شد، کیفیتش تو این تاپیک میگم به همهنقل قول:
نقل قول:
100% تایید میشه
در آخر باید بگم که من تو خیلی از فروم ها و خیلی از نت ها رو تحقیق کردم که آخرش به آسیاتک رسیدم. من وقتی هر چیزی میخوام بخرم، اول خیلی در موردش تحقیق میکنم. مثلا در مورد گوشی و یا یه زمانی ریش تراش پاناسونیک LV-81 میخواستم که اون موقع 500 تومان بود و الآن شده 1 میلیون و 100 و مثل چی پشیمونم که نگرفتمش. الآنم شده بهترین ریشتراش موجود در دنیا. پس هیچوقت بدون تحقیق کاری نمیکنم. اینم با این همه تحقیق، بازم ریسک نکردم و 1 ماهش رو گرفتم تا امتحانش کنم
دوستان مگه بر اساس همین مصوبه 152 که زده 6 گیگ رو نباید هر گیگ 3.5 حساب کنه؟ پس چرا برا من 4.5 حساب میکنه؟
اولی رو 90-110. متغیرهنقل قول:
دومی هم نهایتش 150-160
شما جستجو هاتون رو بر چه اساسی انجام دادی؟ پینگ؟ آسیاتک رو 350 ه که نیاز به توضیح نداره!!!!نقل قول:
سرعت؟ دو مگش به جای 256 داره 150 تا به کاربر میده! که اینم ناگفته پیداست!!
وصل بودن؟ وقتی دو سه بار مودم رو روشن کردی یه مدت معطل شدی که چراغت روشن شه به این نتیجه میرسی اصلا نباید مودم رو خاموش کرد ( البته این اشکال خیلی کم پیش میاد!)
وضع مخابرات کرمانشاه: سرعت دانلود همونیه که باید باشه، 128 با 16 و دو مگ با
256
دلیل رفتن از مخابراتم این بود که تو دی ماه پورتمو عوض کردن که data rate خطم دست شه، درست نشد هیچ، snr خطم از 28 رفت رو 16 down و 6 up!
دلیل دوم هم این بود که 36% تخفیف یکساله داشت، که ورداشته شد! برای 24% هم کسی نمیاد یکساله بگیره... مگه مطمئن باشه خیلی وقتش زیاده و از سرعت خاص، تو کل سال استفاده میکنه....مثلا تو فصل امتحانات 128 هم زیاده
زنگ بزن واحد فروش درستش کنن...نقل قول:
جالبه مخابرات کرمانشاه قیمت یک گیگ رو 4 تومن زده، و پنج گیگ رو 15 و ده گیگ رو 20 تومن!
این درسته! مشکل اینجاست اینی که قیمت میزاره نمیفهمه معنی یک گیک چیه! فکر کنم پیش خودش فکر میکنه یک ترابایت! یا شایدم چون 800-900 تا فلاپی رو پر میکنه!!!
ویرایش: آسیاتک درست حساب کرده! تا گیگ پنجم رو با قیمت 4500 میفروشه و گیگ ششم رو به قیمت دوم!
جالب اینجاست که باید 25% حجم بیشتری جهت ارسال بده! میده؟ 1 گیگ بخری 1280 مگ میده؟
الان بالاخره درست حساب کرده یا نه :n02:نقل قول:
6 گیگ رو زده 27 تومن 27/6=4.5 در حالیکه باید 6*3.5=21 باشه
ولی واقعا کسی که این قیمت هارو تنظیم کرده خیلی ریاضیش بد بوده چون 5*4.5=22.5 یعنی اگه یه گیگ کمتر بخری باید بیشتر پول بدی:n08:
سرویس 128 نامحدود برنزی رو زدم . سرعت افتضاح . متوسط سرعتم 10 کیلوبایت شده
البته سرعت وبگردیش عالیه و هیچ چیزی از همون دو مگ که قبلا زده بودم کم نداره ولی امان از این سرعت دانلود
الکی باید کامپیوترم رو 24 ساعته روشن بذارم اون هم برای 10 کیلوبایت در ثانیه
ای کاش به جای این همه تغییر قیمت همون چیز های قبلی رو زیاد میکردن
با این وضعیت گرونی فکر کنم چند وقت دیگه مجبور میشیم به افغانستان مهاجرت کنیم
128 برنزی حدود 16 تا رو میده، شما چه شهری هستی؟نقل قول:
ممکنه اشکال از لینک باشه
درست حساب کرده، شما 5X4500 میدی که میشه22500 و 1X3500 میدی! بابت گیگ ششم! البته با یکم پول زوری که اسیاتک میگیره بابت مالیات که دزدیه! باید قیمت تموم شده 4500 شهنقل قول:
فقط هروقت گیگ خریدی بگو که 25% بیشترو داد یا نه!
آقا آسیاتک قیمتا رو کاهش داده ؟؟؟ من سرویس جدیدم رو 1 مگ گرفتم چابک 2 گیگ در ماه شد 14300 تومن تقریبا !!!!!!!
درسته همچین چیزی ؟؟؟؟ و چرا ؟؟؟؟؟؟
آقا آسیاتک قیمتا رو کاهش داده ؟؟؟ من سرویس جدیدم رو 1 مگ گرفتم . چابک 2 گیگ در ماه شد 14500 تومن تقریبا !!!!!!!
درسته همچین چیزی ؟؟؟؟ و چرا ؟؟؟؟؟؟
اگه قبلا سرویس نیم بها میگرفتی محدود، میشه گفت کاهش داده! اما نامحدود و محدودی که ساعت رایگان داشته باشه، گرونتر شده!!!!!!!نقل قول:
راستی 14300 با 14500 خیلی فرق ندارها!!!!!
دی...سا خیلی زرنگن ...نقل قول:
1 مگ محدود 5 گیگ قبلا در میومد 26 تومان و 1 مگ محدود 10 گیگ بود 40 تومان حالا اومدن این 5 گیگ رو حذف کردن و اون 10 گیگ رو 5 تومان ارزون کردن و شده 35 تومان تا آدم مجبور بشه 9 تومان اضافه تر بده و این 1 مگ محدود 10 گیگ رو بگیره ... اینا ما رو چی فرض کردن؟؟؟
این دیگه چه طرز حساب کردنه:n04:نقل قول:
من تا حالا هر شرکتی بودم وقتی حجم بیشتر میگرفتی هر گیگ ارزون تر حساب میشد اینجوری اصلا ارزش نداره برای تخفیف گیگ بالا بخری :n03:
اوکی احتمالا یکی دو روز دیگه شارژ میکنم میگم اینجا
غروب اس ام اس اومد که خططون رانژه شده و من یه غلطی کرده بودم که نصب مودم حضوری رو پولش رو دادم و زدم. نصب اینترنت آسیاتک خیلی سخته؟! مودمم D-Link 2730U هستش. اگه آسونه نصبش، یکی لطف کنه راهنماییم کنه و همین امشب نصبش کنم ... اگرم دست زدن بهش ریسکه که منتظر بمونم خوده یارو بیاد وصل کنه ... آخه داتک خیلی ساده وصل شد ... منم که فردا صبح 5 باید برم پادگان و 3 میرسم خونه و کسی هم نیست جواب تلفن بده ...
همه جا مثل همه هیچ فرقی نداره هر کاری برا داتک کردی برای اینم بکننقل قول:
اون نصب حضوری برا اونهاست که نمیدونند مودم رو باید به کجا وصل کنند:n02:
:n02: کد Vpi و Vci آسیاتک چنده؟ یوزر و پسووردش رو باید از پشتیبانی بگیرم یا همونی که بار اول واسم اس ام اس اومده و باهاش وارد سایت شدم!!؟ یا اصلا نمیخواد؟!نقل قول:
یارو گیر داده میگه باید همکارمون بیاد وصل کنه!!!! میگم تلفنی بگو، میگه نه
راستی 2 تا DNS Server های آسیاتک چنده؟
0و35......نقل قول:
نقل قول:
مثل داتکه این. اما 2 تا DNS Server های آسیاتک چنده؟
این 2 تایی که با دایره قرمز مشخص کردم رو میخوام؛
من که محدود ميگيرم هميشه .نقل قول:
ولي فکر کنم الان به صرفه تر شده واسه سرويساي محدود .
اقا این سروریس نامحدوداش چطوری کسی گرفته؟!
بیشتر واسه پینگ میخوام کدوم بهتره؟
و اینکه این برنزی و نقره ای و طلایی چه فرقی دارن؟!
عزیز اینارو auto بزار نیازی نیست تغییرشون بدینقل قول:
کامپیوترم مشکل داره و باید اینا رو دستی وارد کنم متاسفانه. بیخیال آسیاتک شدم تا فردا که خود یارو بیاد وصل کنه شرش کنده شه:n13:نقل قول:
یارو زورش میاد تلفنی بهم بگه وصل کنم! نمیدونم چرا هر وقتم زنگ میزنم به پشتیبانیشون، یه نفر بر میداره!!! رو مخم هست :n21:
ای بابا این اسیاتک تو این کوئیک تسک ساعت رو برده بود جلو منم زدم دانلود ولی بعد رفتم دیدم ازم کلی حجم کم کرده چه وضعشه اخه این:n03:
ساعت سیستم هم خودش رفته جلو یک ساعتنقل قول:
هرسال این موقع ما این وضع را داریم دلیلش چیه!
نقل قول:
سلام
چون از ساعت 24:00 دیروز وارد summer time میشیم .... تو خارجه !!! :دی