سلام.نقل قول:
فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.
اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.
Printable View
سلام.نقل قول:
فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.
اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.
روی این سرور اکتیو دایرکتوری نصب شده.اگر ترمینال سرویس و پاک کنم فکر نمی کنید مشکلی پیش بیاد؟
نقل قول:
نه مشکلی نیست.نقل قول:
به هم ربطی ندارن.
سلام
روی سیستم سرور ویندوز سرور 2003 داریم !
که اونم به سرور مرکزی وصله !
2 تا سوال داشتم :
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. قبل از ورود به ویندوز ( چه در حالت ریموت ، چه در حالت کنسول ) بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یه پنجره باز میشه که command و اینا میخواد ؛ اون چیه ؟
2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
با عرض معذرت ولی این اشتباهه . مودم رو bridge کانفیگ کن و پورت ورودی اکسس پوینت رو وصل کن به لن مودم . حالا توی کانفیگ اکسس پوینت PPPOE رو انتخاب کن و user & pass رو اونجا وارد کن (توی اکسس پوینت ) . جفت دستگاه ها رو خاموش روشن کن . حله . اگه مودم ADSL وایرلس داره میتونی بیسیم وصل کنی به اکسس پوینت که اگه خواستی بگو توضیح بدم .نقل قول:
سلام.نقل قول:
متوجه این سوالت نمیشم. یعنی چی یه پنجره باز میشه که کامند میخواد ؟ میشه ازش عکس بزاری ؟
این همون یوزر پس Active Directory هست که قبلش باید توی پراکسیت ستش کرده باشه که معمولا آیزا یا Forefront هست.نقل قول:
2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
مسعود جان من خودم این کارو انجام دادم.نقل قول:
به هر حال امیدوارم من اشتباه کرده باشم:11:
فعلا بهش دسترسی ندارم !نقل قول:
یه پنجره کوچیکه که نوع ارتباط رو انتخاب میکنی ؛ در پایینش هم یه قسمت هست واسه گذاشتن کامند و موضوع !
ساده تر میشه بگین ؟ :11:نقل قول:
با سلام
میخواستم بدونم که این مدل TL-WN722N میتونم اینترنت رو روی گوشیم شیر کنم یعنی این TL-WN722N گیرنده است یا فرستنده یا هر دوش
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
خواستم از اون صفحه عکس بگیرم اما دیگه نیومد !
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول: