سلام
قیمت این 2 تا تلویزیون LED پاناسونیک رو میخواستم ( قیمت بازار. نه قیمت سایت های اینترنتی )
TH-L42E30
TH-L32X30
ممنون
Printable View
سلام
قیمت این 2 تا تلویزیون LED پاناسونیک رو میخواستم ( قیمت بازار. نه قیمت سایت های اینترنتی )
TH-L42E30
TH-L32X30
ممنون
من خودم تابستون پارسال یه سامسونگ از بانه مارکت گرفتم که یه استارتر کیت سه بعدی (2 تا عینک اکتیو و 4 تا بلو-ری سه بعدی) هدیه داشت و یک سال گارانتیش هم کردم که با هزینه حمل و همه چیز حدود 600-700 تا از تهران ارزون تر در اومد. زبانش هم فارسی بود و تیونر دیجیتالش هم فعال بود. الان هم خیلی ازش راضی ام. ولی الان که دلار بالا رفته باید ببینید مدلی رو که می خواید بخرید تفاوتش اونقدر هست که خریدشو توجیه کنه یا نه.نقل قول:
من تاحالا چند بار از بانه ویترین خرید کردم به موقع (صبح زود)آوردن تست کردن تو خونه و بعد هم باهم رفتیم پولشو کارت به کارت کردم براش. شاید قیمتش بین 30-50 بالاتر از بقیه جاها باشه ولی تو این چند تایی که خریدیم جنس بد نبوده.نقل قول:
من برا خودم EX520 سایز 46 خریدم 1500 به اضافه 100 کرایه حمل که تو تهران 2550 هستش.
دوستان اگر کسی تی وی 46 اینچ EX72 ,HX925 اصل مالزی خواست بدون گارانتی بهم پی ام بده
با سلام خدمت دوستان.
من میخوام تا 1،700 یه LED بخرم..40 یا 42 اینچ....تو برند ها بین سونی و شارپ میخوام بخرم...چه مدلهایی تو این برندها خوبه(3D نباشه)؟در ضمن قیمت هر کدومم اگه میشه بگید(هم نمایندگی ها هم بانه)
میخوام هم از لحاظ آپشن هاش خوب باشه هم کیفیت تصویر...
یه سوال دیگه؟کسی اطلاع داره اجناس بانه مارکت چجورین؟مهلت تستشون چقدره؟کسی که TV رو میاره وایمیسته تا تست کنیمش؟
درمورد سوال آخرتون باید بگم روششون اینجوریه که میگن هر کسی که وارده رو روز تحویل بیار هر تستی خواست بکنه اگر اوکی بود پولشو بده. البته در مورد داشتن گیرنده داخلی دیجیتال باید قبلش باهاشون طی کنید که تست کنند حتما داشته باشه. بعدش هم می تونید یه مبلغ کمی بدید و یک سال گارانتی شرکت تک سرویس بکنیدش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
EX720 سونی 46" میدن 1880 40" هم حدود 1500.
آقا تو رنج یک میلیون تومان led چی پیشنهاد میکنید؟
اگر وای فای داشته باشه بهتره.
دوستان قیمت شارپ
lc_40 le8300x
"40
و pana
vt30
"42
رو میخواستم
قیمت sharp LC-40LE8300X حدود 2480 تومن و قیمت 42"panasonic vt30 حدود 2600 تومن هست .نقل قول: