در کیس 11.556 قسمت انتی بنر فعال هست میخوام بدونم کارایی داره؟ و از کدوم قسمتش باید دید که چند تا رو بلاک کرده از کدوم آدرس ها واگر خیلی حیاتی نیست غیرفعالش کنم چون برای من با بعضی سایت ها مشکل بوجود میاره.
Printable View
در کیس 11.556 قسمت انتی بنر فعال هست میخوام بدونم کارایی داره؟ و از کدوم قسمتش باید دید که چند تا رو بلاک کرده از کدوم آدرس ها واگر خیلی حیاتی نیست غیرفعالش کنم چون برای من با بعضی سایت ها مشکل بوجود میاره.
اره خیلی وقتی هست که اینو نوشته من یه کلمهhigher دقت نکرده بودم!!نقل قول:
ولی من فکر کنم ورژن 2011 فاینالش اومده ... مگه همین 11.0.2.556 فاینال نیست ....؟نقل قول:
همین طوری که میبینید اسمی از ورژن 2012 نیست در صورتی که هم من و هم شما دانلودش کردیم!!!
یعنی میخوام بگم هنوز به صورت رسمی بیرون نیومده! به امید خدا طرفای تابستون میاد
همچنین اینجا:Please Note! Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7.
نوشته که ورژن 9.736 کارایی بسیار بهتری داره در ویندوز سون و هنوز هم ورژن 2011 فینال نیومده چه برسه به 2012
در هر صورت من 2012 تقلبی رو پاک کردم و آنتی ویروس قبلی رو نصب کردم ( 11.0.2.556 )
بچه من برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو هم به غیر از کسپر دارم آیا میشه از این برنامه به جای کسپر استفاده کرد ؟ و کسپر رو پاک کنم ؟چون این برنامه خیلی خوب تروجان میکنه با این که کسپرم آپدیدت ولی نمیدونم چرا اون پیدا نمیکنه !!!!
سلامنقل قول:
میدونید چرا گفتم فینال نیومده:دی روی حساب پچ ها بودم که نگاه کردم دیدم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم هنوزم یه پچ دیگه باید باشه! به نظرم 4 تا بود نه سه تا! حالا اگر ورژن 2011 با سه تا پچ سرو تهش رو به هم اورده بازم نمیدونم! (مطمئن هم نیستم 4 تا داشت )ولی احتمالا این فینال 2011 نیست
.................................................. ..................................................
اون برنامه مالور بایت هم صرفا به عنوان اسکنر استفاده میشه در کنار دیگر انتی ها نه به عنوان انتی ویروس اصلی و ریل تایم.
شما اگر تنظیمات کسپر رو به درستی و اونطوری که مورد نیازتون هست تنظیم کنید 99 درصد ویروسی نمیشید
به خصوص تنظمیات hipsاون رو.
اگر هم که نتونستید Hips رو به درستی تنظیم کنید بگید تا عکسش رو بزارم:11:
پچ a وقتی که ورژن فینال اومد اضافه میشه که این هنوز ندازه!
سلامنقل قول:
:Anti-Banner blocks advertising information located on banners, built into interfaces of various programs installed on your computer, or displayed online. Not only are banner ads devoid of useful information but they also distract you from your work and increase the amount of traffic on your computer.
منبع:حالا میتونید در صورت نیار غیر فعالش کنید.کد:http://www.kaspersky.com/support/kis2010/antibanner?qid=208280686
من انگلیسیم خوب نیست فارسی بیگید بفهمم:31:
سلام.ممنون میشم اگه تنظیمات hips رو تصویری قرار بدید
من کاسپر رو نصب میکنم اما وقتی میخام اکتیوش کنم و این گزینه رو میزنم....
بعد گزینه بالا رو که زدم با پیغام زیر روبرو میشم
مشکل از کجاست؟
نقل قول:
داره میگه ساعت و تاریخ کامپیوتر شما درست نیست و باید به ساعت سرور یکی کنید
امروز 08-03-2011 و ساعت هم 12:36 PM
خب وقتی ساعت و تاریخ سیستم رو هم مثل این تاریخ میکنم( یعنی مثل تاریخی که نشون میده) بازم انجام نمیشهنقل قول:
خوب اینبار چهه اروری میده؟نقل قول:
به اینترنت وصل هستی دیگه؟
+ اول ساعت رو دست کن، بعد کاسپر رو پاک کن و دوباره نصب کن ببین چی میشه
احتمالا مشکل تاریخ و زمانی که در سیستم شما هست باعث شده کاسپر کلا اجازه نده از نسخه آزمایشی استفاده کنی و فکر میکنه داری کلک میزنی
سلام.چی کار کنم که فایر وال کسپر مثل کمودو برای دسترسی برنامه ها ازم سوال کنه؟؟؟
عکس بالا که توسط جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته شد توجه کنید اونجا برای یک برنامه خاص و ثبت شده در نظر گرفته شده حالا اگر شما قوانین کل گروه رو فرضا گروه trusted رو ویرایش کنید و نتورک رو سوالی کنید از این به بعد اگر برنامه ای در گروه ثبت بشه ازتون سوال میپرسه.نقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان.
من کاسپر رو بصورت دستی و آنلاین آپ دیت می کنم! چهجوری میشه فایل های آپ دیت رو برای دفعات بعدی نصبویندوز درجای امنی نگهداری کرد تا بعد از نصب مجدد کاسپر اینترنت سکیوریتی دیگه فایل حجیمش رو دانلود نکنم؟
مسیر زیر:نقل قول:
setting
update
تیک copy update to folder رو بزنید یک مسیر انخاب کنید برای بک آپ از این به بعد اپدیت ها جمع آوری میشه.
نکته مهم: با زدن این تیک شما باید یک بار دیگه تمام آپدیت ها رو از ابتدا دانلود کنید. پس اگر قادر به این کار هستید این تیک رو بزنید.
نقل قول:دوست عزیز نامگذاری پچ ها هیچ ربطی به ورژن نهایی برنامه ندارهنقل قول:
پچ ها به ترتیب منتشر میشن : اول A سپس B و C و D و ... مثلا آخرین پچ برای محصولا کسپرسکی در حال حاضر پچ D هستش
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208284030
این پچ ها در برخی آپدیت ها گنجانده شده و با دریافت پچ مزبور با آپدیت برنامه در About برنامه نوشته میشه
اما گاها باگ ها و ایرادات برنامه کلی هستش و شرکت سازنده ناچاره با انتشار Critical Fix مشکل رو حل کنه
Critical Fix بعد از نسخه فینال عرضه میشه و ماندد پچ های معمولی با آپدیت برنامه منتقل نمیشه
بلکه باید فایل نصب برنامه رو مجددا دانلود کنید... ورژن فعلی رو حذف کرده و ورژن CF رو اضافه کنید
خیلی وقته کسپرسکی ورژن فینال 2011 رو منتشرکرده و در حال حاضر ورژن CF2 رو ارائه میکنه
در ضمن کسپرکسی همواره چند ماه پیش از سال نوی میلادی ، محصول اون سال رو منتشر میکنه
مثلا الان نسخه بتا 2012 منتشر شده تا در تابستان نسخه نهایی 2012 رو ارئه کنه
http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=201728
موفق باشید
ممنوننقل قول:
...............
ولی پچ a رو ننوشته که!
ورژن های قبلی همه پچ هارو مینوشت!
.............
