بازی رو ایکس باکس 360 دو دیسکه دیسک دوم رو هم اینستال میکنه رو هارد.نقل قول:
Printable View
بازی رو ایکس باکس 360 دو دیسکه دیسک دوم رو هم اینستال میکنه رو هارد.نقل قول:
سلام
مثله اینکه بازی قابلیت شبکه lan رو نداره
ولی این سایت یه پچ گذاشته که انگار این قابلیتو اضافه میکنه
اینو نتونستم دانلود کنم کسی این پچ رو توییه سایت های دیگه دیده ؟
اگه کسی تونس دانلود کنه اینجا بزاره
http://www.battlefieldsource.net/forums/downloads.php?do=file&id=14
دمت گرم دقیقا زدی به هدفنقل قول:
خوب دانلود میکردید به صرفه تر هم بودنقل قول:
فایل 1.5 گیگی ماله پک HD بازی هستشنقل قول:
باید رو هارد کنسول نصبش کنی تا بهترین کیفیت رو داشته باشه
شماها چه پولایی دارید !! :18:نقل قول:
بابا کردن تو پاچه ی من
اینجا سر گردنه س
پاشدم رفتم انقلاب.کمتر از 20 یا 25ت نبود.هرکی ام میگفتم چه خبره میگفت تو میخوای جریمه اش رو بدی؟
با هزار مصیبت 10ت خریدم
اونم رو سیستمم بالا نیومد
حیف نیست آدم تو ایران واسه یه بازی 10 تومن بده ؟
اگه میگفتی 80تومن رفتی ارجینالشو از شرکت خریدی حالم میکردم ولی بازی های کپی شده ی تو ایران هزارتومنم نمی ارزه !
جریمه و این شر و ورا همه شایعه س ... اینا میخوان بازی رو بفروشن با قیمت زیاد چون میدونن فروشش خوبه.
وقتی بازی غیر مجازه یعنی تکثیر نمیشه ... همین !!
حبس و ضربه شلاق و اینا همه ش چرت و پرته باور نکنین.
من که مفتی بازی رو گرفتم :27:
من رو آلترا بازی میکنم ولی هر چند ساعت یکبار ممکنه یه جا هنگ کنه بازی و بیاد بیرون !!نقل قول:
کسی تا حالا تونسته روی ultra بدون مشکل بازی کنه ؟
بازیش باگ زیاد داره ...
با هوش مصنوعی هم تا اینجا اصلا حال نکردم ...
هوش مصنوعی دشمنا خیلی خوبه با اینکه بعضی جاها سوتیم میدن.
عزیز تو کامنت بعدی یکی گفته لینکش مشکل دارهنقل قول:
پس نمیشه کاریش کرد
نقل قول:
Battlefield 3 - LAN Problem Fix Tutorial
This is a tutorial on how to fix eventual issues with LAN on Battlefield 3. More detailed description below.
2nd commentary by LaMMGaming starring wallabaja10, localinl, naddegbg and Immortaz. After many disappointments from this games serversystem, we decided to take initiative ourselves, and for us this worked, and hopefully it will for you too.
Description:
1. Press windows icon in bottom left corner. Type "services.msc" without the " in the search bar.
2. Scroll down to UPnP Device Host. Stop it. Go to SSDP Discovery, stop that one too. Close that window.
3. Back to windows icon. Type "cmd" inte the search bar. A black screen will appear. In that screen, write "ipconfig". Lots of numbers will appear. Look what numbers connect to the "Standard gateway" and write the in youre internet browser.
4. You may need to log into your router. Refer to your router manual if you don't know your password or ID. Log in.
5. Find the UPnP settings in the router and make sure you turn it OFF!
6. Save the settings, log out of youre router. You should know be able to play BF3 in a LAN!
P.S Make sure you have an up to date antivirus and the latest version of PunkBuster.
اگه اون کامنت تو اون سایتی که دادمو میگی که اونو خودم نوشتم ( البته با google translate :31: )نقل قول:
این متن انگلیسی که نوشتی رو ترجمه کن ( یه فیلم هم با این عنوان تو youtube بود )
اگه این کارایی که تو متن گفته انجام بشه میشه آفلاین lan بازی کرد ؟
من رو ULTRA بتموم کردم ولی باگ انچنانیی نداشت خیلی کم بود ....اما هر 15 دقه هنگ میکرد..نقل قول:
گفتم نکنه خودت باشیا:31:
من خدمونی میگم که سریع بفهمی:
1-استارت ویندوز رو باز میکنی و توی قسمت سرچش اینو مینویسی»»services.msc
2-از توی سرویس ها این دو تا سرویس رو پیدا میکنی و هردو رو استاپ میکنی»»UPnP Device Host و SSDP Discovery
3-پنجره سرویس رو میبندی و دوباره توی قسمت سرچ استارت اینو مینویسی:cmd و بعدش توی cmd این عبارت رو مینویسی»»ipconfig
4-توی نوشته ها میگردی دنبال این»»Standard gateway و عددش رو تو قسمت آدرس بار مرورگرت میزنی (فکر کنم منظورش همون 192.168.1.1 باشه) و وارد تنظیمات روترت میشی
5-از توی تنظیمات این قسمت رو پیدا میکنی و اونو off میکنی»»UPnP
6-همه چی رو سیو میکنی و از بازی لذت میبری
نکته:
از آخرین نسخه برنامه PunkBuster سازگار با بازی بتل 3 استفاده کن
این نکته که گفتی برای چی هست ؟نقل قول:
و بعد اگه این کارا رو انجام بدم میشه lan بازی کرد ؟ ( آفلاین ، میخوام دو پی سی رو وصل کنم به هم و مولتی پلیر بازی کنم . میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)