تقریبا ، فقط SE چراغهای پشتش فرق میکند و آینه ها دستی ، شیشه های عقب دستی ، سیستم سخنگو ندارد ، هشدارموانع عقب ندارد ، چراغ مه شکن ندارد ، صندوق پران ندارد .نقل قول:
Printable View
تقریبا ، فقط SE چراغهای پشتش فرق میکند و آینه ها دستی ، شیشه های عقب دستی ، سیستم سخنگو ندارد ، هشدارموانع عقب ندارد ، چراغ مه شکن ندارد ، صندوق پران ندارد .نقل قول:
بابا کجاش تقریبا!!!!
سمند سال یعنی سمند LX سال که ازسال86 تولید شده و اونزمان فقط با موتور XU7 تولدی میشد که بعد یک موتور دیگه هم گذاشتن روش-پس سمند SE یک مدل دیگه هست که فقط با موتور XU7 قدیمی تولید شده و امکانات جانبی و آپشناش کمتر از سمند LX هست....
والا من که به سمند اصلا آشنا نیستم، کاملا گیج شدم به خدا. :n13:نقل قول:
در حال حاضر چند نوع موتور سمند داریم؟ (فعلا کاری به بدنه و آپشن ها ندارم).
سلامنقل قول:
دوست عزیز همون طور که دوستان در بالا هم بهش اشاره کردند روی سمند تا کنون 4 تا موتور قرار گرفته
1- سمند معملی و سمند سال . سمند EL و سمند SE که همگی با موتور XU7 تولید شده و داره میشه.
2- سمند سال EF7 که هم بنزینی داره و هم گاز سوز این موتور به موتور ملی و موتور پایه گاز سوز معروفه نه به دوگانه سوز که الانم داره تولید میشه که نوع گاز سوز آن روی سمند LX قرار میگیره و نوع بنزین هم روی سمند LX و سورن ELX .
3- سمند سریر که با موتور زانتیا L4 تولید میشد و بنا به دلایلی تولیدش متوقف شد .
4 . سمند با موتور TU5 که تعدادی تولید شد ولی بعد دیگه نه و بیشتر تولیدات با موتور TU5 جنبه ی صادرات داره و برای بازار های خارجی زده میشه که به سمند صادراتی معروفه .
از موتور های نامبرده فقط و فقط الان شماره 1 و 2 تولید میشه و مشتریان تحویل داده میشه .
سلامنقل قول:
چنین چیزی امکان نداره که لاستیک پهن جلوبندی را خراب کنه چرا در دو صورت خراب میکنه یک لاستیک مورد استفاده دارای کیفیت مطلوبی نباشه و بیش از حد پهن باشه و دوم اینکه از ارتفاع ماشین زده بشه و به اصطلاح ارت زده بشه اونوقت هم لاستیک های و هم پلوس های به دلیل اینکه فشاری زیادی روشون هست زود تر خراب میشه چرا که لاستیک مناسب نه تنها باعث خرابی ماشین نمیشه بلکه باعث نرمی و کم صدا شدن ماشین در جاده هم میشه
کار خوبی می کنید می خواهید لاستیک را عوض کنید همون 205 خوبه بیشتر بشه کوبش و مصرف سوخت زیاد میشه . فابریکش 185 هستش.
سمند معمولی کدوم یک و سمند سال کدوم یکی هستند؟ (مشخصاتشون)نقل قول:
سمند های معولی همون سمند هایی هستند که شبیه سمند های تاکسی هستند چراغ های عقبشون خیلی بزرگه .نقل قول:
سمند سال همون سمند LX هست با یکسری تقریات ریز کلا فلسفه ی این سمند سال این هست که ایران خودرو سال 86 سمند LX را تغییراتی درش داد و به نام سمند LX سال وارد بازار کرد و هر سال هم یه سری تغییرات و حذفیات رو سمند LX سال انجام میده.
در ضمن مشخصات موتوریشون یکیه ولی بدنه و داخل اتاق یکسری تغیرات کرده .
الان همه سمند های LX سمند سال هستند یا برخی از از سمند های LX را در قالب سمند سال ارائه میدن؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
الان تمام سمند های LX به نام سمند LX سال تولید و وارد بازار میشه . و سمند LX معمولی وجود نداره .
با توضیخاتی که شما و دیگر دوستان دادن متوجه شدم.نقل قول:
از لحاظ موتوری چه تفاوتی بین سمند LX ، سمند SE و سمند EF7 هست؟!
از توضیحاتتون ممنون هستم.