کسی نیست مارو راه بندازه ؟ :n01:نقل قول:
Printable View
کسی نیست مارو راه بندازه ؟ :n01:نقل قول:
نقل قول:
برای شما امشب MEDIAFIRE آپلود میکنم البته اگه باز خطا نده چون بعضی وقتا خطا میده اما سعیم رو میکنم .:n01:
ممنون از لطفت :n12:نقل قول:
عجیبه ؟! یعنی دانلود میکنه و آخراش خطا میده ؟! فکر نکنم اگه دانلود شروع بشه که سالمه و تا آخر میره و مشکلی نیست دیگه :n13:
این دو لینک رو امتحان کن . data Pack 4 هستش .
من خودم از لینک زیر چند وقت پیش بدون مشکل دانلود کردم . الات تست کردم لینکاش سالمه و دانلود میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب هرکاری کردم آپلود نشد . 2 بار آپلود کردم که دفعه اول تا نصفه آپلود شد و اینترنت محبوب ایران dc شد و دوباره هم زدم اینبار تا 50 درصد رفت اما ارور داد .الانم این آقایون بخاطر انتخابات سرعت نفتی مارو زغالی کردن .حجم فایلشم 193 مگابایت هستش و برا آپلود با این سرعتا یکم زیاده.. خلاصه شرمنده :n03:
والا نمیدونم . کونامی هنوز هیچ حرفی نزده و تازه گفته PES2014 برای XBOX ONE و PS4 منتشر نخواهد شد !:n10:نقل قول:
واقعا ؟ :n04:
مگه میشه ؟
نصف طرفداراش تو ps و xbox بازی میکنن ، فکر نکنم اینکارو بکنه
XBOX ONE و PS4 که هنوز به بازار نیومده .درسته تاثیر داره اما خوب PES نسل بعد که ندارن بدن واسه اون کنسول جدیدا واسه همین امسال واسه اونا نسخه نمیدن و تو این یه سال واسه نسل بعد کار میکنن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اگه میشه به سوال آخر من هم جواب بدید ممنون میشم !!!!نقل قول:
متاسفانه از هیچ کدوم نتونستم دانلود کنم یکی محبت کنه یک لینک درست بده:n01:نقل قول: