سلام.
من میخوام canon g12 بخرم.
لطفا" در مورد قیمت گارانتیهای مختلف و اینکه کدوم بهتر هست راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
سلام.
من میخوام canon g12 بخرم.
لطفا" در مورد قیمت گارانتیهای مختلف و اینکه کدوم بهتر هست راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
بهترین و کاملترین دوربین کامپکت کانن که فیلمبرداری خوبی هم داره SX230 هستنقل قول:
این دوربین با قیمت حدود 480 در رده خودش بینظیره و از نظر کیفیت و کارایی عالی
مشخصات کاملشم که احتمالا خودتون میدونید :8:
A3100 کنن رو بهت معرفی می کنم خودم یکسالیه دارمش و حالا می خوام دوربین نیمه حرفه ای بگیرمنقل قول:
اونموقع 220 بود الان اگه گیر بیاری حدود 180-200 .
واسه من هم تمییز تمییز اگه خواستی بگو تقدیمش کنم
نکنه میخوای بگی فقط کانن و سونی؟نقل قول:
تو نیمه حرفه ای ها فوجی جز بهترین هاست
تو حرفه ای ها هم نیکون. کانن. پناکس جزو بهترین ها هستند
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
منم قبلا مثل شما فکر میکردم ولی با دیدن عکس های HS20EXR نظرم عوض شد. حدود 100 تا عکس گرفته شده باهاشو دارم. بگین کجا بزارم تا همه ببینن.نقل قول:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
دوربین های خوبی هستند ولی اگه میتونی 500 خرج کنی HS20EXR یا G12 بگیر. بستگی داره سوپر زوم بخوای یا نه.نقل قول:
کیفیت فیلم برداریش برام مهمه fUJI 200 بهتره یا NIKON P100 ؟نقل قول:
S200 فیلمبرداری خوبی داره ولی HD نیست !نقل قول:
سلام. چرا این همه پول میدی HS10 نمیگیری؟نقل قول:
تفاوت امکانات Fuji S200 & Nikon P100 & fuji Hs10
اگه فیلم برداری برات مهمه باید بگم S200 فیلمبرداریش ضعیفه ولی HS10 و P100 فیلمبرداری Full HD دارند.
تنها مزیت s200 به HS10 در ابعاد بزرگ حسگرش هست که 1 به 1.6 اینچ هست و خیلی خوبه.
بجای آن فیلم برداری ضیفتری داره. لرزشگیرش ضعیفتره. زومش نسبت به HS10 خیلی کمتره. فوکوس حالت ماکرو زیاد خوب نیست. حداکثر ایزو کمتری داره و LCD کوچکتری داره.
p100 نسبت به HS10 جز کیفیت LCD هیچ مزیت دیگه ای نداره. در حالی که چند تا ایراد بزرگ داره.
حالت غیر فشرده RAW نداره. حداقل و حداکثر سرعت شاترش کمه. محل اتصال فلاش خارجی نداره. حداقل ایزو 160 و حداکثر 3200 داره که خوب نیست.
امیدوارم کمکی تونسته باشم برات بکنم تا دوربین بهتری خرید کنی.
سلام
بچه ها همین حالا با یکی از این فروشگاه های اینترنتی تماس گرفتم ، گفتن SX130 + رم 8 گیگ کلاس 10 + کیف میشه 300 تومن.
دوربین 270
کیفش 5
رم 8 گیگ 25
.
حالا دوتا سوال :
این کلاس 10 قضیش چیه ؟! خوبه ؟ بالاترشم هست ؟! :31:
قیمت هاش چطوره؟ اگه خوبه که برم واسه خریدش :20:
با تشکر با قلمی بودن باطری فوجی مشکل دارم! G12 هم حدود 600 می خوام زومش تا 20 باشهنقل قول:
من 270 هزار تومان با گارانتی ایده آل قیمت دارم. البته چند هفته قبلنقل قول:
کلاس 10 یعنی سرعت نوشتنش حد اقل 10 مگابایت بر ثانیه هست که برای دوربین شما 6 هم کفایت می کنه ولی 10 بودنش هم ضرری نداره :)
خیلی ازت ممنونم دارم کم کم به این نتیجه می رسم که همون a3100 خودم رو نگه دارم حداقل 200 خریدم و حالا که می خوام قید دوربین فیلم برداری رو بزنم و این قیمتا هزینه کنم بین انتخاب های بسیار گیر کردم و تا یکی رو انتخاب می کنم یه نظری عکسش پیدا م یکنم و وسواسم بیشتر شده که این همه پول می دم نکنه چیز بدی گیرم بیاد. با عدم باطری شارژی لیتیمی اکثر فوجی ها مشکل دارم ولی بنظر دوربین های خوبی می رسند.نقل قول:
آخه من کلا می خوام حدود 500 هزینه کنمنقل قول:
یعنی hs10 + باتری شارژی + کیف + رم که حدوده 500 میشه
حالا آیا واقعا این hs20 ارزش 100 تومن افزایش قیمت رو داره یا خیر
من همون 10 مگاپیکسل هم برام کافیه البته
راستی دوربین های FZ 40 پاناسونیک تو این رده و قیمت چطورن؟؟؟؟؟
راستی یه سوال که تازه برام پیش اومده:
زوم hs 10 دستیه؟؟؟
یعنی باید با دست لنزو بچرخونیم تا زوم کنه؟؟
یا اینکه هم موتور داره هم دستیه؟
دستی هست :)نقل قول:
سلام
من یه Canon SX220 HS خریدم اما یه مشکلی که دارم دستام یه مقدار بزرگه و این دوربین هم که کامپکته و کوچیک و یه مقدار عکاسی باسم سخته
آیا قابی , کاوری یا بدنه ای هست که هم بشه دوربین رو گذاشت داخلش تا بزرگته بشه و هم محافظش باشه ؟
اصلا چنین چیزی هست یا خیر ؟ اگر هست لطفا قیمت و مدل رو بفرمایید و اینکه از کجا میتونم تو تهران تهیه کنم ؟
ممنون
من که تا به حال همچین چیزی نشنیدم !مگه اینکه کاور ضر آب براش بخرید :31: (شوخی)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباش ،عادت می کنی ... فکر کنم اگه بند دوربینی با اندازه مناسب بهش وصل کنی طوری که وقتی توی دستت هست به حالت کشیده در بیاد راحت تر می تونی دوربین رو یک دستی نگه داری :10: تو موبایل فروشی ها از این بند ها زیاده
موفق باشید
نه! خورد تو ذوقم!
شایدهم زوم دستی لذتبخش تر باشه!
نظر شما چیه؟
نکته بعد اینه که یه جا خوندم صدای زومش توی فیلو ضبط میشه. تا حالا نمیدونستم زوم دستی صدا میده!
میده؟
بدون شک لذت بخش تر هست اما اگر به عکاسی علاقه داشته باشیدنقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
میخواستم بدونم کسی تا حالا کیفیت sx230 رو با sx210 مقایسه کرده چون من قبلا 210 داشتم که فروختمش و 550 خریدم و خیلی ازش راضی بودم حلا میخوام یه کامپکت در کنار 550 داشته باشم میخوام بدونم کیفیت 230 نسبت به 210 چطوریه اخه همیشه از روی مشخصات فنی نمیشه کیفیتو حدس زد ممنون
الآن یادم اومد که سایت vimeo.com هم فیلم تستی دوربین زیاد داره.اگه عضو باشی لینک دانلود هم بهت میدهنقل قول:
شاید از youtube بهتر باشه ولی بازم فیلم اصلی دوربین نیست :20:
fuji hs20exr در مقابل sony hx100 چطوریه کدوم بهتره؟کدوم فیلمبرداری مدوامش بیشتره؟این فوجی وزنش زیاده اذیت نمیکنه من تا حالا دوربین نداشتم ولی حالا میخوام یه دوربین خوب بخرم.
اگه تا به حال دوربین نداشتی بهتره بری از نزدیک دوربین رو بگیری دستت ببینی چطورهنقل قول:
حتما این کار رو بکن :10:
نقل قول:
سلام
قيمت تا 800
اندازه هم بله ميخوام در حد همون اچ ايكس وان
تنظيم دستي هم داشته باشه بهتر . 20 هم كافيه
خيلي خيلي ممنون
fz40 خوبه :10:
سلام دوستان
من قصد خرید یه دوربین دارم!
بهم canon 50D پیشنهاد شده !
اما گویا دیگه تولید نمیشه ! بازم اگ قیمت دارید لطفا بگید قیمت دقیق وبه روز!
فعلا با همون لنز 18-55 چون پ.ل خرید لنز رو ندارم !
اگه یکم از این پایین تر هم چیز خوبی هست ، لطفا معرفی کنید !
همین طور قیمت canon 60D رو بدین !
قیمت روز لطفا
سلام به همه دوستان
من قصد خرید یک دوربین دیجیتال رو دارم که کیفیت عکس و فیلم برداری خیلی خوبی داشته باشه و نهایت قیمتش تا 450 هزار تومن باشه
اندازه و وزنش برام مهم نیست اما کیفیت ساخت خیلی برام مهمه و همچنین زومش کم نباشه!
اگه چندتا مدل که مطمئنید دوربین خوبیه به من معرفی کنید ممنون میشم
همچنین دلیل انتخابتون رو بگید (مزایای اون دوربین)
اگه ممکنه سایتی معرفی کنید که نمونه عکس و فیلم اون دوربین هارو داشته باشه که بتونم ببینم
مرسی:11:
سلامنقل قول:
اگر اندازه بزرگ برات مهم نیست پاناسونیک FZ40 یا فوجی HS10
و کوچکتر هم SX220 یا HX7
اینم یه سایت برای دیدن نمونه عکس وفیلم
کد:http://www.photographyblog.com
لطفا قیمت گوشی هایی که معرفی میکنید رو بنویسید,ممنون.
نقل قول:
چون شما پول اضافی ندارین. بهتره دوربینی بگیرین که ارزونتر از 60D باشه. من 550D رو پیشنهاد میدم که به همراه دو تا لنز 55-18 , 250-55 حدود 1200 براتون در میاد. یا بدنه 500D با همون لنزها که باید حدود 1050 تومن باشه.
منم زیاد بررسی کردم تو چند وقت اخیرنقل قول:
و دیروز هم جمهوری بودم و از بین دو نمونه HX1 و HX5 سونی که به نتیجه رسیده بودم تو این قیمت خوبن HX1 رو که نیمه حرفه ای است انتخاب کردم.
با بیمه و کیف و رم 8 گیگ اصل سونی در اومد 480
اگر HX5 بخواهی که سری کامپکت و فرقش با لائی اینه که فول اچ دی فیلم می گیره بدون محدودیت در حد عالی با این لوازم اضافی در میاد 400
حتما جمهوری بخر قیمتاش به واقعیت نزدیک تره
اینم سایتش
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من این سوالو اینجا میپرسم. میخوام هفته بعد HS20EXR بخرم. بنظرتون چه فلشی براش بخرم؟ (ارزون باشه و یه 20 متری روشن کنه :31:)
سلام دوستان
ما بالاخره تصمیم گرفتیم یک دوربین SLR بخریم منتها پولم بیشتر از 400 تومن نیست :دی
به شدت به عکاسی با شاتر سریع علاقه دارم مثلا با دوستام آب بازی خفن می کنیم بعد با شاتر 1/4000 عکس میگیریم در حال حاضر 300D canon استفاده میکنم (قرض گرفتم) و به ماکرو هم خیلی علاقه دارم
حالا موندم چی بخرم یکی از دوستام hs10 fuji پیشنهاد داد واقعا همه چی تمومه فقط تنها مشکلش کیفیت پایین عکسش هست حتی همین 300D که واسه 5-6 سال پیشه کلی کیفیتش از این فوجیه بالاتره
فلاش خوبی داره ولینقل قول:
بهتون پیشنهاد میکنم فعلا نخریدش چون اینو تو نت دیدم
من تو Amazon خوندم که نارضایتی از این دوربین بدلیل گرم شدن بدنه دوربین بعد از ده دقیقه زیاد شده و این باعث شده خیلی ها به نمایندگی رجوع کردن و فوجی هم پذیرفته که این یه عیب سخت افزاریه که بزودی حلش می کنه
حداقل کامل در موردش مطمئن بشین و بعد بخرید
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
نقل قول:
شما که تجربه slr دارید اگه از نظر مالی مشکلی ندارید یه slr جدید بگیرید. مثلا 550D یا 600D . فک نکنم کیفیت slr like ها شما رو راضی کنه
سلام به همه دوستان
آقا من دیگه گیج شدم بس که دنبال دوربین خوب گشتم
دنبال یه دوربین نیمه حرفه ای هستم که کیفیت عکسش خیلی خوب باشه و نویز نداشته باشه و همینطور زومش هم بالاتر از 14 باشه
hs10 و hx1 رو دیدم اما میگن کیفیت عکسشون خوب نیست، خالا من موندم چه دوربینی بخرم؟
راستی بودجم هم نهایت 450 هست
یه دوربین خوب معرفی کنید که الان تو بازار موجود باشه و کیفیت عکس و فیلمش عالی باشه و زومش هم خوب باشه وقیمتش هم کمتر از 450 باشه
اصلا چنین دوربینی تو این رنج قیمت هست؟ اگه نه ، دوربین خوبی در رده های دیگه هم سراغ دارید معرفی کنید تا دربارش تحقیق کنم
با تشکر:10:
من که hx1 دارم و از کیفیت عکس و بخصوص فیلمش راضی امنقل قول:
دوستان سلام
رنج قيمت 200 تومن ، عکاسي چي پيشنهاد ميدين ؟
ديجي کالا سايت معتبري واسه خريد هستش ؟ کسي خريد کرده بگه چي جوريه ؟
ممنون
سلام دوستان
کسی از قیمت Sony Cyber-Shot DSC-HX100 داخل ایران خبر داره ؟؟(450 دلاره)
به صورت رسمی هنوز وارد نشده درسته ؟؟ کسی میدونه کی به صورت رسمی وارد میشه ؟
ارزش داره از خارج خریداری بشه ؟؟؟(دور و بر 570 در میاد)
با تشکر
مسئله اینه وقتی عکس های این دوربین رو که توی نت هست دانلود میکنم و در اندازه 100% میبینم ، همشون تارهنقل قول:
حتی موبایل هم کیفیت عکسش چندان از اینا پایینتر نیست (فرضا n73 رو میگم) :13:
دوستان لطفا راهنمایی کنید:11:
نقل قول:
سلام
من که کمی گشتم ولی هنوز نیومده
به نظر من بهتره منتظر بمونید. چون اگه کامل پخش بشه قیمتش احتمالا زیر 500 بشه. ارزش صبر کردن رو داره. به خصوص اینکه گارانتی سونی تو ایران نسبتا خوبه.