ماکروسافت گفته Xbox 360 + Natal خودش یه نسل دیگس. :5:نقل قول:
اینم سوال ما که افتاد آخر دو صفحه قبل.نقل قول:
ماکروسافت گفته Xbox 360 + Natal خودش یه نسل دیگس. :5:نقل قول:
اینم سوال ما که افتاد آخر دو صفحه قبل.نقل قول:
با سلام به دوستان
چطوری میشه x box 360 را آپدیت کرد
اگه میشه بگین
Project NATAL برگ برنده ی Xbox 360 در این نسل به حساب میادنقل قول:
یک وسیله ی بسیار نوآورانه و جالب که جای دسته ها یا همون Wireless Controller های Xbox 360 رو خواهد گرفت و Microsoft قول Natal رو تا آخر سال داده
اما زمان ورودش به ایران و قیمتش در ایران هنوز در ابهامه
چیزی که شکی در اون نیست اینه که ابتدای ورود Natal به ایران مواجه میشه با گرانی سر سام آور این وسیله که انتظار میره بعد مدتی قیمت ها بهتر بشه (یک نمونه ی بارز PS3 Slim)
مطمئنا NATAL حرفهای زیادی برای گفتن داره
اطلاعات تکمیلی رو راجع به Project Natal می تونید در تاپیکی که لینکش در زیر موجوده پیدا کنید
موفق باشید
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=335629
والا آپدیت داریم تا آپدیتنقل قول:
شما منظورتون کدومه؟
اگه آپدیت داشبورده که می تونید به این تاپیک مراجعه کنید و به راحتی نصبش کنید
اگر هم منظور شما آپدیت فریمور و نصب IXtream 1.6 هست که باید بدید بیرون براتون نصبش کننکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=273165
آواتار ها کاربرد خاصی ندارن.یه جور علامت شناسایی برای LIVE هستن که هر کس می تونه به سلیقه ی خودش بسازه.در حال حاضر با نصب IXtream 1.6 شما قبلیت آواتار سازی در خارج از فضای LIVE و در داشبورد Xbox 360 رو داریدنقل قول:
درباره ی اکانت آفلاین هم که یکی از دوستان توضیح داد
سلامنقل قول:
با سلام به دوستان
چطوری میشه x box 360 را آپدیت کرد
اگه میشه بگین
اینجا پست اول
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
دوستان برا اینکه ایکس باکس به اینترنت وصل کنم همون سوکت وایرلس رو بزنم پشتش وصل میشه
واینکه یه سریا میگن اگر به اینترنت وصل باشی امکان داره دیگه کنسول روشن نشه چیه ممنون
سلام :
من وارد شبکه Xlive شدم ولی :
این ماکروسافت پوینت دیگه چیه ؟
پوله یا امتیاز ؟
ممنون
نقل قول:
به نوعي ميشه گفت پوله شما بايد پول بدي تا پوينت بخري بعد با اون پوينت ها بازيها يا چيزاي ديگه اي قابل دانلود در لايو رو كه با پوينت هس دانلود كني............... .
سروش جون این تاپیک کامل توضیح داده :نقل قول:
[HTML]forum.p30world.com/showthread.php?t=149260[/HTML]
قسمت دوم سوالت هم
میشه بگی طرف کی بوده ؟
اخه میخوام بیام با هم بریم یکم بخندیم :31:
آقا پدارم احتمالا این طرف منظورشو خیلی بد رسونده:31:نقل قول:
احتمالا منظورش بن شدن توی فضای لایو بوده:31:
:دینقل قول:
اخه میخوام بیام با هم بریم یکم بخندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگفت موقع آپدیت اینجوری میشه
یحی جون اگه منظورش اینی که میگی هم باشهنقل قول:
باز هم واجبه حتما بریم پیشش تا بخندیم :31:
من برای وصل شدن به لایو مشکل دارم
من اینترنت adsl دارم و مودمم هم asus am604
با وایرلس با لپ تاپ کانکت میشم و میخام با lan هم با ایکس باکس کانکت شم ولی هر کاری میکنم تو تست همون اولش اصلا network کامل نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان تو این بازی Assassin's Creed من اولاشم و یه چند تا ماموریت رفتم ولی بعدش میرم پیش یاروهه نمی فهمم چی میگه کامل فقط تو این مایه ها که برو و انجامش بده رو میفهمم. همه ی View Point ها رو توی شهر ها و راهها رفتم و همه ی Save Citizen ها رو تو شهرها انجام دادم. نمیدونم چیکار باید بکنم الان.
برای اینکه بدونین کجای بازیم اون یارو که توی قلعه س بهم چاقو هم داده که پرتاب میکنه...
واقعا دیگه گیج شدم روی نقشه هم فقط جای یارو که توی مغازه هست و میگه برو انجامش بده هست و اون آدمایی که ازت به خاطر Save Citizen حمایت میکنن و اون گروههای راهبه ها؛ دیگه هیچی نیست و هرجایی رو صد بار رفتم و خبری نیست.
اگه میشه راهنماییم کنین...
ممنون
شما سوالت رو اینجا مطرح کننقل قول:
و تاپیک هم خوب بخون
[HTML]
forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
[/HTML]
تو تاپیک خود بازی مطرح کنیدنقل قول:
من یه سوال برام پیش اومده این audio adapter که توی پک های الیت هست یه سرش که میخوره به کنسول.اما میخوام ببینم ایا برای اون قسمتی که ورودی هست و دوتا کابل صدا واردش میشه باید خودمون کابل تهیه کنیم دیگه درسته؟چون با کابل کومپوزیت و کومپوننت که نمیشه چون اگه یه سرش که کابل های صدا رو داره وصل شه به این سر دیگش حتما باید وصل بشه به 360 که نمیشه درسته؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل دیگه ای که دارم اینه که اسپیکر من هیچ جای ورودی نداره اینام که تو تصویره سیمهای باندها هست و سیم پاور اینم عکسش
فقط سه تا فیش از پشتش اومده بیرون اومده اینم عکس این سه(نارنجی-مشکی-سبز)کد:http://www.mypicx.com/09162009/a500_rear/
حالا من چجوری میتونم اینو به 360 وصل کنم؟کد:http://www.mypicx.com/09162009/3_cable/
مسئله مهمتر برام اینه که وقتی وصل میکنم تفکیک صدا هم داشته باشم مثلا الان که وصل کردم به سیستم وقتی دارم فوتبال بازی میکنم از باند جلو صدای گزارشگر میاد از باندهای دیگه صدای تماشگر ها و به هیچ وجه صدای گزارشگر به غیر باند جلویی تو هیچ باندی نمیاد که صدا ها قاطی بشه مثلا وقتی یکی از تمشاگرا صوت میزنه از سمت چپ صدا میاد یا مثلا چیزای دیگه در کل منظورم اینه که میخوام صدا روی 360 هم اینجوری باشه باید چیکار کنم؟
سلام ... ببخشید درسته که دیگه جاسپر ها خراب نمی شن ؟؟؟؟... کسی از دوستان هست که جاسپرش 3 چراغه شده باشه ؟؟؟
خیلی ممنون
پایین ترین قیمت پریمیوم الان چنده ؟
پریمیوم دیگه تولید نمیشه... اگر هم تو بازار ایران پیدا کنید احتمالاً هم قیمت الیت خواهد بود!.نقل قول:
آرکید 280 هزار تومان.
الیت 390 هزار تومان.
متاسفانه فعلا دزد بازار هست؛ اگر میتونید تا فصل پاییز صبر کنید.
سلام.
من چند تا سوال در مورد ایکس باکس داشتم.
1-لطفا انواع مختلف انرا همراه با کارایی هایشان و مقدار هارد دیسک و همچنین قیمت توضیح دهید.
2-تلویزیون من سامسونگ ال سی دی سری 6 هستش که وقتی اونو خریدم فروشنده به من یه سینمای خانگی داد.ولی دی وی دی پلیر این سینمای خانگی پورت hdmi نداره.و با چند تا فیش و سیم دیگه به غیر از hdmi به تلویزیون وصل شده.میخواستم بدونم اگه من بخوام ایکس باکس بخرم باید کابل hdmi رو فقط به تلویزیون وصل کنم یا باید به سینمای خانگی هم وصل کنم؟و چون سینمای خانگی من پورت hdmi نداره من چی کار کنم؟
3-الان قیمت بازی های ایکس باکس چقدر هستش؟
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
با احازه بزرگتر ها
1- صفحه اول را بخوانيد
2-شما وقتي با كابل hdmi ايكس باكستونو به تلويزيون وصل كرديد بايد با استفاده از تبديل صداي موجود در پك الايت كابل نوري ( اپتيكال فكر كنم اسمش همين باشه) به تبديل وصل كنيد و سر آن كابل را به سينماي خانگي تان وصل كني
3- 2000 الي 5000 بستگي به كيفيتش داره
شما پست اول رو بخونی جواب سوال اولت رو بدست میارینقل قول:
سوالت درباره ی تلویزیون رو هم فکر کنم باید در این تاپیک طرح کنی:
قیمت ها رو هم پست قبل رو بخونید متوجه میشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
موفق باشید
چرا تولید نمیشه ؟ مگه ماکروسافت از پول بدش میاد ؟نقل قول:
پس یعنی تو ایران هم کم کم نایاب میشه ؟
تو پاییز بهترین موقع برای خرید چه ماهی هست ؟
فقط من نمی فهمم الان که باید کنسولها ارزون بشه قیمتها گرون شده ! با اینکه خود مایکروسافت هم انگار ارزون کرده
حداقل باید قیمتها ثابت می موند نه اینکه گرون بشه
[quote=pedram_sad;4218765]شما سوالت رو اینجا مطرح کن
و تاپیک هم خوب بخون
[html]
forum.p30world.com/showthread.php?t=14926
اونجا مطرح کردم متاسفانه 2 روزه کسی جواب نمیده
اصلا ربطی به پول درآوردن نداره؛ به دلایل و سیاست های این شرکت که ما نمیدونیم دیگه مدل پریمیوم تولید نمیشه!.نقل قول:
همین حالا هم کمیاب (نایاب) شده..
شما تا اواخر مهرماه صبر کن وضعیت بهتر میشه به احتمال قوی.
شما تو ایران زندگی میکنی؟! یه جوری حرف میزنید انگار از وضعیت بازار ایران و قیمت ها خبر ندارین!.
درسته مایکروسافت قیمت ها رو پایین آورده، ولی تو ایران این کاهش ها اعمال نمیشن.
تولید نمیشه به خاطر اینکه ELITE سفید و ELITE با هارد 250 داره میادنقل قول:
ماکروسافت از پول بدش نمیاد این سیاسته ماکروسافت هستش
بله دیگه باید کم کم نایاب شده باشه
هر ماه پاییز بخری زیاد فرقی نداره
شما از قیمت ها قبل معلوم میشه خبر نداری الان خیلی بهتر شده
گرون هم نشده
موفق باشید
پس با این حرفها تا پاییز پریمیومی وجود نداره که من بگیرم
حالا بین الیت و ارکید کدوم مناسبتره
لوازم اضافی الیت به کارم نمیاد جز هارد
خریدن ارکید + هارد بهتره
یا خریدن الیت
دوستان ، دستگاه من Elite halo Edition ، برام از کانادا آوردن و متأسفانه چون اورجینال هست ، کپی خور نیست.
با هزار زحمت درش رو باز کردم تا مدل درایو رو ببینم
مدل درایوم فیلیپس و لیت آن هست.
یکی من رو راهنمایی کنه ، حالا باید چیکار کنم برای کرکش؟
یه پست در مورد آموزشش به من معرفی کنید
متشکرم
درود ؛
دوستان من قصد دارم یک دستگاه XBOX بخرم ، حدوداً 500 تومان هم پول دارم .
میخواستم ببینم چه مدلی رو خریداری کنم ؟
داخل اصفهان ، مجتمع پارک از عزیزی که فروشگاه داشتن سوال کردم گفتن Arcade خریداری کنید ، با Elite هیچ فرقی نداره ، تنها تفاوتش این هست که elite یک هارد اضافی داره ، آیا این موضوع صحت داره ؟
لطف کنید منو راهنمائی کنید .
من میخوام یک دستگاه عالی بخرم .
تنها تفاوت مدل هادر لوازم جانبی است.صفحه ی اول رو بخون می فهمی.نقل قول:
به شما هم الایت با مادر برد جاسپر پیشنهاد میشه:31:
شما بده بیرون کپی خور کنن ! بهتره.:20:نقل قول:
درود ،
قیمتش رو میتونین بهم بگین !؟
Elite با این مادربورد چقدر هست ؟
تهران آشنا دارین خرید کنیم ؟
دوست عزیزنقل قول:
Elite یه مدله
Halo Edition هم یه مدل
دوتاش که نمیشه
برای کپی خور کردن هم د.و راه دارید
1-می تونید بیاید به این تاپیکی که سعید جان زحمت کشیده و آموزش داده
لینک تاپیک سعید جان
2- می تونید بدید بیرون کپی خور کننکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
به نظر من الیت بهترهنقل قول:
البته بازم بستگی به خود شما داره
سلام. جونه من صریح جواب بدین. من قبلا یک xbox360 core داشتم که سه چراغ شد! حالا ps3 دارم و راضی هستم ولی میخوام یه xbox jasper هم بگیرم! اماره سه چراغی داره؟ اگه داره کسی از نزدیک دیده یا فقط شنیده؟؟؟؟ مرسی
دوستان هر سوالی جای و تاپیک خودش رو داره
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
لطف کنید برای راهنمایی برای خرید کنسول و قیمت و...
به تاپیکی که resident_evil زحمت کشیدن در چند پست قبل گذاشتن برید
راهنمایی برای خرید کنسول بازی+لیست قیمت ها:
دوستان همکاری کنندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزيز تو آخرين آمار و نظرسنجي علمي كه انجام شده آمار خرابي جاسپر حدود 4 درصد اعلام شده كه اين رقم درست نيس و آمار خرابيش حدود 8 تا 10 درصد كه به نظر معقول و عادي و در حد و اندازه هاي ps3 هست من اگه جاي شما بودم با خيال راحت مي گرفتم و بازي مي كردم
مال خود من هم جاسپر هست و 6 ماه هستش كه خداروشكر داره مثه تانك كار مي كنه......... .:31:
راستي اون core هم كه شما گرفتي بيشتر مايكروويو بودتا كنسول:31::31: ولي الان درست شده بحمداله..... .
کسی تاریخ دقیق هجری شمسی عرضه بازی های زیر رو می دونه ؟
1-devil may cry 5
2-Call of duty 6
3-pes 2010
بعد اینکه شاهزاده ایرانی 5 قراره ساخته بشه ؟ ؟ ؟ اگه آره تاریخ عرضه ش رو می دونین ؟
نقل قول:
سوالتونو تو تاپيك "تاريخ عرضه بازيها" بپرسين:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33249&page=135
سلام
1) دوستان احتمال داره كه در سال 2010 مايكروسافت يه برد جديدي را معرفي كنه يا مثل ps3 كه الان 45 نانومتري شده 360 هم از 65 به 45 نانومتر تغيير كنه؟ (با توجه به اينكه تقريبا يه سال از عرضه ي جاسپر مي گذره):46:
2) در سال 2010 كه ناتال عرضه شود در بسته هايي كه ايكس باكس عرضه مي شود وجود دارد يا جداگانه به فروش مي رسه؟:46:
راستي الايت هاي جديد كه نه كابل hdmi و نه كابل كامپوننت دارن!(اين درسته؟)
من یک سوال داشتم
هزینه ی کپی خور کردن XBOX 360 چه قدر است؟ و حجم هر بازیش چه قدر است؟
سلام
می خواستم بدونم اولین باری که یه بازی شوتر رو روی کنسولتون تجربه کردید؛ با هدف گیری مشکلی نداشتید ؟
راحت میشه بازی کرد یا تمرین زیاد می خواد ؟