آقا مگه گوشی ضد خش نیست؟ دیگه برچسب میخواد چیکار؟؟!!
آقا مگه گوشی ضد خش نیست؟ دیگه برچسب میخواد چیکار؟؟!!
سیانوژن مد 7 رام عایی هست و به نظرم همه باید اینو فلش بزنن . فارسی رو هم فول ساپورت میکنهنقل قول:
miui رو 2بار فلش زدم با ایرانسل مشکل داشت و باطری زیاد میکشید و فارسی جدا جدا بود . البته ممکنه توی ورژنهای جدیدش مشکلاتش حل شده باشه .
motoginger رو یکبار فلش زدم روی آرم موتو گیر کرد . البته فکر کنم فایل دانلودیم کامل نبوده که اینطوری شد .
نصب miui و سیانوژن تقریبا" شبیه به هم هست . به نظر من شما اول به 2.2 امارت آپدیت کن و بعد از روت کردن به سیانوژن آپدیتش کن . و اگر هم خواستی رامهای دیگه رو تست کن . خیلی راحته و هیچ مشکلی پیش نمیاد . این گوشی مرگ نداره . فقط آموزشها رو بخون و دست به کار بشو .
آخرین ورژن آپدیت رسمی چیه؟
2.2 رسمینقل قول:
2.3.4 کاستوم
سلام دوست عزیز، اگه برچست مخصوص خود دیفای میخوای، برو بازار موبایل ایران، طبقات پایینش برچسب مخصوصشو دارن، فقط یادت باشه برچسب ماتشو نگیر که از زیبایی محیط گوشیم کم میکنه
درود
بچه ها راضی هستید از گوشیتون ؟؟؟؟
راستش من میخواستم این گوشی رو بگیرم
ولی هنوز دودلم
امکاناتش که خیلی کامله
ولی میخواستم بدونم مشکل خاصی باهاش ندارید؟؟
گوشی فوق العاده ای هست و خیلی خوشم اومده تو همین 2 روزی که دارم. فقط یکم بعضی جاها تیک میزنه که دلیلشو نمیدونم. مثلا بازی doodle jump تو آیفون اصلا تیک نمیزد ولی اینجا که بازی میکنم یه کوچولو بعضی موقع تیک داره و روون نیست.
3 نوع کیبورد داره. یکیش که swype و بین حروف با انگشت میکشی تا کلمه تایپ شه. یکیشم که خیلی شلوغ پلوغه و حروف ریزه. اونی که من استفاده میکنم مولتی تاچ کیبورده اسمش که شلوغ پلوغ نیست و بین حروف هم فاصله هست ولی کلید enter نداره که آدم بیاد سطر بعدی. باید چه کرد؟
مرسی
نقل قول:
ممنون بابت جواب
عذر می خوام build number رام امارات مگه JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 نیست؟
من که تا حالا مشکلی نداشتم و سرعت و کارایی گوشی خیلی خوبه . سخت افزاری با گالاکسی اس قابل رغابته .نقل قول:
به نظرم اصلا" دو دل نباش . کیفیت کار موتورولا رو هیچ برندی نداره .
فقط از یک جای مطمئن بخر و با شرط . و همون موقع خرید خوب تستش کن .
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
فکر کنم همین باشه . مهم نیست . شما هر رام 2.2 که داشته باشی میتونی به سیانوژن آپدیت کنینقل قول:
آموزش سیانوژن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
راستی دوستان defy + هم رسما" معرفی شد .
کد:http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php
یکی از دلایلی که باعث شده تا الان دیفای نخرم این بود که توی سایت ها دیدم نوشته تاک تایم این گوشی 6 ساعت هست در حالی که خیلی از گوشی ها رو از جمله ایس نوشتن بالای 10 ساعت هست. حالا شما میفرمایید باطری ایس ضعیف هست و دیفای خوبه. گیج شدم.
دوستان میتونن بگن تقریبا با یه استفاده معمولی مثلا روزی حدود 1 ساعت صحبت و 3 ساعت اینترنت و 20 تا اس ام اس فرستادن چند روز یکبار باید باطری رو شارژ کرد؟
نقل قول: