کسی نبود ؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
کسی نبود ؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیزم این مرحله رو چطوری بازی میکنی؟؟ آیا با استفاده از آر پی جی نفر بر ها رو می زنی یا نه ؟؟نقل قول:
کسی نبود ؟؟!!!!!!!!!!
بعد از اینکه هدفهای مورد نظر رو با آر پی جی منفجر کردی با ید خیلی سریع به همراه تیمت از سمت چپ (همون جا که تو عکست پرچم بالاش هست) محوطه رو ترک کنی.
یه سئوال:
این پچ هایی که تو این پست
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5699450&postcount=1910[/PHP]وجود داره. آیا اگر فقط همون پچ 4 رو نصب کنیم کافیه؟؟ یا قبلیها رو هم باید نصب کنیم؟؟
باید از تیمت حمایت کنی نباید یزاری اونا رو بکشننقل قول:
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
دوستان این بازی رو میشه انلاین بازی کرد
بچه ها من save بازی رو از همین جا دانلود کردم . من هم همون جایی که یهو سیاه میشه و فقط علامت زرد میاد گیر کردم . الان ویندوز و عوض کردم و دوباره ریختم . این save ها رو کجا باید بریزم ؟نقل قول:
راستی هر دوتا لینک باید دانلود شه ؟
دوستان بازی برای من لگ داره و فریم افت میکنه ! از سیستمم نیست ! مشکل از کجاشست ؟ درایورم آپدیت کردم
شما باید از آپدیت 1و 2 بازی استفاده کیند که تو سایت های دانلود موجود است تو گوگل هم بگردید پیدا میشه این آپدیت ها برای رفع مشکل لگ در بازی و سایر موارد رو درست میکنه.نقل قول:
مشکل از کرکه همونطور که گفتن باید از update ها استفاده کنیدنقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم: این بازی 3تا dvd هست؟
نه.2 تا DVD است.نقل قول:
سلام . من مشکلی در ضمینه صدا در مراحل دارم . یعنی وقی با هم حرف میزنن تو مراحل صدا ندارم . اگر سوالم تکراری هست معذرت میخواهم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .ویندوزم هم 7 هست . ممنون