حیف شد! هر چی خوشحالی باحاله واسه بخش Virtual pro هستش :sq_3:نقل قول:
Printable View
حیف شد! هر چی خوشحالی باحاله واسه بخش Virtual pro هستش :sq_3:نقل قول:
برای کات دار زدن ضربه آزاد نیازی به نگه داشتن دکمه rt،lt نداری.فقط باید جهت چپ یا راست رو نگه دارینقل قول:
جهتو بسمت جلو بگیر و بعد زدن ضربه A بزن!نقل قول:
A که سانتره؟ درضمن وقتی با دکمه دکمه کات، کات بدی ،بیشتر کات میده.
نه بابا A که سانتر نیست! البته بنده با حالت Alternate بازی میکنم که A میشه پاس و البته تو حالت قبلی که گفتم کات میده!نقل قول:
اره اینش خیلی روی اعصاب من بود اون اولا . چون عادت داشتم واسه ضربه Bend زدن RB رو نگه دارم و کاد رو نگه میدارم(همون LS) و بعد شوت رو اعمال کنم . واسه همین دردسر شده حالا .نقل قول:
اما الان واسه جلوگیری از این کار یه کار میشه کرد . که RB رو همون اخر کار اعمال کنی . یعنی با شوت با هم بزن RB رو . چون نگه داشتن RB باعث میشه که نفر دوم بیاد نه زدنش .
این 4 تا صحنه آهسته رو هر کی خواست دانلود کنه
شاهد مثال واسه اینکه شوت زدن و گل با شوت چقدر راحت شده نسبت به نسخه 12 . هر چهار تا تو یک بازی و با یک نفر !
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل هارو کپی کنین تو فولدر فیفا 13 در My Document و از داخل بازی در قسمت My Fifa 13 گزینه Reply Theatre اجرا کنین
آره واقعا ساده شده!!نقل قول:
اولا به سختی تک به تک هارو گل میکردم اما بعدش فهمیدم که به توپ زاویه بدم و 90% تک به تک ها گل میشن.
اول یک شوت آروم بزنید بعد فورا هرجهتی از دورازه که مد نظرتون هست رو یه بار فشار بدید(من با آنالوگ دسته انجام دادم) به راحتی گل میزنه.
یه روش دیگه هم همون چیپ زدن هستش تو تک به تکها که یخورده مهارت میخواد و ریسک گل نشدنش بالاس،اما با بازیکنای قوی مثه مسی راحت میتونید گل بزیند.
تو دو قدمی دروازه بان LB رو بگیرید و یه شوت با ضرب متوسط بزنید و شاهد یک گل زیبا باشید.D
دوستان مشکل career mode بعد از 1 فصل کرش کردن حل شده ؟ یعنی میشه چند فصل career رو بازی کرد ؟؟
من هر کاری کردم این روش روی خوشحالی گل ها تاثیر نداشت ! اگه بگین وظیفه اون دو کلید بر روی Controller xbox چی هست فکر کنم بتونم پیداش کنم.نقل قول:
چرا اگه RB+LB رو همزمان بزنید اسکیپ میشه گل سلبریشن
من با PC و استفاده از کیبورد بازی میکنم :sq_24: