بچه ها به خدا همه شما جای خواهرها و برادر های خودم هستید.
تو رو خدا انقدر به کنکور بها ندهید. این سنی که الان توش هستید بهترین سنین کل عمرتون هست و دیگه هرگز هرگز هرگز تکرار نمی شه.
من مطالب بعضی از دوستان رو می خونم خیلی ناراحت میشم و دلم میسوزه. مثلا دوستی گفته که امسال سخت بود انشا الله سال دیگه. یا امسال قسمت نشد سال دیگه.یعنی به همین راحتی یه سال دیگه از بهترین لحظات عمرتون رو می ذارید برای کنکور؟
تو رو خدا گوش کنید کنکور بیش تر شانسه تا هر چیز دیگه در میان نفرات برتر هر رشته چند تا نابغه وجود داره که هر سوالی بیاد سخت یا آسون کنکور رو خوب می دن.بقیه هم که خوب میدن دیگه از روی شانس مطالبی رو خوندن که بیشتر مد نظر طراح بوده. شما به بهترین شکل و درست ترین حالت هم که درس بخونید ممکنه بازم ساله دیگه براتون سخت باشه یا مثلا سر جلسه مشکلی براتون پیش بیاد یا هزار تا شاید دیگه(من خودم سال 85 یا 86 بود که موقعی که میان امضا و اثر انگشت بگیرن یا رو مراقبه(از مسولین حوزه آزمون) گیر داده بود که چرا امضای تو این شکلی هست من اولش انقدر محو امتحان بودم متوجه نشدم چی میگه و فقط گفتم ممنونم که بره و من ادامه بدم بعد چند ثانیه متوجه شدم نرفته و دوباره باز گفت که آخه به اینم میگن امضا؟ من فکر کردم جای اشتباهی رو امضا کردم گفتم اجازه بدید دوباره امضا کنم که یارو قاطی کرد و بیخودی با من درگیر شد . نظم جلسه بهم ریختو برگه من رو تا حدودی پاره کرد به خاطر کشیدن برگه(در حالی که من نه چیزی بهش گفتم نه سعی در ادامه بحث داشتم.)من تمام فکرم این بود که من دارم نتیجه تلاش 1 ساله رو میدم اگر درگیر بشم همش از بین میره برای همین سعی در برقراری آرامش کردم خلاصه برگه من رو برد پیش رییسشون و بعد 15 دقیقه ای برگه من رو پس دادن.ولی من دیگه بهم ریخته بودم و اصلا آرامش نداشتم هر کاری کردم نتونستم حتی یه سوال بزنم.تا لحظه درگیری آخرای درس دینی بودم و بعد درگیری هم بعد 5 دقیقه برگه های سوال عمومی رو جمع کردن.پس زبان و اختصاصی حتی یه دونه هم نتونستم بزنم.به همین راحتی منی که می تونستم شاید جزو 1000 نفر اول باشم رتبم شوته شوت شد.(نتایج که اومد ادبیات 87 و عربی 95 و دینی 73 زده بودم بقیه هم صفر)
بعد اون قضیه خب خیلی روحیه من بهم ریخت نمی دونستم چی کار کنم برای سال بعد بخونم یا چی کار کنم؟؟؟؟
ولی یاد گرفتم که کنکور پایان یا آغاز هیچ چیز نیست. زندگی فراتر از اینه.و به زندگیم بدون کنکور ادامه دادم.الان مطمئنم که خیلی موفق ترم تا این که اگر کنکور قبول میشدم.
یه سری حرف دیگه هم دارم اگر خوشتون اومده و مشتاق هستید بگید تا بگم. امیدوارم مرتبط به این تاپیک بوده باشه و حذف نشه.