__
نتایجی که از benchmark list وب سایت نوت بوک چک براتون میزارم :
گرافیک Asus K42JB :
ATI Mobility™ Radeon® HD 5145, 512MB VRAM
رتبه 103 رو داره ... 3d mark06 بهش اسکور 3658 رو داده ... پروسس 64 بیتیه تصویره ... core speed 720 داره و shader speed براش تعریف نمیشه چون nvidia GeForce نیست ....
گرافیک Acer aspire 4741 , Acer Aspire 4740G :
Nvidia GeForce 310M, 512MB VRAM
هفت پله پایین تره و رتبه 107 رو داره ... امتیازش 3218 هست ... پروسس باز هم 64 بیتی و core Speed 625 داره و دارای shader speed 1530 هست
خو همونطور که دیدید امتیازش بالاتره و کمی هم محسوسه ... ولی کسی پرسید که چرا اغلب nvidia رو ترجیح میدن ؟
سری nvidia دارای تکنولوژی CUBA هست که بسیار معروف و مفیده ... یه توضیح کوچیک :
این اولین مزیت بود ... و دومی هست Nvidia physX هست که توی اغلب بازی هایی که از این پلت فرم استفاده می کنند تاثیر بسیار زیادی داره ... خصوصا در مورد کیفیت تصویر و سه بعدی بودن آن :
این رو بچه ها وقتی متوجه میشید که برید کرایسیس وارد هد رو روی این دو گرافیک بازی کنید ... اونوقت تفاوت جدا احساس میشه...
__
من خودم برای گیم همیشه Nvidia رو ترجیح میدم چون کارایی بهتری داره ... همین جیپ Cuba رو میتونید استفاده زیادی ازش بکنید نمونه اش برنامه Badaboom که مبدل تصویری هست بر پایه GPU نه CPU که فقط روی nvidia اجرا میشه ... 7 پله پایین تر ابدا مهم نیست ولی تکنولوژی های جانبی و کمکی مهتره
پس برای بازی به nvidia فکر کنید و به نظر خودم جدا از بحث اسکور داده شده ، nvidia قویتره
بدون شک هیچ کدوم با مکینتاش کار نکردید ... بهتره بدونید که این گرافیک رو مکینتاش ساپورت میکنه ولی ATI رو خیر ... پس اگه بعدا mac OSX نصب کردید کلا قید گرافیک رو بزنید
من خودم طرفدار همیشگی ایسوز هستم بخصوص اینکه کیفیت صفحه نمابش از لحاظ زاویه بهتری داره و نیز تکنولوژی خنک سازی فوث العاده ولی در مورد گرافیک برای من که میخوام در کنار ویندوز ، Mac Os.X نصب کنم اصلا برام قابل قبول نیست ... و در مورد گیم فقط Nvidia رو ترجیح میدم
گارانتی هم مهمه ... روی اون حساب کنید
موفق باشید