معمولا فقط ایران اینطوریه و اون به خاطر غیر مستقیم وارد شدنشه که شرکت های سازنده مستقیم به ایران جنس نمی دن و جنس های ایران از امارات تهیه می شه.
معمولا فقط ایران اینطوریه و اون به خاطر غیر مستقیم وارد شدنشه که شرکت های سازنده مستقیم به ایران جنس نمی دن و جنس های ایران از امارات تهیه می شه.
با سلام میخواستم ببینم قیمت لپ تاپ چنده من امروز دوم خرداد پرسیدم تو بازار تبریز 1530 تومان، خیلی ممنون میشم ببینم قیمت تو بازار تهران چنده ؟؟
نقل قول:
یه سوال داشتم ببخشید اگه جای درستی مطرح نمیکنم
من یه سفر به مالزی داشتم اونجا قیمت لپ تاپ و تبلت همون حدود قیمت اعلامی شرکت های سازنده بودش
مثلا سونی لپ تاپشو معرفی کرده و قیمتشو زده 900 دلار اونجا هم توی بازار همون 900 حدود دلار بود در حالی که همون رو توی ایران خیلی بیشتر میگفتن (حتی بیشتر از احتساب قیمت روز دلار)
حالا سوالم اینه کسایی که تجربه دارن و یا خبر دارن: آیا کشورهای همسایه (مثلا ترکیه و امارات و...) هم به اون صورت قیمت اصلی رو ارائه میدن؟
خیلی ممنو از پاسخ شما.نقل قول:
در کل بنظرتون توی کشورهای همسایه کدوم کشور قیمتاش به قیمت جهانی کالا نزدیکتره؟
سلام،
قيمت اين دو تا لپتاپ ميخوام:
1.Lenovo z570/i5/Graghic 540M
2. Asus/i5/ Graphic 540M
1گيگ يا 2 گيگ بودن گرافيكشون مهم نيست.مهم 540 بودنشونه.
در ضمن، اگر كسي كمك كنه و بگه با اين گرافيك كجا مي تونم بخرم اين 2 تا رو.مخصوصا لنوو رو.
اگي يه وقت آدرس با قوانين مغايره پيغام خصوصي بذارينوچون خودم تو پايتخت گير نياوردم 540 لنوو راو
ممنوم ميشم دوستان.
اگر كسي ميتونه راهنمايي كنه كه كدومش بهتره.از نظر سخت افزاري و صداي فن و داغ كردن و صداي اسپيكر.
ببخشيد زياد پرسيدم.آخه كلي حرف داشتم.:10:
سلام من z570هفته پیش خریدم .از نظر سخت افزاری واقعاخیلی خوبه. صدای اسپیکرش فقط میتونم بگم محشرهنقل قول:
1350تومن 2سال گارنتی سازگار بدون خدمات
سلام...خسته نباشین
پست قبلی منو که کسی جواب نداد متاسفانه....خواهشا اینو جواب بدین ....قیمت اینا رو میخواستم :
Asus U36SD
DELL-Latitude 6420-i7
samsung 700Z5A-S02
Sony VAIO SA23GX
Sony VAIO SA33GS/B
Sony Vaio Z214GX
Sony VAIO SB31FD
saho69
سلام.ممنو ن بابت جواب.
z570 با گرافيك 540 ديگه؟
از نظر صداي فن و داغ كردنكدومشون بهترن؟
در ضمن اگه ميتوني آدرس نمايندگي سازگار را كه خودت اين گرافيك 540 را ازش خريدي رابرام پيغام خصوصي كن. چون نميدونم كجاست هرچي ميگردم.
ممنوم.
خاهش.نقل قول:
اره کرافیگ 2g 540
من asus ندارم نمیدونم اون چطوره.اما لب تاب من میشه فنشو تنظیم کردظاهرا
من تهران نیستم. برو توسایت سازگار نماینگیاشوزده
قیمت این 2تا رو میخواستم:
Asus n53sn corei5
Asus k53sv corei7,corei5
ممنون
Sent from my X10S using Tapatalk 2
نقل قول:
مرسي و ممنون بابت راهنماييت.
از تو سايتش دراوردم نمايندگياشونو.
راستي 1350 مال همه چيه ديگه. گارانتي + كيف + آنتي ويروس+ موس ديگه.
آخه توسايت سازگار زده بود كه اينا رو از فروشنده بخواين.شما چي جوري بود؟1350 خريدي با همهي اينا؟