حالا با این اوصاف ورژن من نهایی هست یا نه؟؟؟ هیمنه که عکسشو گزاشتم
خب این موضوع به کمپانی کسپرکسی مربوط میشه و چون احتمالا پچ a با CF1 ادغام شده و جزو آپدیت نبوده چنین نشون میدهنقل قول:
بهرحال اگر به لینک فوق دقت کنید آخرین نسخه کسپرکسی version 11.0.2.556 CF2 هستش
و آخرین پچ کسپرسکی هم پچ D هستش که در تاریخ 17 فوریه 2011 متشر شده (یعنی 23 روز پیش)
در خود سایت کسپرسکی آخرین نسخه پس از آپدیت اینگونه نوشته شده (Kaspersky 11.0.2.556 (b.c.d
http://support.kaspersky.com/images/home/kis2011_6017_01_en.jpg
پس چنانچه در About برنامه چنین عنوان شده شما نسخه فینال با تمام پچ های اصلاحی رو بطور کامل دارید
سلام من این ورژن اخریو نصب کردم هر چی پیدا میکنه خودش دیلیت میکنه باید چیکا کنم که ازم بپرسه ؟؟؟
سلامنقل قول:
این عکس ورژن من
البته من اینو خیلی وقت پیش دانلود کردم! شاید 40 روز پیش بود مطمئنم از 23 روز خیلی بیشتر بود
ورژن 2011 هم که خیلی باگ داره! اینطوری که میگن < دانلودش هم کردم ولی نصبش نکردم
ورژن11.1.400 کسپر هم که تابستون اومده بود!
2012 هم احتمالا تابستون بیاد ! ورژن نهایی رو میگم که میزاره برای دانلود عموم
اینجا هم اسم بهترین تستر های (سازندگان)کسپر رو نوشته:یعنی کسانی که کمک کردن تا ورژن نهایی به این زودی بیادکد:http://www.kaspersky.com/credits
..........................
در رابطه با
CF2 اینجا روببینید:کد:http://dnl-test.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2011_CF2/
از ورژن 11.2.534
این فیکس همراه کسپر بوده .
سلام
دوستانی که میخوان ورژن های بتای کسپرسکی رو دانلود کنند اما نمیدونند از کجا و چه ادرسی
و میخوان لینک هم لینک معتبری باشه
به این ادرس مراجعه کنن:مثلا لینک بالا لینک نسخه 2012 هستکد:http://dnl-test.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2012/12.0.0.191/
ستینگ رو باز کنید. فایل آنتی ویروس. select action رو منوال کنید ، تیک هارو هم بردارید.نقل قول:
در ضمن هر فایلی که کسپرسکی باز کنه از ریپورت قسمت دیتکت رو باز کنید و show all رو بزنید. فایل مورد نظر رو پیدا کنید و ویروس یا کرک رو ریستور کنید.
دوست عزیز پچ ها بطور خودکار با آپدیت برنامه دانلود و نصب میشننقل قول:
من گفتم 23 روز پیش پچ D کسپرسکی اومد که با اولین آپدیت در کسپرسکی نصب شد ( در About برنامه اضافه شده)
اما Critical Fix اینگونه نیست و باید با دانلود و نصب مجدد کسپرکسی تکمیلش کرد
آخرین Critical Fix برای نسخه 2011 ، در واقع CF2 هستش که در 2 دسامبر 2010 منتشر شده (یعنی 98 روز پیش)
پس اگه 40 روز پیش از سایت کسپرسکی دانلود کردید مسلما نسخه CF2 هستش
اما در زمینه اینکه چرا پچ A در About کسپرسکی عنوان نشده بدین خاطره که شما نسخه CF2 دارید
در واقع Critical Fix 2 نسخه 2011 کسپرسکی نه تنها شامل اصلاحات اصلی برنامه هستش ، عملکرد تصحیحی پچ A رو هم شامل میشه
یعنی وقتی نسخه CF2 رو نصب میکنید دیگر صرفا پچ های b و c و d و ... بعنوان پچ های دریافتی نشون میده
موفق باشید
نقل قول:
سلام من خودمم فکر میکردم که پچ A توش باشه
در اصل نسخه های جدید رو هم برای cf ها ارائه میدن! تا یواش یواش همه باگ ها بر طرف شه
و نسخه فینالو بیرون بدن
از بین شما ها کسی نیست که تنظیمات اتصال به چیز پی ان رو در KIS بلد باشه ؟
چون چیز پی ان من وصل میشه ولی سند و رسیو نداره ... ( در واقع KIS نمیذاره که سند و رسیو داشته باشه ... )
مسیر زیر رو باز کنید:نقل قول:
ستینگ ، فایروال ، ستینگ ، نتورک.
کانشکن وی پی ان رو از لیست پیدا کنید و با کلیک راست به trusted منتقل کنید. ok کنید. سیستم رو ریست کنید و یک بار دیگه به ترتیب کانکشن هارو اجرا کنید.
موفق باشید
دوستان،چرا من هر کاری میکنم لایسنس جدید رو قبول نمیکنه.اسکین رو هم عوض کردم ولی کلید قبلی پاک نشد
کلیدی که انتخاب میکنید برای نسخه مورد نظر نیست.نقل قول:
از این تاپیک پست های انتهایی کلید درست برای ورژن خودتون انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن نیاز به اسکین هم نیست:
از تایپیکی که فرمودین،آخرین پست رو دانلود کردم و این ارور رو میده
روی لایسنس کلیک کنید ، در بالای صفحه لایسنس های قبلی رو با علامت ضربدر خارج کنید بعد کلید هارو تک تک تست کنید.نقل قول:
اگر باز هم اروز داد و تمام مراحل رو درست انجام داده بودید یک بار دیگه نصب کنید. و به هیچ وجه کرکی رو اجرا نکنید.
موفق باشید
خوب من این Trusted رو قبلا هم انجام میدادم و این بار هم مثل همیشه عملی نشد ! اینم بگم که کانکشن من pp * tp هست ...
هنوز اون مشکل برقراره ، public و local هم کردم ولی بازم همون مشکل سند و ریسیو رو باهاش داشتم ...
دوستان سلام
من حدود 5 سال بود كه از كاسپر استفاده ميكردم
ولي الان يه مشكلي پيش اومده
فلش pqi من همش write protected ميشه
به من گفتن به خاطر كاسپره كه ني تونه يه ويروس رو كامل حذف كنه!!
درسته يا نه؟
من خودم با کانشکن از نوع dial up phone book کانکت میشم و مشکلی نداره. نمیتونید کانشکن رو عوض کنید با ppk کانکت بشید ؟نقل قول:
اول از همه وارد ریجیستری بشید.نقل قول:
مسیر زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
که توی اون یه زیر شاخه هست به نام WriteProtect که باید مقدارش رو بکنید 0
اگر مشکل حل نشد این تاپیک رو بخونید اگر مشکل داشتید همان جا سوال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
سلام دوستان من ورژن چدید کسپر11.0.2.556 با 4 تا پچ abcd دانلود کردم یعنی نسخه نهایی اما هرچی آپدیت میزنم آپدیت هم میشه اما باز میگه database are obsolute ! تاریخ سیستم هم درسته !
مشکل از کجاس ؟
ضمننا من 5 سال که دارم کسپر استفاده میکنم !
فقط تاریخ سیستم مهم نیست گاهی PM و AM هم ایراد ایجاد میکنه. شما یک بار دیگه علاوه بر ساعت و تاریخ TIME ZOVNE رو هم ست کنید. در اخر کسپرسکی رو exit دوباره run کنید.نقل قول:
دوستان این نسخه 2012 کرک و یا کی داره؟؟
نسخه حالا حالا ها بتا هست. تا وقتی که بتا باشه برای فروش نمیذارند که کی بشه براش پیدا کرد ، فقط برای تست شما 30 روز رایگانش وجود داره . همین.نقل قول:
موفق باشید
سلام
من هر چی تو سایت کسپر گشتم و سرچ زدم چیزی در مورد نسخه بتا 2012 پیدا نکردم
اصلا همچین چیزی وجود داره؟
نسخه های Beta تا رسیدن به نسخه Technical Release ( نهایی فنی ) فقط در فروم کاسپر ارایه و بررسی میشند.نقل قول:
با ارایه نسخه Commercial Release ( نهایی تجاری ) در سایت کاسپر هم برای فروش قرار میگیرند.کد:http://forum.kaspersky.com/index.php?showforum=16