كسي نرفت دنبال نمايندگي اينترنت بعد اين امضاي من رو همه نگاه كنن بدردشون ميخوره
Printable View
كسي نرفت دنبال نمايندگي اينترنت بعد اين امضاي من رو همه نگاه كنن بدردشون ميخوره
سلام دوستان من تو سایت قسمتی رو گشتم که سوالم بپرسم پیدا نکردم اخر گفتم از همشهری ها بپرسم می خواستم بدونم ارسالهای کامپیوتر به اینترنت شامل چه چیزهایی می شه مثلا اپلود یه عکس نوعی ارسال هست می خواستم کلیه مواردی که جز ارسال محسوب می شه رو بگین به صورت ریز و دقیق مثلا نوشته ای که تو جستجو گر نوشته می شه رو تا جستجوگر پیدا کنه جز ارسالی محسوب می شه و اگر اره چند کیلوبایت مصرف می کنه لطفا پاسم ندین جواب بدین جواب دقیق
سلام دوستان من تو سایت قسمتی رو گشتم که سوالم بپرسم پیدا نکردم اخر گفتم از همشهری ها بپرسم می خواستم بدونم ارسالهای کامپیوتر به اینترنت شامل چه چیزهایی می شه مثلا اپلود یه عکس نوعی ارسال هست می خواستم کلیه مواردی که جز ارسال محسوب می شه رو بگین به صورت ریز و دقیق مثلا نوشته ای که تو جستجو گر نوشته می شه رو تا جستجوگر پیدا کنه جز ارسالی محسوب می شه و اگر اره چند کیلوبایت مصرف می کنه لطفا پاسم ندین جواب بدین جواب دقیق
سلام.نقل قول:
البته این تاپیک جاش نیست. ولی خب یه بار اشکالی نداره!
ببینید دوست عزیز، همه مواردی که باعث بشه دیتای ارسالی از مودم رد بشه شامل کاهش ترافیک میشه.که بهش آپلود میگن.
این امر، یعنی ظروع ارسال دیتا از مودم، از وفتی که مودم روشن میشه آغاز به کار میکنه. معمولا حجم دیتای ارسالی برای
شما اگه فقط وبگردی کنید زیاد نیست و اگر سایتهای خیلی شلوغ رو هم باز کنید، ارسالتون بالا نمیره. اما اگه آپلودر باشین
و قصد آپلود کردن قایلی رو داشته باشین، هر فایل که باشه، هیچ فرقی نمیکنه، عکس، موسیقی، فیلم، متن و ..... ، میزان
ارسال داده شما بالا میره. پس همه مواردی که شما گفتین جز ارسال دیتا محصوب میشه.فقط میزان حجمش فرق میکنه.
نسبت ارسال به دریافت تو وبگردی فکر کنم 1 به 8 باشه یکبار یه جایی گفته شده بود...
نه بابا،مثل اینکه مخابرات بلده کار مثبت هم انجام بده!
دانلود رایگان 2 ساعت افزایش پیدا کرد.1 تا 8 صبح.
دمش گرم :31: یه حرکت مثبت بلخره انجام دادن!نقل قول:
سرعت دانلود فرقی نکرده؟؟
سرعت دیشب که سرعت همیشگی بود.نقل قول:
خدا کنه کمتر نشه.
سلام.از بچه هایی که از مخابرات گرفتن ماله اونا هم قطعه یا فقط ماله من اینطوریه؟؟
وضعیت مخابرات یه مدتیه خیلی خرابه.سرعت بسیار پایین و پینگ بالا با تایم اوت زیاد.امشب که دیگه کلا عملا بلااستفاست.من نهاوند هستم.