بله ، همه مشخصات و ----- ها همون گرافیک هست و هیچ فرقی نداره . فقط یه جور پچ ومپ جدید هست.نقل قول:
فکر نکنم نسخه جدید باشه و اون Nanosuit هم اسم اون لباس مخصوصه.
بله ، همه مشخصات و ----- ها همون گرافیک هست و هیچ فرقی نداره . فقط یه جور پچ ومپ جدید هست.نقل قول:
فکر نکنم نسخه جدید باشه و اون Nanosuit هم اسم اون لباس مخصوصه.
تا اون جایی که من میدونم یه جایی خوندم که این کمپانی گفته چون که روی قسمت اول بازی خیلی ضررنقل قول:
کرده دیگه بازی برای pc نمیزنه و میخواد بره به سمت کنسول.
البته فکر کنم جایی که این خبر رو خوندم موصق بود.
توی کلیک نوشته بود.نقل قول:
نه آقاجون من جای موصق تر خوندم همین site های معروف بازی بود !!! نوشته بود بازهم فقط برای PC
دوست عزیز.Cevat Yerli(موسس و مدیر کرایتک) در اواخر ماه آپریل با مجله ی کروات PC play مصاحبه ای رو انجام داد و گفت که به خاطر piracy(دزدی هنری) گسترده در pc،دیگر عنوان اختصاصی برای pc نخواهد ساخت(نه اینکه اصلاٌ بازی برای pc نسازد) که ماه بعد حرفش رو پس گرفت و گفت که این تصمیم به خاطر piracy نیست بلکه به خاطر این است که طیف بیشتری از بازیباز ها از بازی های کرایتک لذت ببرند(!) و پروژه های بعدی برای کنسول ها هم خواهد بود.وقتی اعلام شد Crysis Warhead هم فقط برای pc منتشر می شود Harald Seeley مدیر بخش بازاریابی انجین کرایتک گفت منظور Yerli این بوده که پروژه های جدید کرایتک برای کنسول ها هم خواهد بود و پروژه ی کرایسیس پروژه ی جدیدی نیست و از طرف دیگه ما نمی خواهیم دوستداران pc را نومید کنیم.ولی پروژه های بعدی قطعاٌ برای کنسول ها هم خواهد بود.نقل قول:
کرایتک نسخه ی اصلاح شده ای از CryEngine 2 رو برای Crysis Warhead به کار خواهد برد.مقامات کرایتک قصد دارند با اصلاح CryEngine 2 لایسنس این انجین رو در اختیار بازی سازهای دیگر قرار دهند که در این صورت باید منتظر اشک های مانیتورها و تلویزیون هامون باشیم!!
اقا شما mafia 2 رو بازي كردي؟
من نسخه تغلبیش رو بازی کردم که فرق چندانی با نسخه 1 نداشت فقط ماشینهاشو دستکار کرده بودند و به جای اون ماشینهای قدیمی ماشینهای جدید رو جایگزین کرده بودند.نقل قول:
اقا شما mafia 2 رو بازي كردي؟
پس اشتباه بوده ممنوننقل قول:
اوه اوه نگو ترو خدا که اگه این اینجین دسته UBI بیفته !!! اونم بازیهاشو که نمیشه از دست داد !!!نقل قول:
UBI خودش موتور های خوبی داره موتور دنیا که داره باهاش farcry2 میسازه خیلی موتور خوبیهنقل قول: