کسی چک کرد؟نقل قول:
Printable View
کسی چک کرد؟نقل قول:
دوستان اینترتت من افتضاح شده :n19:
قبلا با 128 مخابرات محدود حجمی تا 200 هم دان می کردم :n22:بعدش شد 60 الانم شده 12 تا 20 :n19:
خلاصه حسابی کلافه شدم تنها مزیتی که داره قیمت پایینش است واسه 5 گیگ 128 ماهی 11 تومن که با مالیات میشه 12 تومن و شبانه هم به ازای 2 برابر حجمت بهت میده که مال من 10 است و از 1 تا 7 صبح می توتم استفاده کنم.
اگه بخوام بیام پارس آنلاین واسه شبانه اش چه طرح به دردبخوری است که بتونم استفاده کنم.:n05:
:n08:منم وقتی عکسو دیدم فکر کردم سایت مهاجرتی چیزی هست اصلا چه ربطی به اینرتت پر سرعت داره آخهنقل قول:
آفلاین افتضاح خیلی اوضاعش خرابه
وقتی زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکلی نداریم
میگم خوبه 1 ماهه هی پیام میدیم داریم پیگیری میکنیم...
انکار کرد کلا مشکلی هست .
یه سایت درست باز نمیشه
اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن
حالا بفرما اینم از جوابشون :n27:
- - - Updated - - -
اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن
حالا بفرما اینم از جوابشون :n27:
بابا. بدبخت پارس آنلاین چی کار کنه، خوب؟ از اولشم هی میگفت قرعهکشی. خوب، حالا قرعهکشی کرده اسم 1000 نفر دراومده. بقیه هم بخت یارشون نبوده دیگه. بعدم مگه جاهای دیگه قرعهکشی جنبه غیرتبلیغاتی داره؟نقل قول:
پ.ن.: تو قرعهکشی اسم منم در نیومد. در ضمن، من حداکثر تا 2 ماهه دیگه مشتری پارسآنلاینم و دارم دنبال جایگزین براش میگردم. پس، یه وقت فکر نکنین تو این قرعهکشی اسم من در اومده یا پارسآنلاین بهم پول داده این حرفو بزنما. اگه این فکر رو بکنین مدیونین.:n16:
قرعه کشی چیه؟ :n13:نقل قول:
من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست
- - - Updated - - -
قرعه کشی چیه؟ :n13:نقل قول:
من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست
یکی تست کنه ببینه این چی هست؟؟؟؟؟نقل قول:
قرعه کشی رومن گفتم
بعید میدونم 1000نفر ادم حتی شرکت کرده باشند
ولی اینو مطمئنم هر شهر دوسه تا نمایندگی داره با کارمند فراوان
سرویس های یک ماهه مخابرات واقعا شبانه داره؟:n13:نقل قول:
دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره