من تو شیرازم اگه از شیراز می خوای به من بگونقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
این حرف شایعه ای بیش نیستنقل قول:
تولید تبلت های Hp متوقف شده
Printable View
من تو شیرازم اگه از شیراز می خوای به من بگونقل قول:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
این حرف شایعه ای بیش نیستنقل قول:
تولید تبلت های Hp متوقف شده
[QUOTE=nightvision;6422690]6099 فقط هارد 1.5 ترا داره که از 6090 بالاتره ولی مانیتورش رو هم در نظر بگیر
مانیتور 17.3اینچ داره که حملش کار هر کسی نیست.:31:
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
6090 جز سری dv6 از محصولات hp به حساب میاد اما 6099 جز سری dv7 محسوب میشه که سری dv7 اکثرا از مانیتورهای 17.3 اینچی استفاده میکنن
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
بسيار بسيار از راهنمايي شما ممنونم
نيازي به مانيتور 17.3 و يا هارد 1.5 ترا ندارم حتما با مشخصاتي كه 6090 دارد 6090 را ميخرم
دوستان درایور fingerprint نصبه ولی این پیغام رو بده:
this computer does not have a program that can be used to manage your fingerprint data with this fingerprint reader.
you need to get a program from your camputer manufacturer or the fingerprint reader manufacturer
نقل قول:
معلومه که سری های جدید ترشم اومده.
مدلهای سری 61xx جدیدترن.
ولی من بحث وزن و این مسائل رو قبول ندارم چون کلا لبتاپهایی که تو این 3 یا 4 سال اخیر ساخته میشن جزو سبکترین ها از زمان تولید لبتاپه چون شما مثلا یه گرافیک 5870 مدل pc رو ببین حالا تصور کن یه لب تاپ 2 تا کرافیک داشته باشه و یه مانیتور 17 اینچ خوب این خودش به تنهایی حدود 3 کیلو هست .
منظور اینه که با این امکانات این لبتاپها واقعا وزنی ندارن.
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نقل قول:
منظورتون کدوم مدله؟
بچه ها صفحه 6090 فول اچ دیه یا نه برای نرم افزار های عمران و طراحی چطوره؟
پاک شود.............
نه full hd که نیستش ، فول اچ دی ایعنی تا رزولیشن 1080 پشتیبانی کنه .نقل قول:
اگه فقط برای کار های طراحی بخوای پیشنهاد میکنم یه مدلی بگیری که full hd باشه چون در غیر این صورت مشکلش اینه که تمام صفحه توی دسکتاپ جا نمیشه و باید برای طراحی اسکرول کنی به بالا و پایین .
ممنونم از راهنمایی تون تو این رنج قیمت آیا لپ تاپ فول اچ دی هست اگه هست ممنون میشم معرفی کنیدنقل قول:
برا چاپ کردن روی دی وی دی لایت اسکریبپت باید دی وی دی رو برعکس قرار بدید. یعنی پشت دی وی دی رو روی طرف لنز بزارید و کفش رو به بالا باشهنقل قول:
با اجازه اون دوستم که قبلا جواب داده بودنقل قول:
سری f سونی هست که گرونتره و کانفیگش کمتره ولی مانیتورش بزرگتره
Dell XPS 15 هم هست که کانفیگ خوبی داره
ولی اگه برات فول بودن مهم نیست 6050 یا 6090 بگیر