زنگ بزنید پشتیبانی .نقل قول:
اگه چرت گفت منظورش اینه به خاطر ماه رمضونه .
Printable View
زنگ بزنید پشتیبانی .نقل قول:
اگه چرت گفت منظورش اینه به خاطر ماه رمضونه .
دوست من این جوریام که شما میگی نیست!!!!!خیلی دارید کم لطفی می کنید!!!:n01:نقل قول:
اتفاقا واسه ماه رمضان خیلی برنامه داریم!!:n18:
فعلاً که سرعت شبانه بیشتر ISP ها به خاطر این ماه کم شده .نقل قول:
اگه واقعاً برنامه خوبی دارید خوشحال میشم بدون چیه و ازش استفاده کنم .
گرامی کاش برنامه ی اصلیتون این باشه که کیفیت سرویس ها رو افزایش بدین. پکت لاس نباشه٬ پینگ تایم بر گرده به روزای خوبش. اینجوری سرعت دانلود هم مشکلش حل می شه. الان من فقط از سرور های داخلی سرعت دانلودم 700 کیلوبایته که اونم کمه چون سرویس ۸ مگه باید 1000-900 کیلوبایت باشه از سرور خارجی هم که بالای 400-300 کیلوبایت اکثرا نمی ره تازه اونم با idm. خیلی حیفه شرکتی که پینگ تایمش بود 110 بشه 260-270.نقل قول:
پینگ واقعا ناامید کنندست. آخه تا کی ؟؟
در ضمن الان چند روزیه که سرعت دانلود من بشدت افت کرده
منتظر برنامه ها و خبرهای خوب هستیم :n16:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام به همگینقل قول:
دوستان وضعیت پینگ و سرعت به زودی اکی میشه،یه سری تغییرات داره صورت میگیره که به زودی تمام میشه
برای کاربرای های وب، یه طرح ویژه از افطار تا سحر بود که راجع بهش صحبت شد ولی نمیدونم قراره عملی شه یا نه به خاطر همین توضیحی دربارش نمیدم
برای کاربرای جدید هم یه طرح قراره اجرا شه به نام family یا مودم بارون که رو سرویساش مودم رایگان میده با قیمتی باور نکردنی(البته با عرض شرمندگی تا اعلام عمومی نشه نمیتوم بگم!!!)
ولی اگه همون طرحه از افطار تا سحر عملی شه ماه رمضون خیلی واستون شیرین میشه!!!!
کدوم شهر هستید ؟نقل قول:
بعضی اوقات این موارد شاید مربوط بشه به عدم همکاری خوب دیتای استان و خیلی چیز های دیگه
دوستان وضعیت پینگتون چطوره ؟ ماله من که فاجعه است بعد از 2 هفته بالا پایین 2 روزه رو 240 واستاده !! که باید 160 باشه !
یه تست پینگ از 4.2.2.4 و 173.199.73.101 سرور انگلیس و 195.122.135.87 آلمان بدید ممنون میشم
ولی انصافا برای وبگردی خوبه لااقل نیاز نشده زنگ بزنم ! قدرشو بدونید من از خیلی جاها نت داشتم اول آسیا تک بعد نوین نت حرف اول رو میزنه
به خدا مخابرات ریده فعلا سراغش نرید ( در کل به خاطر کمبود getway کشوری همه داغونن ) سرعت افتضاح پشتیبانی افتضاح پینگ افتضاح packet loss سی درصد