مبین نت هم نامحدود نداره...نقل قول:
Printable View
مبین نت هم نامحدود نداره...نقل قول:
من نمیدونم رو چه حسابی این حرف رو میزنید، اگر قرار بود نامحدود نده خوب نمیداد ولی این یه محاسباتی داره مثلا برای 128 نامحدود اگر حساب کنیم در بهترین حالت در 24 ساعت داریم :نقل قول:
16KB در ثانیه
57600=3600*16 کیلوبایت در ساعت
1382400=57600*24 کلیو بایت در روز
یعنی حداکثر حدود 1.3 گیگا بایت در روز می تونید دانلود کنید.
اما اینکه میگن اگر زیاد دانلود کنی محدودت می کنه شامل وقتی میشه که شما با یه کلک و روشی بیش از حد مجاز ممکن دانلود کنی. اما اینکه این روش ها چی هستن منم نمیدونم؟! ایرانسل خودش ادعا می کنه چنین روش هایی هست و اگر از اونها استفاده بشه حساب شما مسدود میشه ؟؟
البته اینا نظر و تحلیل من بود ممکنه درست باشه ممکنه هم که نه ؟ الله اعلم
مثل این که کلا از مرحله پرتی بله خودمون هم میدونیم میشه حدود 30 گیگ در ماه ولی یه محدودیتی داره مثلا اگر از 20 گیگ بیشتر بشه محدود میکنن وگرنه خودمون میدونیم با چه سرعتی چه قدر در ماه میشه دانلود کرد در ضمن اونم که میگی با کلک و روش هیچ راهی نیست جز -- کردن که اونم هر ISP حتی تو آمریکاش بری اگر -- کنی به پلیس گزارش میدهنقل قول:
من آنلاين FIFA 11 بازي مي كنم
مشكلي ندارم خيلي خوب كار مي كنه با Game ranger
اولا، اینجور که شما حرف میزنی یا باید خودت مشترک نامحدود ایرانسل بوده باشی یا از یه نفر مطمئن چنین چیزی را شنیده باشی؟ اگر جوابت مثبته خب من حرفم را پس می گیرم. اما اگر جوابت منفیه رو چه حسابی این حرف و میزنی؟ چرا اطلاعات نادرست میدی!!نقل قول:
دوما، اون محاسبات را صرفا برای شما انجام ندادم که بهت برخورده؟! اینجا یه تالارتخصصی نیست که همه، این چیزا رو بدونن هنوز خیلی ها فرق بیت و بایت رو نمیدونن !!
بله درسته خودم 512 نامحدود 6 ماهه دارمنقل قول:
نقل قول:
درود..
دوست عزیز سرعت ترانسفر دیتا 54Mbs در استاندارد802.11g هست..
اما مودم BM632W بر خلاف مودم BM635 که رنج 802.11b/g رو ساپورت میکنه،
802.11b/g/n رو نیز ساپورت میکنه که سرعت ترانسفر در رنج n برابر هست با 300Mbps که تقریبا 6 برابر سرعت رنج g هست..
دوست عزیز اگه اطلاع ندارین لطف کنین جواب ندین به سوالات و یا خیلی ساده بگین نمیدونم..نقل قول:
دوستان ایرانسل روی سرویس های نا محدودش هیچگونه محدودیتی نداره..
و شما اگه 24 ساعت شبانه روز و تمام روزهای ماه رو هم دانلود کنین هیچ اتفاقی نخواهد افتاد..
اون لیست سیاه هم که بعضی دوستان شایعه پراکنی کردن هیچ ارتباطی به میزان مصرف ندارد...
فقط برای مواقعی استفاده میشود که مودم شما سرقت شده و یا در موارد مشابه..
میبخشید نمیدونستم شما رئیس ایرانسل هستی که همچین حرفی میزنی وقتی که خود ایرانسل داره میگه محدودیت داره جنابعالی میگی نداره؟؟؟نقل قول:
اینم لینکش محض اطلاعتون آخر متن هستنقل قول:
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
بنابراین میشه فهمید کی هیچی بلد نیستکد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=198
بله بنده هم همین صفحه رو دیدم ..نقل قول:
من با 707 تماس گرفتم و دقیقا پرسیدم که من میخواهم فقط دانلود کنم.. و جریان این اطلاعیه چیه..
که گفت نه هر ماه به میزان حداکثر مصرف اعتبار در حساب اعمال میشه و هر ماه تمدید میشه..
و من برای اطمینان بیشتر پرسیدم مثلا برای تعرفه 256 نامحدود به میزانی اعتبار تخصیص میدین که تمام طول مدت دانلود کنه بازم حجمش تموم نشه و ایشون تایید کرد..
راستی یک بار دیگه متن رو با دقت بخون عزیزم..
و منظور ازنقل قول:
سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند
استفاده از روش هایی هست که از طرف ایرانسل غیر مجاز شناخته میشه و باعث دانلود بیش از حد سرعتش میشه..نقل قول:
کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
میتونی با 707 تماس بگیری..
در ضمن نحوه بیان هر شخص نشان دهنده ی فرهنگ و شخصیتش هست..