سلام دوستان.
کسی میدونه قیمت سمند SE و EF7 بنزینی صفر تو بازار چنده؟ ایران خودرو تحویلش مال خرداد 92 ئه!!
سلام دوستان.
کسی میدونه قیمت سمند SE و EF7 بنزینی صفر تو بازار چنده؟ ایران خودرو تحویلش مال خرداد 92 ئه!!
سمند se حدود 26300000نقل قول:
سمند lx موتور ملی پایه گاز سوز 29500000
سمند lx موتور ملی بنزینی 28500000
بیمه،سی دی،لاستیک نو آیا در قیمت خودرو دسته دو تاثیر خاصی داره؟
بیمه تاثیر دارهنقل قول:
اما لاستیک و رادیو پخش رو هر نوع لوازم اضافی و لوکس روی ماشین تاثیری نداره
مگر اینکه کسی حتما بخواد ماشین رو با اون لوازم بفروشه و خواهان داشته باشه که پولش رو پرداخت کنه
بیمه, تخفیف بیمه, لاستیک , تصادف تاثیر داره...
الان 2 جفت لاستیک از یه برند معمولی حداقل 800 هزینه داره.. بیمه 600 تومنه سالی(شخص ثالث) لوازم اضافی هم توافقیه ... خرج ماشینم کلا رفته بالا
دوستان به نظر شما در حال حاضر برای خانواده سمند ترجیحا مدل LX بهتره یا L90 ( که احتمالا مدل E1 اش رو بتونم بگیرم)
میخواهم یک ماشینی باشه که راحت باشه و صندلی هاشم راحت باشه و وقتی تو ماشین میشنم احساس بهتری به آدم بده
من تو سمند همش فکر اینو میکنم که اندازش بزرگ باشه چون الان پراید دارم و میترسم اندازه سمند برام یکذره بزرگ باشه ولی به نظرم برای خانواده خیلی راحتتر باشه ؟
و در کل نشتن تو سمند خیلی بهتر باشه تا تندر 90
سلام قیمت روز 405 glx بنزینی صفر ---- تو بازار مگه 405 از سمند se قیمتش بیشتر نیس تو سایت ایران خودرو هم قیمتش بیشتره و با قیمت الان 405 تو بازار بالا ترین مدلی که میشه پارس ELX , پارس عادی هر دو رو خرید جه مدلایی ان والان پارس صفر تو بازار ---- ممنون
به نظر من سمند برا شما مناسب تره..نقل قول:
فضای داخلی از ال 90 قشنگ تر و راحت تره برا مسافرتم به نظرم مناسب تره
ال90 از نظر فنی کاملا برتره (موتور گیبرکس ...) مصرفشم کمتره دیر تر از سمندم به خرج میوفته معمولا
سمندم اونقدم که فکر میکنی بزرگ نیس.. بد چند روز کاملا عادت میکنی
پزو 405 GLX صفرکیلومتر مدل 91 قیمت 25 میلیون توماننقل قول:
تو بازار سمند SE حدود 26 میلیون تومان هست که 405 دوگانه سوز گرون تر در میاد.
با این مبلغ میشه پارس ELX مدل 85 رو خرید.
پارس معمولی مدل 88 رو میشه انتخاب کرد
پارس سال بنزینی صفر کیلومتر قیمت 36 میلیون تومان
- به نظرت ازش داره ماشین صفرو با مدل 85 عوض کنم با اینکه پیدا کردن تمیز هم کار خیلی سختیه لطفا بقیه ی دوستانم نظر بدن - منظورم 405 وسمند se بنزینیه که 405 گرونتره ممنونمنقل قول: