دوستان میحوام بدونم ورد 2010 بهتره یا 2013؟؟؟الان 2013 نصب دارم ولی بعضی وقتا هنگ میکنه!!!
Printable View
دوستان میحوام بدونم ورد 2010 بهتره یا 2013؟؟؟الان 2013 نصب دارم ولی بعضی وقتا هنگ میکنه!!!
سلام یه سوال دارم از اساتید محترم .
من یه متنی دارم که توش با heading 1 شماره ی فصل مشخص شده و زیر بخش ها با heading 2 تعریف شده ... حالا می خوام شماره ی فصل رو که بصورت عدد نمایش داده میشه پاک کنم بدون اینکه ترتیب فصل هام بهم بخوره ... یعنی فقط می خوام عدد مربوط به شماره ی فصل دیگه نمایش داده نشه . اگر این عدد یا بعبارتی شماره و عنوان فصل رو پاک کنم ، heading 2 و شماره ی زیر بخش ها بهم میریزه
چکار کنم که بدون بهم ریختن ترتیب زیر بخش ها، شماره ی فصل که از قبل با heading 1 تعریف شده پاک بشه ؟؟؟؟!؟
ممنون میشم یکی پاسخ بده :n01:
دوستان سوالی داشتم.من مثلا یک نامه یا یک فرمی را اسکن میگیرم و حالا میخواهم در کامپیوتر یکسری تغییرات در جملات یا نوشته های آن بدهم بدون اینکه رنگ پس زمینه تغییری بکند.اولا توسط چه نرم افزاری میتوانم اینکار را بکنم ؟و دوما آموزش اینگونه ترفندها را از کجا میتوانم پیدا کنم؟.خیلی ممنونم.
سلام
من يه سوال در مورد فوت نوت دارم
من درصفحه 2 ستونه ميخوام فوت نوت قرار بدهم فوت نت در زير ستون سمت چپ قرار ميگيرد اما مشكل اينجاست كه باعث ميشود طول ستون سمت راست هم كاهش پيدا كند.
راه حل چيست كه فقط در ستون سمت چپ باشد ئ تاثيري بر روي ستون راست ناشته باشد؟
در من بنده افيس 2013 دارم
دوستان فایلهای ورلد 2003 رو چطوری تو 2010 باز کنم همش پیغام خطا میده
اساتید یک راهنمایی میکنند؟نقل قول:
نمیشه که...مثلا من چندین صفحه که هر صفحه 50 تا عکس داره رو چه جوری با این عقل شما کپی پیست کنم دوست من.بابا مطمئن هستم راهکار بهتری هست و اونایی که وارد هستن توضییح بدن.تشکر
پاک نکن یه شیپی چیزی بذار روش به رنگ سفید و کادر دورشو بردارنقل قول:
این کارا با فتوشاپهنقل قول:
با Error-Checking درایو C مشکلم حل شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دو مشکل با ترتیب و مرتب کردن منابع بر اساس حروف الفبا
1-
الان مثلا مطهری ها را ببنید
مطهری، مرتضی، خاتمیت
کلمه سوم که خاتمیت هستش و اولش خ هست بالاتر از همه ی مطهری ها هست ؟
چطور میشه کاری کرد که تا آخر جمله ها به ترتیب حروف الفبا باشد
2-
«ال» را در نظر نمی گیرد چکار کنیم که در نظر بگیرد
مثلا
شماره 4 «ال» داره اومده شماره چهار
و شماره پنج که بعد «الف» حرف «ن» اومده شده شماره 5
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
سلام
از چه راهی میتونم ظاهر آفیس 2013 را به آفیس 2010 تغییر بدم ؟
ظاهر آفیس 2013 خیلی ساده و بد شده و چشم رو اذیت میکنه
برای همین میخوام ببینم قبل از اینکه بخوام به آفیس 2010 برگردم
راهی برای تغییر ظاهر آفیس 2013 به آفیس 2010 وجود داره ؟
نقل قول:
اگه منظورتون ظاهر سفید 2013 هست این کار رو بکنید:
از منوی File روی Account کیک کنید و از منوی Office theme گزینه ی Dark Gray رو انتخاب کنید.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××× ×××××××
توی word 2013 چطوری باید روی یه فایل پسورد گذاشت؟
نه منظورم نوع طراحی ظاهر و آیکونهای این دو ورژن هست، به عکسهای زیر نگاه کنید تا تفاوت رو متوجه بشید :نقل قول:
Word 2010 :
محتوای مخفی: Word 2010
Word 2013 :
محتوای مخفی: Word 2013
همانطور که میبینید ظاهر Word 2013 تخت و ساده است و چشم رو اذیت میکنه و همینطور تصور میکنم که دارم با ویندوز 95 کار میکنم،
اما ظاهر Word 2010 خیلی زیبا و مدرن است و موقع کار کردن به خاطر رنگ بندی حرفه ای و آیکونهای زیبای اون اصلاً احساس خستگی
نمیکنم. به همین خاطر میخوام ببینم راهی هست که بشه ظاهر Word 2013 را به Word 2010 تغییر داد ؟
سلام
این ارور دلیلش چیه؟؟
خیلی فوری هست ممنون میشم زود جواب بدین
سلام
چطوری شماره بعضی صحفه ها رو محو کنیم ؟ البته شمرده بشن فقط نشون نده شمارشون رو
سلام
دوست من شما باید از Section break استفاده کنید
به این صورت که از تب page layout تو قسمت break اون بریک مورد نظر رو انتخاب کنی و بعد از اون با برداشتن تیک link to previous از قسمت design در بین سکشن ها، هر جور مایلی عدد صفحات رو تنظیم کنی
امیدوارم به دردتون بخوره
دوستان من هر بار که آفی 2010 رو باز می کنم شروع به نصب میکنه و مینویسه configuring... راه حلش چیه که دیگه این صفحه نیاد؟
ممنون میشم کمک کنید:n16:
با سلام به همه دوستان
تو واتر مارک اگه عکس باشه فقط وسط متن به صورت افقی قرار میگیره. راهی هست که بشه اونو به صورت عمودی یا مورب قرار داد؟
(عکس اسم شرکته که خالت خاصی داره و با فونت های موجود نوشته نمیشه )
سلام.
نمیدونم چرا کلیدهای میانبر Word از کار افتادن. مثلا Ctrl+Z هم کار نمی کنه. چیکارش کنم؟
ممون از شما
سلام
راهی هست که گوشه های تکس باکس رو بزنیم(پخ کنیم) ؟
راهی که خودم پیدا کردم اینه که تو shape مستطیل بدون گوشه تیز هست اونو میکشیم و بعدش هم یه text box داخل اون می کشیم ونقل قول:
خطوط اطراف اونو نامرئی می کنیم.
دوستان کمترین فاصله بین خطوط در ورد چقدره؟
میشه کمتر از 1 هم تنظیم کرد؟
کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
توی هون قسمتی که فاصله رو تعیین می کند یک خطی هست به نام line spase option که اگه کلیک کنید یک جدول باز میشه و در قسمت spasing و در گزینه at می تونید شروع رو انتخاب کنید که در این حالت می تونید نیم (0.5) رو انتخاب کنید .
موفق باشید
سلام
دوستان من واسه پایان نامم، باید یه سری عکس لابه لای متن قرار بدم...
مشکلی که دارم اینه که بعضی عکس ها قاعدتا همون جایی که باید باشن، جا نمیشن و به صفحه ی بعد انتقال داده میشن...
و این موضوع باعث میشه که نصف صفحه ی قبلی خالی بمونه... و بسیار بدشکل بشه!
آیا راهی نداره که به صورت خودکار، خود Word یه مقدار از متن صفحه ی بعد رو وارد اون نصفه صفحه ی خالی کنه تا چنین اتفاقی نیافته؟
تو خیلی از کتابای خارجی دیدم این کار رو می کنن... آیا اونا دستی این کار رو انجام میدن؟ :n13:
سلام. طبق لینک زیر این کار به صورت دستی و از طریق Crop کردن صورت میگیره:نقل قول:
کد:http://social.msdn.microsoft.com/Forums/office/en-US/d2294591-a039-47bd-8abd-99d087971ac7/how-do-i-make-a-picture-span-two-pages-in-word
نقل قول:سلام.مراحل لینک زیر را انجام بدین:نقل قول:
کد:http://www.techrepublic.com/blog/microsoft-office/-office-solution-what-to-do-when-ctrl-plus-z-stops-working
سلامنقل قول:
اخیراً نرم افزاری نصب نکردید که تداخل بین افزونهها پیش بیاد.
در Run بنویسید winword.exe /a و OK کنید.
ببینید در صفحهی باز شده عمل می کنه؟
خیلی ممنون دوست عزیز بابت توجهتون...نقل قول:
اما فکر کنم منظورم رو بد رسوندم...
منظورم این نبود که یک عکس رو به دو قسمت تقسیم کنم و هر قسمت رو در یک صفحه بذارم...
منظورم این بود که به فرض اگه باید عکسی رو در صفحه ی 10 بذارم و این عکس در صفحه ی 10 جا نمیشه...
این عکس به صفحه ی 11 منتقل بشه (چون می خوام عکس به صورت کامل قرار بگیره، قطعا در این مورد چاره ای نیست) اما بقیه ی صفحه ی 10 خالی نمونه... بلکه با متنی از صفحات آینده پر بشه...
یعنی، هم اینکه هیچ بخش خالی تو صفحات وجود نداشته باشه... هم اینکه تمام عکس ها به صورت کامل و نه تکه شده قرار بگیرن...
آیا این کار هم باید به صورت دستی انجام بشه؟ :n16:
سلام دوستان
تو ورد 2007 یک فایل رو ادیت کرده بودم و ناچاراً روی سیستم دیگه با ورد 2010 ادامه ی اون رو ویرایش کردم
حالا که دوباره تو ورد 2007 بازش می کنم کلمات کشیده شده هستن و بعضی از کلمات بهم دیگه چسبیدن
اون راهی که از تو lay out this document as if created in ورد 2007 رو انتخاب می کنی هم رفتم ولی جواب نداد
راهکارش چیه ؟
سلام. منظور از پیوست کردن الگو در ورد چیه؟
الان متوجه شدم.فکر نکنم ورد اینقدر هوشمند باشه.تا حالا برخورد نداشتم و احتمالا دستی باشه. با این حال میگردم.اگر چیزی پیدا کردم خبر میدم.از دوستان هم تقاضا دارم اگر این مورد رو میدونند جواب بدننقل قول:
توصیه میکنم به فرمت 2003 سیو کنین.اینجوری مشکلتون باید حل بشه. متاسفانه ورد برای زبان فارسی این مشکلات را دارد.نقل قول:
سپاسگذارم دوست عزیز...نقل قول:
راستش من فایلم نهایی نیست... اما باید به استاد نشونش بدم...
به خاطر همین می خواستم یه جوری باشه که اگه من الان متنم رو قالب بندی کردم و پس فردا یه چیز دیگه بهش اضافه کردم، یهو همش به هم نریزه... که ظاهرا چاره ای نیست...
بیشتر از این وقتتون رو سرش نذارید... همین که به فکر بودید، یک دنیا ممنون...
با سلام. چطوری میشه فقط صفحات زوج رو افقی کرد؟
سلام. فکر نمیکنم چنین امکانی باشه که فقط صفحات زوج افقی بشن ! ولی شما از طریق روش زیر میتونید صفحات موردنظرتون رو افقی کنید :نقل قول:
باید به مسیر زیر برید :
Page Layout > Page Breaks > Next Page با این کار صفحه جدا میشه و میتونید اون صفحه مورد نظر رو افقی (Landscape) کنید !
یا اینکه میتونید این روش هم استفاده کنید : ابتدا كرسر(موس) را در ابتداي صفحه موردنظر قرار بدید و از منوي File گزينه Page Setup رو انتخاب كنید و با از انتخاب گزينه Landscape و نيز گزينه This Point Forward از باكس Apply To به نتيجه ميرسيد و ميتونيد دوباره اين كارو براي قسمتهاي بعدي هم تكرار كنيد.
موفق باشید:n12:
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده با یک مشکل در ورد 2007 مواجه هستم . وقتی میخوام گزینه embed fonts رو تیک بزنم وقتی میخوام از برنامه دربیام پیغام
has stopped workng میده ولی وقتی تیک رو برمیدارم اصلا اینطوری نمیشه مشکل از کجاست؟
با درود
دوستان در ورود 2010 چگونه میشه یک برگه را کامل زدود (حذف کرد) ؟
با سپاس