اسپانيا :2: شانس اورد گل مساوي رو نخورد .
خوب بچه ها ما رفتيم ديگه . فردا بايد بريم كار .
شب خوش . :11:
Printable View
اسپانيا :2: شانس اورد گل مساوي رو نخورد .
خوب بچه ها ما رفتيم ديگه . فردا بايد بريم كار .
شب خوش . :11:
بردن اسپانیا اصلآ سخت نیست ! فقط امیدوارم بچه ها مغرور نشده باشن (خدا رو شکر بعد از بازی انگلیس که نشدن)
باخت مقابل صربستان خیلی به دردمون خورد.نقل قول:
اسپانیا با پاراگوئه بود دیگه !!!!نقل قول:
اسپانیا به زور 1 دونه زد (83) .... ویا زد .
اگه اسپانیا مقابل ما هم این جوری بازی کنه که ... :27:
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
ما هم رفتیم ...
خب دوستان ...بازم تبريك و بوس و نوشيدني ...
اقا من دكمه تشكرم از كار افتاده ...زياد اينجوري ميشه ...خواستم بگم از همه ممنونم كه اينقدر اينجا رو گرم كردن ...به جاي همه تشكرا كه نزدم ...
اقا با اسپانيا بازي داريم من ميگم با اختلاف دوتا ميبريم ...
اول له شدن ارژانتین رو تبریک می گم ... نا که مشکل داشتیم نتونستیم بیاییم اینجا ....حتما غوغا بوده .... دم بچه ها گرم ...
===============
ایپانیا که خودشو کشت 1 گل زد .. اینجوری با المان بازی کنه اینم 4 تایی میشه ....داوید ویا رو دیدین انگار قهرمان جهان شده بودن
علی جان حضور تو برامون تشکره عزیزم.....نقل قول:
منم بازم بهت تبرک میگم وصورت ماهت رومیبوسم.:10::31::40::31::10:
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
منهم تبریک میگم سیناجان..نقل قول:
جات واقعا خالی بود...
به سلامتی شما هم نوشیدیم مثل باقی دوستان.....:31::10::40::10::31:
همون سودی رو برای ما داره که طرفداری از یه الکلی معتاد زن باز دارهنقل قول:
توی فوتبال کم آوردن گیر میدن به چیزای الکی
خوب من هم امیدوارم بازی بعدی رو موفق باشیم
به نظرم اصلا به سختی بازی با آرژانتین نخواهد بود ! من فکر میکردم اسپانیا امشب 5-6 تا گل بزنه کم کمش اما بازیش افتضاح بود !
اونم با پاراگوئه !
به هر حال منتظر جناب هشت پای عزیز هستیم
بعدم من واقعا ناراحت میشم بعضی دوستان توهین میکنن بخصوص به مارادونا یا طرفدارای تیم مقابل
نباید فراموش کنیم هر چیزی حدی داره فوتبال هم هدفش سرگرمیه و اینکه دور هم بگیم و بخندیم و کل کل کنیم و شاد باشیم نه اینکه خدای نکرده باعث ناراحتی بقیه یا طرفدارای تیم بازنده بشیم .
مارادونا درسته که معتاد بوده اما ترک کرده و این واقعا اراده ی بزرگی میخواد . به علاوه تیمش رو تا اینجا رسونده که اصلا کار کمی نیست و اگه آلمان نبود شاید قهرمان میشد ! به هر حال هم تیم هم ماردونا بازی های خوبی رو نمایش دادن و واقعا زشته که حالا که باختن توهین کنیم بهشون
از طرفدارای آلمان خیلی بیشتر ازین انتظار میره :46:
لطفا یجوری رفتار کنید تا اگه یروز خدای نکرده تیممون باخت همه خوشحال نشن بگن آره این آلمان چه طرفدارای بی جنبه ای داشت حقشون بود حالشون گرفته شد !
امیدوارم المان اسپانیا رو مثل انگلیس ... ارژآنتین ..... له و نابود و سوراخ و .....................کند ..
=====
بهتر که المان با اسپانیا افتاد چون المان به تیم های به ظاهر قوی بهتر گل می زنه....
====
بازی کیه؟