:25:!!!!...نقل قول:
Printable View
:25:!!!!...نقل قول:
یه سوتی مال دیشب که خوش بختانه من این سوتی رو ندادم فقط مورد حمله واقع شدم
دیروز عصر خونه ی دوستم بودم از قضا من با خانواده ی این دوستم زیاد جور نیستم اما خیلی تریپ ریلکس بودن داریم داشتم میبومدم خونه که دم در برادرش ما رو دید منم با قاطعیت باهاش خداحافظی کردم گفتم آقا امین خداحافظ ببخشید مزاحم شدم اون که اصلا انتظار نداشت هول شد اومد تعارف کنه بگه شام پیشمون بمون گفت شب پیشم بمون من که نفهمیدم دیگه چی گفتم فقط با سرعت خودم و پرت کردم بیرون که جلوش نخندم
رفته بودیم ختم یه بنده خدایی ...
موقع بیرون اومدن از مسجد من هواسم نبود اصلا کجا هستم ...
همینطور که می اومدیم بیرون ...به صف جلوی مسجد گفتم : خوشحال شدیم ...
افراد تو صف که اینجوری بودن:45: بعد شدن ینجوری :eh:بعد اینجوری ...:hmm:
منم شدم اینجوری :blink: در حالی که رفیقم اینجوری:tongue: دیدم اوضاع پسه خودمو کردم این شکلی:whistle:
افراد تو صف هم اینطوری :angry: بعد که منو دیدن :grrr:
خلاصه آخرش منو کردن این شکلی :34::24:
هاااااا چقدر خندیدیم
دست گل همتون درد نکنه
این سوتی آخریه شکلکیه خیلی باحال بود و از فن آوری جالبی بکار رفته بود
روز عاشورا خونه یکی از اقوام رفته بودیم موقع پهن کردن سفره ما گفتیم پا شیم که به اصطلاح یه کمکی بکنیم(که ای کاش نمیکردیم) که نگن این بابا اومد فقط خود و رفت!! خلاصه رفتیم وسط صفی که غذا رو دست به دست می کردند تا برسه به سفره اول ماست ها رو توی ظروف یکبار مصرف میدادن یه نفر از اون ته صف گفت زود باشین ماست رو برسونین منم با سرعت از سمت چپی میگرفتم و به سمت راستی میدادم توی این وضع یه نفر اومد از وسط صف رد بشه منم داشتم باسرعت ماست رو دست به دست میگردم که در حال چرخش اونو ندیدم و دستم بهش خود و لباس و شلوارش با ماست یکی شد!!
بچه ها مرسی ادامه بدید
این تاپیک باحالترین تاپیک اینچاست
خیلی جالب بود با شکلک های مرتبطنقل قول:
نقل قول:نقل قول:قربان همتون ....نقل قول:
من هم سوتی های باهالتون رو 2نبال مینم ...
مدرسه ما رو که یادتون هست ؟
یه سری باید ساعت 10:30 سر کلاس عملی مدل شرکت میکردیم ..
هفته قبل استاد گفته بود که هفته ای که میاد جلسه میوفته واسه 2 هفته ی دیگه .
منم که اصلا تو این حال وهوا نبودم , مطلب رو نگرفتم و خوش و خوشال و خرم داشتم میرفتم سر کلاس ..
ما با ( بعضی ) معلم ها این حرف ها رو نداشتیم که آقا شرمنده دیر اومدیم و فلان و بهمان . . اون روز صبح که کلاس نداشتیم .. من یکم دیرم شده بود . ( انگار که کل مدرسه اون روز تعطیل بود و کلاس ما رو هم داده بودن خصوصی دخترا - حالا دیگه نمیدونم که چی بود ) منم که دیرم بود شوتی رفتم و در باز کردم و تا ته کلاس رفتم ...؟!!!؟!؟!؟! یه لحظه خودم و مین اون همه 2ختر دیدم ....
حالا جالب اینجان که من فکر کردم خابم , برگشتم دم در کلاس , یه نیگاه به شماره کلاس انداختم و مطمءن شدم که آره درست اومدم 2باره رفتم تو .....
آقا یه روز باز مدزسه بودیم .. آخر کار که تعطیل شدیم داشتیم همراه بچه ها میرفتیم بیرون ....
یکی از استاد ها به یکی از بچه ها گیر داده بود و خلاصه اون روز رو بیرون کلاس سر کرده بود ... ( رفیقم بود )
آقا خلاصه همینطور که داشتیم میومدیم بیرون من محض دلداری دست انداخته بودم دور گردن دوستم و داشتیم میومدیم بیرون ... اون همینطور فوش و فضیت میداد منمم تایید میکردم ( علی رغم میل باطنیم .. چون من با اون استاد خیلی رو در بایستی داشتم ) .. همینطور که اون یه فوش میداد و منم میگفتم
- آره ! درست میگی نفهمه دیگه نمیشه کاریش کرد .
آقا چشمت روز بد نبینه .. سرم رو که برگردوندم دیدم مثل شیخ اجل پشت سرمونه .. و همه ی حرفهامون رو شنیده ...
منو میگی ؟ مُردم ..! چون خیلی با اون رودربایستی داشتم ...
حتی نتونستم از اون به بعد به صورتش نگاه کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من داشتم صفحات قبلو می خوندم دیدم انگار ایشون یادشون رفته قبلا اینجا این سوتی رو گفتن اینم خودش یه سوتیه:31:نقل قول:
نوشته اول ماله 12-23-2007, 08:56 AM بود پایینی هم ماله ديروز, 10:47 PM
وقت نیست و فقط در وصف سوتی دیشبم باید بگم که رو فرشهای نو و تر تمیز خونه عموم که زن عموم راضی بود بمیره ولی لک نشه سوپ چپه کردم. نه یکی، نه دوتا بلکه یه کاسه ی بزرگ. تقریبا نصف فرش رو پر کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]