Historic Barcelona: Hexa Cup / گوارديولا: اكنون بر قله فوتبال جهان ايستادهايم
سرمربي موفق بارسلونا در پي قهرماني تيمش در جام باشگاههاي جهان از بازيكنانش تشكر كرد و گفت: اكنون بر قله فوتبال جهان ايستادهايم.
جوزپه گوارديولا بازيكن پيشين تيم فوتبال اسپانيا، قهرماني آبي و اناريها در جام باشگاههاي جهان را به مردم كاتالونيا تبريك گفت و تصريح كرد: اكنون بر قله جهان ايستادهايم و در يك سال ششمين جام رسمي و ارزشمند را بالاي سر برديم.
وي افزود: بازيكنان من با تمام وجود در خدمت تيم هستند و بار ديگر ثابت كردند موفقيت را نميشود با پول خريد بلكه بايد عاشق پيراهن تيم، هويت و تاريخ باشگاه باشيم. اين هديه كريسمس بارسلونا به مردم كاتالونيا بود و اين تيم خود را براي تكرار چنين شكوهي در سال جديد آماده ميكنند.
بارسا پيش از اين عنوان، در سال 2009 پنج عنوان قهرماني لاليگا، سوپر جام اسپانيا، جام حذفي اسپانيا، ليگ قهرمانان اروپا و سوپر جام اروپا را به دست آورده بودند.
کد:
http://www.football3.ir/Spain/15435.html
1388/ 9/ 29
مسی: تکرار چنین افتخاری سخت است
آبی اناری پوشان موفق شدند نام خود را در تاریخ ثبت کنند.
سایت گل - با پایان یافتن رقابتهای جام باشگاه های جهان، نام لیونل مسی به عنوان برترین بازیکن این رقابتها اعلام شد. ستاره آرژانتینی بارسا پس از این فینال رویایی در صحبتهایی از آنچه تیم کاتالان در طول فصل جاری کسب کرده، سخن به میان آورد.
بارسلونا توانست در تمامی 6 رقابتی که در طول سال 2009 در آن شرکت کرده بود، به قهرمانی برسد و لیونل مسی در صحبتهایش اعلام کرد که برای هر تیمی کاری بسیار دشوار است که بتواند این امر مهم را انجام دهد.
در پایان دیدار فینال شنبه شب لیونل مسی به روزنامه مارکا گفت:« ما هنوز نتوانسته ایم عظمت و اهمیت کاری را که انجام داده ایم را درک کنیم و تکرار چنین افتخاری برای هر تیمی بسیار سخت است.»
مسی در ادامه در مورد دیدار فینال گفت: « بازی بسیار سخت و پیچیده ای بود، چرا که استودیانتس بازیکنان بزرگ و ارزشمند زیادی دارد. آنها بسیار منسجم و سریع بازی می کردند.»
مسی این تورنمنت را با به ثمر رساندن دو گل به پایان برد. او اولین گلش را در دیدار مقابل آتلانته به ثمر رساند و دومین گل او، گل قهرمانی بارسا در این رقابتها بود.
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/12/20/1699147/%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2009/12/20
پاسخ تند مسی به انتقادات در آرژانتین
ستاره جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از واکنشهایی که پس از پیروزی بارسا مقابل استودیانتس در آرژانتین رخ داد، بسیار ناراحت شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسلونا در صحبتهایی به انتقاداتی که پس از قهرمانی بارسا در رقابتهای جام باشگاه های جهان،از او در آرژانتین صورت گرفته اشاره کرده است.
این ستاره 22 ساله یکی از کلیدی ترین مهره های بارسلونا در کسب 6 عنوان قهرمانی در طول رقابتهای سال 2009 بود و در دیدار فینال جام باشگاه های جهان که میان دو تیم بارسلونا و استودیانتس آرژانتین برگزار شد، با تمام انرژی برای قهرمانی تیمش تلاش نمود و توانست گل برتری تیم کاتالان را به ثمر برساند.
در حال حاضر انتقادات فراوانی از مسی در آرژانتین به گوش می رسد و رسانه های آرژانتینی معتقدند که زمانی که این ستاره در ترکیب آلبی سلسته به میدان می رود، با تمام وجود برای تیم ملی کشورش بازی نمی کند.
البته لیونل مسی در گفت و گویی با روزنامه ال پائیس اسپانیا، به این انتقادات پاسخ داده و در این رابطه گفته:«زمانی که این صحبت را شنیدم که من هیچ احساسی به آلبی سلسته ندارم، بسیار ناراحت شدم.هیچ صحبتی نمی توانست مرا این قدر ناراحت کند، که زمانی که این جمله را شنیدم که مسی آرژانتینی نیست. چه کسی از احساسات درونی من خبردارد؟ زندگی مرا به بارسلونا آورد و من به عنوان یک کودک همواره آرزو می کردم که در تیم ملی آرژانتین بازی کنم. هیچ چیزی برای من لذت بخش تر از بازی برای تیم ملی آرژانتین نیست. من آرژآنتین رادوست دارم و در کاتالونیا زندگی می کنم ولی واقعا دل و جانم با آرژانتینی هاست. »
مسی ادامه داد:« بسیار سخت است که بخواهم در مورد احساساتم صحبت کنم. پس چطور سایرین می توانند در مورد احساسات درونی من صحبت کنند. از اینکه مرا کاتالان بنامند ناراحت نمی شوم ولی اگر کسی بگوید که من آرژانتینی نیستم به شدت عصبانی می شوم.»
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/12/21/1700927/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1
2009/12/21
لاپورتا امیدوار به تمدید قرارداد پپ
مربی تیم کاتالان از مسئولان این تیم زمان خواسته است.
سایت گل - خوان لاپورتا، رئیس باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که خوشبین است که پپ گواردیولا پس از کسب موفقیتهای فراوان با این تیم و کسب عنوان پرافتخارترین تیم دنیا، قراردادش را با بارسا تمدید خواهد کرد.
طبق گزارش منتشره در اسپورت کاتالونیا گواردیولا از مسئولان تیم فرصت خواسته تا پیش از آنکه در مورد آینده اش تصمیم گیری کند، اندکی شرایط را مورد بررسی قرار دهد.
گواردیولا در سال 2008 مربی بارسلونا شد و قراردادی دو ساله را با سران این تیم به امضا رساند. اکنون و پس از کسب شش عنوان قهرمانی در طول یک سال، مسئولان بارسا خواهان تمدید قرار داد این مربی جوان هستند، چرا که قرارداد پپ در آستانه اتمام است. مسئولان بارسا می خواهند قراردادی طولانی مدت را با پپ به امضا برسانند و لاپورتا نهایت سعی خود را برای متقاعد کردن کاپیتان سابق تیمش به کار گرفته است که تا تابستان آتی قرارداد جدیدی را به امضا برساند.
البته مشکل گواردیولا تا حدودی به انتخابات سال آینده تیم کاتالان مربوط است و به نظر می رسد که تغییر قدرت در کادر مدیریتی تیم کاتالان، در تصمیم گواردیولا تاثیرگذار خواهد بود و به همین دلیل است که او فعلا به امضای قرارداد جدید تن در نمی دهد.
لاپورتا در صحبتهایی دراین رابطه گفت: «پپ در هواپیما به من گفت که به اندکی زمان نیاز دارد که در مورد تمدید قراردادش تصمیم گیری کند. او می خواهد اتفاقات اخیر را آنالیز کند و من مطمئنم که به زودی و پس از این مدت زمان، تصمیم مثبت و خوبی خواهد گرفت.»
او ادامه داد: «ما به خوبی می دانیم که گواردیولا بسیار فکور است و او بهتر از هر کس دیگری خوبی باشگاه را می خواهد. گواردیولا می خواهد قرارداد جدیدی را به امضا برساند و تمایل زیادی برای این کار دارد ولی در این میان فاکتورهای تعیین کننده زیادی وجوددارند. خود من به ادامه حضور او در رختکن تیم بسیار خوش بین هستم. ما به خوبی اهمیت برنامه ریزی و تعیین پروژه برای تیم را می دانیم و مطمئنم که پپ پیش از اتمام رقابتهای این فصل تصمیم گیری خواهد کرد.»
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/12/21/1700837/%D9%84%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF
2009/12/21
احتمال تبادل اوانس و بنزما
اخبار متعددی در مورد اهداف تیم مادریدی در بازار نقل و انتقالات زمستانی به گوش می رسد.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه پیپل انگلستان، بازار نقل و انتقالات زمستانی ممکن است با تبادل دو بازیکن میان تیمهای منچستر یونایتد و رئال مادرید دنبال شود.
چرا که سران باشگاه مادریدی تمایل زیادی دارد تا جانی اوانس مدافع مرکزی منچستر یونایتدرا به خدمت بگیرند و از سوی دیگر شیاطین سرخ نیز تمایل زیادی به جذب کریم بنزما ستاره فرانسوی تیم مادریدی دارند.
روزنامه ساندی اکسپرس نیز در مطلب مشابهی به این نکته اشاره کرد که الکس فرگوسن تمایل زیادی دارد تا کریم بنزما را در رختکن اولدترافورد ببیند و حاضر است تا حدود 40 میلیون یورو برای خرید این ستاره در بازار نقل و انتقالات زمستانی بپردازد.
این در حالی است که اوانس و بنزما، ستاره های نسل جدید دنیای فوتبال هستند و تبادل این دو بازیکن ممکن است اتفاقی باشد که با استقبال سران تیم مادریدی مواجه شود. کریم بنزما تابستان امسال از لیون به رئال آمد و نتوانست در ترکیب اصلی تیم مادریدی جای ثابتی برای خود دست و پا کند. هر چند که مانوئل پیگرینی همچنان حساب ویژه ای برروی بازیکن فرانسوی اش باز کرده است.
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2009/12/21/1701526/%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%85%D8%A7
2009/12/21
آغاز رای گیری برای انتخاب تیم منتخب دهه در سایت گل
بخش بین الملل سایت گل از ساعاتی پیش رای گیری برای انتخاب بهتربن دروازه بان و بهترین دفاع راست فوتبال جهان در یک دهه گذشته را آغاز کرده شما هم می توانید در این رای گیری پرهیجان شرکت کنید.
سایت گل - با نزدیک شدن به پایان یک دهه دیگر، سایت گل قصد دارد نگاهی به فوتبال دنیا انداخته و از خوانندگانش می خواهد که بهترین بازیکن هر پست را انتخاب کنند. نویسندگان و سردبیران بخش های مختلف سایت گل فهرستی از بازیکنانی که باید به آنها رای بدهید، انتخاب کرده اند.
این رای گیری از روز 21 دسامبر (دوشنبه 30 آذر) با انتخاب دروازه بان دهه آغاز می شود و در روز های بعد با رای گیری در دو پست ادامه پیدا می کند. این رای گیری تا 27 دسامبر (6 دی) ادامه دارد و نتیجه نهایی یک روز بعد اعلام می شود. سپس از میان 11 بازیکن برگزیده، بهترین بازیکن دهه با رای خوانندگان سایت گل انتخاب شده و در روز اول ژانویه (11 دی) معرفی می شود.
شما برای رای دادن باید به بخش بین المللی سایت گل مراجعه نمایید.
لیست بازیکنان این دهه به صورت زیر است:
- (21 دسامبر) 1 دی ماه
دروازه بان دهه: جيجي بوفون، ايكر كاسياس . اوليور كان ، پتر چک و ادوین ون درسار نامزدهای گل هستند.
بهترین دفاع راست دهه: خاویرزانتی ، دنی آلوس، کافو، لیلین تورام و میشل سالگادو در ابن فهرست قرار دارند.
- (22 دسامبر) 3 دی ماه
مدافع چپ و مدافع وسط: كارلس پويول و جان تري به عنوان مدافع وسط و پائولو مالديني و روبرتو كارلوس به عنوان دفاع چپ از نامزدهاي مهم اين پست هستند.
- (23 دسامبر) 4 دی ماه
هافبك دفاعي و هافبك طراح دهه: فرانك لمپارد و ژاوي را فراموش نكنيد. آنها مي توانند نامزد اول جايزه هافبك طراح باشد. براي هافبك دفاعي هم نام هايي مثل ژابي آلونسو، پاتريك ويه را، كلود ماكلله، گنارو گتوزو مطرح هستند.
- (24 دسامبر) 5 دی ماه
هافبك تهاجمي و مهاجم سايه برتر دهه: نام هايي مثل فرانچسكو توتي، كريس رونالدو مي توانند مهاجمين سايه برتر دهه باشند. رونالدينيو را هم به عنوان هافبك تهاجمي فراموش نكنيد. البته ليو مسي هم هست ...
- (25 دسامبر) 6 دی ماه
سنتر فوروارد و سرمربي برتر دهه: رونالدوي برزيلي، مي تواند نامزد اصلي پست سانتر فوروارد باشد. در مورد سرمربي هم بسته به سليقه شما از آنچلوتي تا مورينيو و از آلكس فرگوسن تا آرسن ونگر ... و البته فابيو كاپلو.
- (27 دسامبر) 8 دی ماه، روز پایان نظر سنجی
- (28 دسامبر) 9 دی ماه، اعلام نتایج هر پست بازی
- (29 دسامبر) 10 دی ماه، اعلام برنده نظر سنجی در هر پست بازی
- (1 ژانویه) 11 دی ماه، اعلام بهترین بازیکن دهه
براي انتخاب ها به اين آدرس مراجعه كنيد:
کد:
http://www.goal.com/en/news/2804/goalcom-player-of-the-decade/2009/12/20/1699376/goalcom-player-of-the-decade-vote-for-your-favourite
2009/12/21
کد:
http://goal.com/iran/news/1828/%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B7/2009/12/21/1701705/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%DB%8C%D9%85