مسخره میکنی؟ :31: ای بابا! گند زدم کجاش خوب بود؟!:41: سر جلسه کنکور همه استرس داشتن ولی من زیادی آرامش داشتم! اصلا بی خیال بودم خیلی آروم حل میکردم! کمی استرس داشتم و سرعتم بالاتر بود درصدام بهتر بود چون خیلی از سوالها رو بلد بودم وقت کم اوردم!:41: اما به هر حال همین هم خداروشکر! دیگه گذشت...
:46:
نمیدونم والا! همکلاسیم هم که دو رقمی شد اونم آدم خاصی نبود فقط پشتکار داشت و خیلی زیاد درس میخوند سال کنکور! خیلی زیاد! من که اصلا حوصله اون قدر خوندن نداشتم! بیشتر بخشهایی رو میخوندم که علاقه داشتم! و ساعات مطالعم هم کم بود! ولی به هر حال آخرش صنعتی اصفهان رشته ای که دوست داشتم قبول شدم. همین هم خدا رو شکر...:8:
به هر حال اونی که رتبه یک میشه هم خیلی باهوشه هم خیلی خیلی درس خونده! مثلا معین فلاحتگر از پنج دبستان میرفته کانون و همش درس میخونده! من زندگی اون طوری که همش درس باشه رو دوست نداشتم! ترجیح میدادم کنارش ورزش بکنم. تفریح داشته باشم و ... و هنوز هم دوست ندارم فقط درس بخونم. ترجیح میدم کارهای دیگه هم بکنم مثل ورزش و ....:46: و خوب من پشتکار اونا رو که روزی 15 ساعت بخونم نداشتم تو سال کنکور خیلی کم حتی تونستم روزی 8 یا 9 ساعت بخونم. ولی خوب کسی که اون قدر درس خونده و پشتکار داشته و کنارش استعداد داشته حقش رتبه یک بوده.
اینکه گفتن فرمولا رو هم حفظ نبودن دیگه خالی بستن!:31: شاید منظورشون فرمولای دینامیک بوده که به دست میاد. یا بعضی بخش های دیگه! خوب منم اونارو حفظ نکردم! خودم سر جلسه کنکور به دست میوردم. ولی فرمولا اصلی رو که باید حفظ بود. دیگه زیادی لاف اومدن!:31:
خاص بودن رتبه های یک توی پشتکارشون برا درس خوندنه به نظرم! :46:
موفق باشین.:11: